Friday, July 21, 2017

The photo that angered my mum



I have had a romantic relationship with romantic skirts since I was little. So when I saw this skirt in the store this winter, I didn't hesitate whether to take it or leave it. Of course it travelled straight into my wardrobe to wait for the summer. I had a thousand and one ideas about how I'm going to sail through the summer in this skirt.  

And of course I wanted to capture my find for my virtual diary. I picked a slightly different style top to go with the skirt, and it seemed to me that the naughty cut of the white top is exactly the thing to melt into one with my romantic skirt. When I got the photos, I was happy. I liked the image where the top is perhaps a little too revealing, but at the same time there was nothing indecent about this shot. But it so happened that not everyone shared my opinion. Namely, my mother recently got a smartphone where she follows what I and her granddaughter get up to. Anyway, I posted this photo on Instagram in the beginning of the week and a few minutes later my mother called. She said that the photo I had just posted on Instagram was too much. "I have raised you like a lady, the ones who pose like that are... I'm not even going to say who pose like that..." my mother told me off. 

I felt like a kid who had accidentally sprayed a teacher in a water fight at school and sighed. So I took the opening image down from Instagram after carefully chosen words of scorn... And I started wondering meanwhile - where indeed is the line in regards to what can be posted and what not? So eventually I decided I'm going to post it on the blog anyway... Even if it results in a call from my mother... I'm wishing everyone a beautiful weekend, and I strongly recommend everyone to do what you think is right!


Romantiliste seelikutega on mul väikesest peale olnud romantiline suhe. Seega, kui talvel seda seelikut poes nägin, ma isegi ei kahelnud, kas võtta või jätta. Loomuikult rändas see otsejoones kappi suve ootama. Mul oli 1000 ja 1 mõtet, kuidas ma selle seelikuga läbi suve purjetan.

Ja loomuikult soovisin selle leiu ka oma virtuaalse päeviku jaoks üles pildistada. Valisin seeliku juurde pisut teist stiili pluusi ja mulle tundus, et valge pluusi kelmikas lõige on just see, mis sulab ühte minu romantilise seelikuga. Kui pildid avasin, olin igati rahul. Mulle meeldis postituse avakaader, kus pluus on ehk pisut liiga lahti, kuid samas polnud minu silmis selles pildis midagi sündsusetut. Paraku ei jaganud kõik minu arvamust. 

Nimelt sai minu ema hiljuti nutitelefoni, kus ta siis jälgib läbi Instagrami nii minu kui ka oma lapselapse tegemisi. Igatahes panin nädala alguses selle postituse avapildi oma Instagrami ja kõigest kaks minutit hiljem helistas mu ema. Ta ütles, et pilt, mille olin äsja Instagrami postitanud, on liig, mis liig, mis liig, mis liig! 

"Mina olen kasvatanud sind kui daami," manitses ema. "Nii poseerivad... Ma ei hakkagi ütlema, kes nii poseerivad..." jätkus manitsus. Tundsin ennast nagu laps, kes on koolis veesõja käigus kogemata õpetaja märjaks pritsinud ja ohkasin. Niisiis võtsin ma selle kaadri Instagramist pärast hoolikalt valitud õpetlikke sõnu maha... Ja siinkohal tekkis mul äkki küsimus. Tõepoolest, kust läheb piir, mida postitada või mitte? Lõpuks otsustasin, et blogisse panen selle pildi üles... Tulgu või teine kõne minu emalt... Soovin kõigile ilusat nädalavahetust ja soovitan soojalt: tehke seda, mida õigeks peate!   


  PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

8 comments

  1. Minu arvates on see esimene pilt väga ilus. See ei ole punnitatult seksikas, vaid sa lihtsalt poseerid kaugusesse vaadates. Pigem kaunis. Mind köidab sinu olek ja ka uus boheemlaslik soeng.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on lihtsat üks pilt nüüd juba tuhandete piltide seas, mida minust on tehtud. Mõistan, et ema jaoks oli see hetkeks nö. big deal, kuid see ei tee minust päeva lõpuks küll halvemat tütart :D

      Delete
  2. Ei näe ühtegi põhjust, miks see ei võiks ka Instagramis olla. Loomulikult on emad selliseid pilte vaadates teisel arvamusel, kuid sa ei ole seal paljas. Mul vanaema soovitab kanda trikood, sest bikiinid paljastavad naba, selles mõttes on igal vanemal mingi kiiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muide, mul on enda ka olnud aastaid bikiinidega mingi kiiks ja eelistan turvalist seelikuosaga trikood. Aga ma ei arva, et bikiinid oleksid kuidagi liiga paljastavad, lihtsalt eelistan enamasti trikood :)

      Delete
  3. Miks minu tähelepanu köitis majal olev "arhiiv" sõna ? Kus küll leiate pildistamiseks sellised põnevad kohad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma töötan juba mõnda aega ka paari teise blogi tagatoas, seega hoian nüüd eriti silmad lahti ja olen õppinud leidma ühes hoovis mitut stuudiot, kus inimene üles pildistada. Selle leidsime Meisiga juhuslikult ja nagu ikka, oskab Meisi sellised sildid nutikalt pildile püüda.

      Delete
  4. Sinu pisut paljastava pildiga seoses tuli meelde üks teema, mida oleme tööl naiskollektiivis arutanud. Kust läheb trenniblogijate piir, mida nad läbi Instagrami jõusaalis näitavad? Stella, kas Sa oled vaadanud neid videosid, mis on tehtud just tagumikust, mis harjutuse ajal tõuseb ja langeb, kuigi video saaks vabalt teha ka teise nurga alt? Üüratud dekolteed ja peaaegu paljad pildid, kus higised iludused, kellel on meik säilinud seksikalt poseerivad. Vot see on minu jaoks juba liig. Neid Instgrammereid on ka Eestis ja nende kohta ütleks küll, et need Instakontod on puhtalt meestele suunatud. Trennipildid on vaid vabandus, mis annab võimaluse näidata oma liiga paljast keha. Sinu pilt on üks paljude ilusate piltide seast ja tervet Instakontot vaadates on ju näha, et Sa pole suunanud seda meestele, selleks, et perversseid jälgijaid saada. Edu Sulle tegemistes ja tore, et tihedamini taas blogid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõigepealt pean ma ütlema, et sain kõvasti naerda, kui lugesin "tagumikust, mis tõuseb ja langeb". Ma ise trenniblogijaid ei jälgi, minu Instafeedi jooksevad aga erinevad joogale pühendatud kontod ja seal ei ole ma küll midagi siivutut näinud, peale ilusate joogapooside veel ilusamal taustal. Kuid uudishimu pani mind Instagramis ringi vaatama ja Sul on õigus - kontosid, kus piir on väga õrn ikka jagub. Samas mõtlen ma nii, et elame vaid korra ja kui sellised seksikad trennipildid inimest õnnelikuks teevad ja need on tema maitse, siis las jagavad. Ja kui on veel õnnelikumaid mehi, kes pilte vaadates rõõmsamaks muutuvad, siis miks mitte. Iseküsimus on aga selles, et kui neid kontosid jälgivad peamiselt mehed ja mitte naiste trennisaavutuste vaid piiripeal kehast tehtud piltide pärast, siis ilmselt ei jõua need trennijutud päris sihtgrupini. Eks igaüks peab tunnetama ära oma piiri.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig