Friday, January 8, 2021

Girl Friday: New year, new games and ... winners!


The new year has a new start also. Firstly, I'm glad I am doing one of my favourite themes of Stellarium again - Girl Friday. If you're a new reader of this blog - Girl Friday is a Friday section of this blog where my current outfits are shared.

But this year, I want to go a step further both on the blog and on Stellarium's Instagram and invite you to think along and comment. It's all very simple - I pose a question or raise a topic and you comment under the relevant Instagram photo with one or two sentences, think and talk along. We will discuss dopics like good cosmetics - share interesting recommendations for beauty products, most favourite web shops and so forth. If my post feels relevant to you, you can invite your followers along via your own Instagram stories. In short - it should feel like we are sitting at a big coffee table, discussing various topics. 

I've always liked giving out small awards - so, if you like the idea to get better acquainted with each other on Instagram or in the comment section, I also have a small bonus for you. Each Sunday, until the end of January, I am giving away a bag of cosmetics with all the products one beauty bag should contain. How do you like this idea? I think we should give it a shot - as we are mostly sitting at home, why not find new friends and like-minded people via Instagram? You can find Stellarium's Instagram HERE and the first award will be given out on 17 January. Don't forget to share this post with some friends - especially those who would like to participate. 

Have a beautiful 2021. This game is international and followers across the globe can participate.


Uus aasta algab uutmoodi. Esiteks on mul hea meel, et saan taaskord astuda üles rubriigis, mis on aastaid Stellariumis olnud minu lemmik - Girl Friday. Kui sina oled blogi uus lugeja, siis mainin, et Girl Friday on iga reedene rubriik, kus jagan parasjagu neid outfitte, mida kannan. 

Kuid sel aastal soovin nii blogis, Stellariumi Facebookis kui ka Instagramis astuda ühe sammu kaugemale ning kutsuda sind kaasa mõtlema ja kommenteerima. Kõik on väga lihtne - mina viskan ühe küsimuse või teema õhku ja sina kommenteerid seda konkreetse Instagrami pildi all ühe-kahe lausega, räägid ja mõtled samuti kaasa. Arutleme teemadel head kosmeetikumid - jagame üksteisele põnevaid ilutoodete soovitusi, leiame parimaid ütlusi erinevate teemade kohta ja miks mitte - kui minu postitus sind kõnetab, võid oma jälgijaid läbi Instatsoori kutsuda Stellariumi Instagramis kaasa rääkima. Lühidalt näeb see välja nii nagu istuksime koos kohvilauas ja arutaksime ühe või teise teema üle.


Mulle on alati meeldinud ka väikeseid preemiaid jagada - seega, kui sulle meeldib idee, et saame üksteisega Instagrami või blogi kommentaariumis rohkem tuttavaks, siis on mul ka pisike boonus - igal pühapäeval kuni jaanuari lõpuni jagan ühele õnnelikule ära kosmeetikakoti, kus on sees kõik need tooted, mida üks korralik kosmeetikakott võiks sisaldada. Veelgi enam - võidu panen kokku sinu isikliku ankeedi alusel. Mis ma ütlesin - uus aasta tuleb uutmoodi! Kuidas see mõte sulle meeldib? Mina arvan, et võiksime päris kindlasti proovi teha - istudes valdavalt kodudes, võime ju ka läbi Instagrami endale uusi mõttekaaslaseid ja sõpru leida. Stellariumi Instgrami leiad SIIT ja esimese auhinna loosin välja 17.jaanuaril. Ära unusta seda postitust ka mõne sõbrannaga jagamast - just sellisega, kellele meeldiks kaasa lüüa. Ilusat jätkuvat aastat. 


FOTOD: Meisi Volt

SHARE:

7 comments

  1. Tõeliselt armsad pildid! Nii värsked, säravad ja panevad mind ennast naeratama, sest nii Sa mõjud mulle! Aitäh!
    Ja see mõte meeldib mulle, let's go!

    Kõike kaunist!

    Maris B.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nüüd, kui päike end ikkagi üsna harva ilmutab, tasub mõned pastelsemad käekotid välja jätta. Sel aastal olengi suviste värvidega pimedama aja vastu protestinud :)

      Delete
  2. Väga armas, Catlyn. Usun, et väike preemia kulub neil päevil kõigile ära. Mul on siiani meeles sõber, kes kinkis mulle raamatu, kuhu oli sisse kirjutatud: "Ilusa kolmapäeva puhul". Kinkide koostamine, pakkimine ja andmine teeb mulle sama palju rõõmu, kui nende saamine :) Vahest isegi rohkem.

    ReplyDelete
  3. Nii vahva mõte! Olen juba umbes 6-7 aastat jälginud Sinu blogi ja saanud siit inspiratsiooni, nukral päeval lohutust ja tundnud, et see on üks imearmas salaaed, kuhu peitu pugeda. Olen tänu Sinu blogile leidnud endas taas armastuse postkaartide vastu ning üle pika aja saatsin ise jõuluajal postkaarte sõpradele. Nii äge oli ise olla elevil nagu väike laps ja saada sõprade käest rõõmusõnumeid kui olin neid suutnud üllatada. :)

    Sel aastal jõudsid minuni asjad, mis panevad südame kiiremini põksuma ja öönaised. Mõlemad on inspireeritud Mia Kankimäki teostest. Mul on üks pisike märkmik, kuhu ma kirjutan üles neid imelisi hetki, tundeid, sähvatusi, taipamisi jne, mis panevad südame kiiremini põksuma. Ja öönaised on inspireerivad naised, kes on teinud midagi (väga) julget või on muul moel eeskujuks. Sina oled mulle eeskujuks oma stiiliga.
    Südame paneb kiiremini põksuma kui näed, et armas blogija on kirjutanud postituse. :)
    Aitäh inspireerimast!
    Liisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh nii armsate sõnade eest. Minu armastus postkaartide vastu elab samuti oma elu - ostsin septembris Londonis juba jõulukaardid ära ja tavaliselt hoian neid ühes suures puidust kohvris. Sel korral aga ... Panin nad kindlasse kohta ja ei saanudki sõpru suurt üllatada. Saatsin kaarte küll, aga mitte neid, mida olid elevusega Eestisse toonud :)

      Stellarium kui salaaed - enam ilusamini ei saa öelda. Aitäh, Liisa.

      Delete
  4. Mul on täpselt sama tunne. Väga põnev on kinki kokku panna ja seda veel huvitavalt ja ilusasti pakkida. Niiet väib sama öelda, et kingituste tegemine erutab samapalju kui nende saamine. 😝

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, juba see hetk, kui sa leiad asja, mis meenutab sulle inimest, kellele selle hiljem kingid. Siis pakkimine ja lüpuks ... Annad kingi üle. Vahel on olnud see hirmus lugu muidugi, et kingisaaja ei tee teist nägugi. Ma oleks kord peaaegu nutma hakanud :( Elus juhtub ikka igasugu asju. See teebki ta põnevaks.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig