Sunday, January 3, 2021

Peek Inside: Ripsmetuššid, mis sind alt ei vea



Kuidas leida täiuslik ripsmetušš? Selline, mis pikendaks ja tihendaks, ei pudiseks silmade alla ega jätaks ripsmeid klompi? Uus aasta võib tähendada mitmete uute asjade algust. Miks mitte valida endale ka uus ripsmetušš? Siin on minu valik tõelistest ilu- ja imetegijatest.

Valisin postitusse ripsmetušsid, mida olen ostnud ikka ja jälle. Osad on mulle aastaid tagasi PR pakiga kingiks saadetud ja hiljem olen leidnud neid endale truult korvi pistmas. Teised olen ostnud reisidelt, sest nagu iga naine teab - mõni kosmeetikalett on lihtsalt nii ahvatlev, et sealt pole võimalik ilma ostuta lahkuda. Kuna mul on kaks kodu, kolm kosmeetikakotti ja olen paras tuisupea, kes kipub oma asju siia ja sinna unustama, peab mul ka ripsmetušše olema mitu.

Clarins "Wonder Perfect 4D"

Clarins. See on bränd, mida ostsin juba aastaid ja aastaid tagasi - mäletan, kuidas kogusin õige noorelt raha nende kauapüsiva jumestuskreemi jaoks, mida armastan veel tänagi. Seega on minu ja Clarinsi vaheline usalduslik sõprus kestnud väga pikki aastaid ja hoolimata sellest, et turule tuleb aina uusi brände, pole side meie vahel mitte kuhugi kadunud.

Minu esimene lemmik Clarinsi valikust oli Wonder Perfect 4D pikendav ja koolutav ripsmetušš - efekt oli suurepärane ning komplimente tuli vasakult ja paremalt. See jääb ripsmetel kerge ja kui peaksin pimesi valima viis parimat ripsmetušši, siis oleks Clarins esimeste seas.

Mõni aeg tagasi otsustasin testida nende veekindlat ripsmetušši, mis paraku on ka ainus, mida olen kasutanud. Võin öelda, et see on täpselt sama hea, kui Wonder Perfect 4D, ainult selle vahega, et kui lumi sulle näkku sajab või mõnel emotsionaalsemal hetkel nutma puhked, siis ripsmetušš jääb paigale. Ma olen klassikaline televiisori ees vesistaja, kohe, kui midagi sentimentaalsemat näen, kipun nutma. Seega olen üsna õnnelik, et teiste seas on minu asendamatuks kaaslaseks saanud Clarinsi veekindel ripsmetušš. Hind: 32,99

Max Factor "Masterpiece Max"

Kui aastaid tagasi sai supermodell Carmen Kass Max Factori reklaamnäoks, küsisti temalt, milliseid tooteid ta sellelt brändilt kõige enam hindab. Kass vastas pikemalt mõtlemata: "Ripsmetušše." Tal on õigus - need on Max Factori leivanumber ja tõesti parimatest parimad. 

Sel korral toon välja vana klassiku, milleks on Max Factor Masterpeace Max, millel on kummine ots ja tänu sellele pääseb ripsmejuurtele õige lihtsalt ligi. Masterpiece Max nii tihendab kui ka pikendab ripsmeid. 

Kuna olen aastaid koostanud Stellarium BeautyBoxe, siis paljude naiste ankeetidest tuleb välja, et just see ripsmetušš on nende asendamatu lemmik. Lisaks mustale on valikus ka mustjas-pruun ja sügavsinine toon. Hinna ja kvaliteedisuhe saab 10 punkti. Hind: 16,99 



CHANEL "Le Volume Revolution"

Paar aastat tagasi saatis Chanel mulle toreda PR paki, kus oli muu hulgas nende uus "Le Volume Revolution" ripsmetušš - see oli tõelise armuromaani algus. Ripsmetušši korpus on krobeline ja väga efektne - selline, mida naudid esimesest hetkest, kui kosmeetikaotist välja võtad. Mäletan, et ajal, kui seda kasutasin, sõitsin sageli tõukerattaga ja filmisin telefoniga end sõidu ajal. Vahel tegin kaadreid ülevalt ja see andis minu pikkadest ripsmetest oivalise ülevaate. Ma pole vist mitte kunagi saanud nii palju küsimusi teemal: "Mis ripsetušši sa kasutad?"

Mäletan, et selle ostsid mitu minu sõbrannat ja mõned Instagrami jälgijad saatsid foto oma ostust. Chaneli ripsmetuššil on mingi muinasjutuline koostis, mille on ilmselt seganud kokku 1000 ja üks võlurit ning mis jätab ripmsed nukulikult pikaks. 

Tänaseks on mul endal juba kolmas ripsmetušš käsil. Viimati  lippasin Stockmanni -20% päeval Chaneli letist läbi ja see oli ainus ost, mille sel sügisel tegin. Igasuguste lutoodete puhul soovitan jälgida häid pakkumisi ja samuti soodusprotsente, mida saab kasutada näiteks Kaumabajas oma sünnipäeval. Hind: 37

Charlotte Tilbury "Full Fat Lashes Glossy Black"

Kaks aastat tagasi kingiti mulle jõuluks terve karp Charlotte Tilbury kosmeetikaga. Kõige rohkem avaldasid mulle muljet Tilbury "Magic Cream" ja teisena olin täielikus vaimustuses tema ripsmetuššist "Full Fat Lashes Glossy Black".

Sellel on täiesti tavaline hari, millel on omakorda võime iga ripsmekarv teisest eraldada ja kuigi ta maalib ripsmed nii pikaks, et enne ruumi astumist saabuvadki sinu ripsmed, siis jäävad nad erakordselt loomulikud. 

Absoluutselt iga ripsmekarv jääb pärast värvimist teisest eraldi ja tulemus on täiuslik. Mulle näib, et ma ise olen enda kõige suurem mõjutaja, sest just see ripsetušš on mul hetkel otsas ning neid ridu kirjutades, tekib mul tuline tahtmine endale see tellida ... Oh, mind küll! Hind: 25.95


Babor "Age ID Mascara Absolute Volume & Length"

Babor on minu jaoks üks juhtivamaid nahahooldusbrände. Suur oli minu üllatus, kui meigikunstnik Katrin Sangla kiitis Babori ripsmetušši "Age ID Mascara Absolute Volume & Length". Kuid kellel on veel suurem kogemus leida just see kõige parem ripsmetušš, kui mitte legendaarsel Katrin Sanglal? Tema soovitusel valisin oma meigiarsenali just nimetatud Babori ripsetušši. 

Sain sellega kohemaid sõbraks ja tõepoolest: see pikendab ripsmed selliselt nagu üks täiuslik toode seda tegema peaks. Kõige üllatavam oligi minu jaoks vast see, et Baboril on kümneid häid nahahooldustooteid, kuid nende dekoratiivkosmeetika oli veel paar aastat tagasi minu jaoks tundmatu maa. Kuigi Baboril on ka teisi ripsmetušše, olen jäänud truuks just sellele. Ma isegi ei tea, kui paljudel pildistamistel on "Age ID Mascara Absolute Volume & Length" mulle abiks olnud. Seega, kui oled vanadest lemmikutest väsinud, proovi Babori dekoratiivkosmeetikat. See ei vea sind alt. Hind: 30

Postituse lõpetuseks mainin, et kuigi mul on ka loomulikult üsna pikad ja tihedad ripsmed, siis pole mulle sobinud mitte iga ripsmetušš, mida paljud on nimetanud sajandi hitiks. Olen saanud kingiks ja ka ise ostnud väga kalleid ning auhinnatud tooteid, mille puhul pole lubatud ime end ilmutanud. Seega - ükskõik, kui pikad või tihedad sinu ripsmed ka pole, tuleb toode siiki oma ripsmete peale ära proovida. Milline on sinu lemmikuim ripsmetušš? 

PS. Tegemist ei ole sponsoreeritud postitusega. Kuigi mõned postituses mainutud ripsmetuššid on esialgu jõudnud minuni PR pakis, olen hiljem korduvalt ja suure rõõmuga oma rahakotti kergitanud just neid tooteid ostes. Juba pikemat aega on kosmeetiat valides minu motoks - toetan just neid firmasid, mis on mind omakorda meeles pidanud. Ilus mõte, kas pole? 

FOTOD: Meisi Volt ja Stella K. Wadowsky

SHARE:

6 comments

  1. Su insta storys oli Chaneli jõulukink- issand kuida s mulle nende post/jõulukaart meeldis. Selle postituse peale pean plaani ka endale see Chaneli ripsmetušš osta😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postkaardid on läbi aegade mind väga kõnetanud. Ma olen vahel koos abikaasaga reisil olles talle salamahti poskaardi teele pannud ja nii tore on aastaid hiljem neid lugeda. Mul on ka alles kirjad ja kaardid, mida aastaid sain Londonis elavalt väliseestlaselt, kes oli minu isa sõber ja mulle justkui vanaisa eest. Ta on ammu surnud, kuid vahel võtan ikka tema kaardid ja kirja välja ning loen neid. Aegajalt valan pisara ja mõtlen möödunud aegadele. Postkaardid elavad meist kauem, kui neid hästi hoiame :)

      Delete
  2. Minu lemmikuks on Maybelline Lash Sensational ❤️ Kvaliteedi ja hinna suhe on minu jaoks parim. Valin kas musta või pruuni. Kunagi oli ka nimetatud Max factor lemmikuks. Peaks seda uuesti proovima. Chanel oma sain kunagi mini formaadis ja see tegi ripsmed mega ilusaks, kuid kahjuks provotseeris lõpuks ripsmete väljalangemist :( võib olla oli see mingi õnnetu kokkulangemine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures võiks täiesti võtta uuesti Maybelline´i tušside testimise käsile. Max Factoril on nüüd üks uusim ripsmetušš, mis sööstis otsemaid minu edetabeli tippu - Max Factor Divine Lashes. Seda saab samuti kihiti kanda ja pikad ripsmed on kindlustatud.

      Delete
  3. Ja mis mind huvitaks veel. Mul on tihti korvis juba nn vanaks jäänud ripsmetušše, no on jäänud seisma. Aga ära kuivanud ei ole ja peale kanda saab ning "töötab", aga kas "vanaks jäänud" ripsmetušši võib kasutada? Kui tavaliselt on 6 kuud pärast avamist nende kasutuskõlblikkus või mida see 6 kuud täpsemalt tähendab, kas võib kasutada peale seda aega? Ja sama küsimus ka teiste kosmeetika- ja ilutoodete kohta, millel on see säilivus või parim enne? aeg peal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pane ripsmetuššile üks-kaks tilka silmatilku. Alusta ühest tilgast ja see on sageli ripsmetuššidele eluiga juurde andnud. Mu sõbranna teeb seda sageli ja jagas kunagi ka minuga seda nippi :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig