Friday, December 2, 2016

Girl Friday: Cold Dark Corner


Before the big and dark autumn that gradually changes into waiting for the Christmas month, I always feel some sort of a bad mood. I'm always cold and I never seem to have enough clothes on... I'm complaining and whining. This year I decided that something has to change and I went to a Bikram yoga class already in the beginning of the summer which in a way prepared me for the dark time that I inevitably have to endure.

My motto has always been that if something is inevitable, there's no point in fighting it. You need to adjust. This dark autumn was clearly alleviated by Bikram yoga. These photos were taken on a dark night that doesn't bother me any more, and I feel I have the attitude of a winner in these photos. By the way - look at this Superdry bag - a perfect gym bag where you can fit all your 1000 and 1 necessary things. How do you get over the dark season, and would you be interested in reading about my experience with Bikram yoga? I'm wishing everyone a beautiful weekend!


Bomber, shirt, trousers & bag: Superdry
Wellies: Hunter 



Enne suurt ja pimedat sügist, millest saab sujuvalt suur jõulukuu ootamine, tundsin ma alati mingit madallendu. Pidevalt oli külm ja kunagi polnud piisavalt riideid seljas... Virisesin ja vingusin. Sel aastal otsustasin, et miski peab muutuma ja läksin juba suve alguses Bikram joogasse, mis valmistas mind justkui ette pimedaks ajaks, milles pean paratamatult viibima.

Minu moto on alati olnud, et kui miski on nii paratamatu nagu aastaajad, pole mõtet selle vastu võidelda. Sellega tuleb kohaneda. Seekordse pimeda sügise aitas mul ilmselgelt elada üle just Bikram jooga tundides käimine. Need pildid on tehtud pimedas õhtus, mis mind enam teps mitte ei häiri ja ma tunnen, et mul on igal juhul võitja tunne. Kusjuures - vaata seda Superdry kotti - täiuslik trennikott, kuhu panna kõik oma 1000 ja 1 vajalikku asja. Kuidas sina pimedast ajast oled jagu saanud ja kas sind huvitaks minu kogemus Bikram joogaga? Seniks soovin kõigile kaunist algavat nädalavahetust!




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

18 comments

  1. Oh Stella my friend It saddens me to see you looking so unhappy but you still look lovely and I do like your Wellingtons it's the first time I have seen you wearing them, are they new.
    Kisses
    Julie

    ReplyDelete
  2. Asju, mida ei saa muuta, tuleb üle elada. Võimalikult mugavalt ja nii, et kõik ellu jäävad. Viimane aasta on see sujuvalt minu sloganiks muutunud.
    Igasügisene-talvine pime aeg on alati rusuv ja raske olnud. Mind hoiavad kulgemas hommikud kohvi ja Stellariumiga, päevaks magus parfüüm, mugav outfit ja särav huulevärv ning õues soe riietus. Õhtul, kui kõik elutähtis on tehtud, tõmban ennast kerra soojas toas koos kassi, kuuma joogi ja raamatuga.
    Mind huvitaks küll väga Sinu kogemus Bikram joogaga ja arvan, et teistelegi pakuks see huvi :)
    Piltidel Hunterid ja bomber väga stiilsed koos :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, need Hunterid on juba paar aastat vanad, kui ma eriti ei kanna neid. Omad lemmikud on välja kujunenud, kuid nüüd jõudsid ka pildile. Nad olid ise küll väga elevil :)

      Delete
  3. Oi, ma ei teadnkudki et Eestis saab Bikram joogas käia? Ise olin aastaid Infrajooga külaline ja see kogemus oli super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma käisin paar korda Infrajoogas, kus mulle väga meeldis, kuid siis tekkis meie seltskonnal paar küsimust seoses infrajoogaga ja lõpetasime seal käimise. Bikram jooga on Tallinnas juba minu meelest üle aasta või veel enamgi.

      Delete
  4. Palun jaga oma kogemust Bikram joogaga, minus endas tekitab ka see pimedus sellist rõhuvat masendust. Pimeduse saabudes põletan kodus viirukeid, lõhnküünlaid et natuke enda sisemist mind kosutada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viirukid, tuli kaminas ja lõhnaküünlad on ka minu teema, kuid ma otsisin midagi, mis aitaks mind pimedal ajal kõigutamatult sellest läbi minna ja Bikram aitas. Hoolimata sellest, et vahepeal tuli vahe sisse, annab see pikemaks ajaks jõudu ja aitab selja sirge hoida.

      Delete
  5. Kindlasti loeksin huviga Su joogamuljeid :) ka minu elu sai hoogu nii vajalikeks arenguteks ja muutusteks tänu joogale. Aga pimeda aja aitab märkamatuks teha detailide nautimine igas päevas - see hetk, kui hommikul bussi peale jalutan ja üle maanteesilla kõndides torne ja tulesid imetlen ja kui peale tööpäeva lõppu sõbraga kokku saame, et korraks linnast välja või mere äärde sõita ja kui maal vanematekodus keset laupäeva saunas kolmandat leili võtan :) lihtsuses peitub võlu, mida on hea teadlikult märgata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma vahel varahommikul last kooli saadan, siis ajab mind alati muigama üks naine, kes on aknal kardinad ära tõmmanud ja meigib end voodis pühendunult. Ükskõik, kui unine ma ka pole, siis see on tõeliselt meeleolukas vaatepilt :)

      Delete
  6. Ingenious jacket, shirt, pants, bag and all haircut is always tip-top. Stella know you are one of those women to incur ordinary cloth bag will look attractive and privlačno.Stella, and in rubber boots were hot women. :) Marijana Šimić

    ReplyDelete
  7. Viimased paar aastat olen korralikult võtnud D3 vitamiini, kuna sel vitamiinil kõigi muude heade omaduste juures on ergutav mõju (siit ka soovitus mitte võtta õhtul),siis olen märganud,et pime aeg mind eriti enam ei häirigi.Ja muidugi igasugune liikumine on hea , see Birkam jooga tundub igatahes väga põnev :) Piret

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma võtan ise samuti D-vitamiini ja üsna kanget, kuid olen võtnud just õhtuti. Seega on Sinu info mulle väga kasulik, sest ma tihti imestan, kuhu see uni küll jääb? Aitäh jagamast :)

      Delete
  8. Öökapil on mul soolalamp sisselülitatud senikaua kuni oma raamatut/ajakirja loen enne magamaminekut. Mulle meeldiks mõelda, et see aitab natuke pimedas ajas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soolalamp kõlab huvitavalt. Kust selline asi õnnestus hankida?

      Delete
  9. Näiteks Loitsukellerist on võimalik saada. Suur soola tükk, millel pirn sees :D

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig