Friday, April 28, 2017

Something Blue


There was a time I only wore jeans and tailored shirts. One day I made a U-turn when looking around my wardrobe - I made a deal with myself that my dresses don't have to stand there pointlessly, but I'm going to wear more and more comfy everyday dresses. That was years ago and today it seems like a burden when I have to match a skirt with a blouse or trousers.  

So you can imagine my excitement when I got the blue smart dress by Winser London that takes women's curves into consideration and looks like you're wearing a shirt and a skirt. I have got a lot of compliments in this dress at many events, and added a more fancy jacket or trainers to it. Today's Girl Friday is also taking a bow to the vintage Dior head scarf that I sometimes wear with windy weather. I mixed platform shoes with the whole outfit, and they speak about the fact that it's Friday. Have a good weekend, everybody!


Outfit details:


Dress: Winser London (here)
Jacket: Fuego
Scarf: vintage Dior
Shoes: Office
Bag: Therapy


Kunagi ammu oli aeg, kui kandsin ainult teksaseid ja triiksärki. Ühel päeval oma garderoobis ringi vaadates tegin otsustava kannapöörde - leppisin endaga kokku, et minu kleidid ei pea seisma niisama, vaid nüüdsest kannan aina enam mugavaid argiseid kleite. See oli aastaid tagasi ja täna tundub mulle lausa koormav, kui pean seeliku pluusiga või pükstega sobitama. 

Seega võid kujutada ette minu elevust, kui sain endale Winser Londoni sinise nutikleidi, mis arvestab naise kehakumerustega ja jätab mulje, justkui kannaksid seelikut ja pluusi. Viimasel ajal olen mitmel üritusel just selles kleidis komplimente kogunud ja lisanud sellele kas piduliku jaki ja kõrged kontsad või bomberi ja tennised. Tänane Girl Friday teeb lisaks nutikleidile kummarduse minu vintage Dior pearätile, mida kannan aegajalt just tuulise ilmaga. Miksisin kogu komplekti juurde platvormkingad, mis kõnelevad sellest, et reede on käes. Ilusat nädalavahetust kõigile!



JÄLGI STELLARIUMI KOSTÜÜMIDRAAMAT ja SULNEID SEIKLUSI BLOGI INSTAGRAMIST @stellaarium

PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

2 comments

  1. Armastan riideid, millel väike kiiks või omapära, nagu sinu nutikleidil :)
    Kuigi ise ei suuda rätikut juustel välja kanda, on need väga stiilsed ja meenub kohe Elizabeth II, kellel alati outfitiga sobiv siidrätik käekotis, mida vajadusel pähe panna.
    Rõõmsad kevadised pildid, jääme kevadet ootama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on rätikud juba aastaid olnud suured lemmikud. Viimasel ajal on siidrätik saanud üheks kohustuslikuks osaks, mis alati käekotis. Siid on naha vastas nii mõnus ja juustel ilus. Kusjuures mullegi seostub selle rätikuga just Elizabeth II :) Oleme samal lainel.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig