Friday, August 12, 2016

Perfume Portrait: Mercedes Benz Man


Men's perfumes change every year becoming more and more wearable by women. There are plenty of dames and mademoiselles in my circle who prefer men's perfumes to women's. I'm no exception in this question - Man by Mercedes Benz is one of those I wear myself.

Man by Mercedes Benz is introduced as a perfume that is a story of a man whose strong character makes him unique. I can easily say that it also suits a woman whose strong character makes her unique. When do I wear men's perfumes? I have a long tradition of wearing men's perfumes when I go on a long bicycle ride. I also use men's perfumes when I go kart-riding. On both occasions, men's perfumes give me the verve needed. Man by Mercedes Benz reminds me of water and jumping into unknown waters. So I thought posing in a pool with clothes on, would be the most characteristic of Man by Mercedes Benz.



The author is perfume master Olivier Cresp. The new Man by Mercedes Benz is timeless and refined and belongs to the family of aromatic, woody, fruity perfumes. The base of the scent is a woody mix of oak moss and rosewood, in the heart of the perfume, cedar leaves and geranium enchant the wearer, and top notes are presented by pear. Perhaps the crown of this scent is the fact that you can feel the slightly sweet pear and feminine geranium there. Something in it pushes me to grab this perfume over and over again. There's speed, glamour, and confidence in that perfume. Why not do tricks on a bike? Why not allow yourself the fastest round on a kart track? Why not step into a pool fully dressed? And why care about what others think? Perhaps there's something in wearing men's perfumes that gives a woman a boost of confidence? It works for me anyway. I will finish this perfume portrait with a recommendation for women - when roaming perfume aisles, have a look at men's perfumes as well. You could stumble upon a lovely companion there.

Photoshoot location: eforea SPA,  Hilton Tallinn Park Hotel 




Meesteparfüümid muutuvad igal aastaga järjest rohkem selliseks, mida võiksid kanda ka naised. Minu tutvusringkonnas on küll ja küll neid preilisid ja prouasid, kes eelistavad naisteparfüümidele hoopis meeste omi. Ja mina ei ole selles küsimuses mingi erand - Mercedes Benzi lõhn "Man" on üks neid, mida kasutan ise.

Mercedes Benzi "Man" tutvustatakse kui lõhna, mis on lugu on mehest, kelle tugev loomus teeb ta unikaalseks. Ma võiksin vabalt öelda, et see sobib ka naisele, kelle tugev loomus teeb ta unikaalseks. Millal kannan mina meesteparfüüme? Mul oli pikalt traditsioon, et kui lähen jalgrattasõidule, kasutan meesteparfümi. Samuti läheb meesteparfüüm loosi, kui käin kardiga sõimas. Mõlemal juhul annab see mulle hoo, mida vajan. Mercedes Benz parfüüm "Man" meenutab mulle aga värskust ja hüpet tundmatusse vette. Selleks puhuks leidsin, et riietega basseinis poseerimine on Mercedes Benz "Man" lõhnale kõige iseloomulikum.



Lõhna autor on parfüümimeister Olivier Cresp. Uus Mercedes "Man" on ajatu ja rafineeritud lõhn, mis kuulub aromaatsete, puiduste ja puuviljaste parfüümide perekonda. Parfüümi baasi moodustab puidune segu tamme sambla ja palisandri nootidest, lõhnasüdames võrgutab kandjat seedripuu lehtede ning geraaniumi segu ning tipus troonib segu muskushibiski seemnete ning pirni nootidest. Küllap on selle lõhna kroon minu jaoks just tõik, et seal on tunda kergelt magusat pirni ja naiselikku geraaniumi. Miski on selles lõhnas just see, mis annab mulle tõuke ikka ja jälle selle parfüümi järele haarata. Selles lõhnas on kiirust, glamuuri ja enesekindlust. 

Selles on midagi, mis julgustab tegema jalgrattal trikke... Sõitma kardiraja kõige kiirem ring. Astuda keset pidu riietes basseini... See lõhn annab enesekindlust ja esitab küsimuse: "Miks hoolida teiste arvamusest?" Ma ise tean, mis on mulle parim. Ma ise tean, kes ma olen. Selle parfüümi portree lõpetan soovitusega naistele - kiigake lõhnalettide juures alati ka meesteparfüüme. Nende seast võib leida uue kaaslase. Lõhna, mis julgustab tegema asju, mille peale me veel eile ei tulnud. Mida parimat saab tahta?


Täname: eforea SPA,  Hilton Tallinn Park Hotel 


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Replies
    1. Aitäh! Jah, see võttis kaks minutit aega. Aga lokkide tegemine võtab kauem :)

      Delete
  2. Kui osa parfüüme on niigi unisex, miks mitte murda piire ja oma lõhnamaailma veelgi laiendada.
    Isegi olen kasutanud vahel meestele mõeldud parfüüme.
    Tähtis pole kellele lõhn mõeldud algselt on, vaid emotsioon, mida see kandjas tekitab.

    Ja fotod ning Su soeng on fantastilised :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viimastel aastatel on meesteparfüümides pidevalt peidus see miski, mis sunnib mind oma abikaasa lõhnariiulilt parfüümi haarama. Ajad muutuvad :) Või olen ma ise muutunud?

      Delete
  3. uh-uh...ma olen nüüd siss langenud jne.
    Mees stellaariumis :))))
    tunnikese juba sõelunund ringi ja lugenu siit-sealt... ja kõik mis nähtud on best of...
    phtoshoot ja tekst ja..
    Definitely best of.

    Uljas eksperiment muidugi.Aga tegelikult võib see lõhn ka päriselt sobida- paljudele ehku kerge šokk, aga see selleks.
    Vähemalt on nad siis midagi saanu ;)

    I´ll be back

    ReplyDelete
  4. Truth be told it's right up there with the fantasy of owning a Rolex watch, an extravagance pontoon and an extravagance home. affordable used cars

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig