Wednesday, June 15, 2016

Peek Inside: Mixa Anti-Imperfetion


When Mixa, a brand that was developed in French pharmacies, came to Estonia last September, many were excited about the news. More than enough reason for that. Mixa's products are developed under medical surveillance, they are hypoallergenic, tested on sensitive skin and they are created to minimise allergy risk. The price to quality ratio is perfect. There are several products in the collection, one better than the next.

Since Mixa is created for sensitive skin and I have combined and oily skin that tolerates a lot, I asked many people to test Mixa last year. I picked people with very sensitive skin and asked them to test Mixa's products to give an adequate opinion. Everyone who tested Mixa, was happy with the results, and I can recommend them with ease in Stellarium. They now have four new products and that should be good news for everyone who appreciates Mixa. 

My first favourite from their new line is the Soapless Purifying Cleansing Gel. I have a similar product at home from an expensive pharmacy line, I compared them to see which one is best. They were both good, but Mixa is exponentially cheaper. The cleansing gel is enriched with zinc that's known for its cleansing properties. It's recommended to be used both morning and evening, but I would suggest using it in the evening, because I like to freshen my skin before applying moisturiser with water and toner only in the morning. Foam up the gel in your palms and apply it in circular motions. It should be mentioned that you should use eye makeup remover to remove mascara, though.


They also have a new micellar water in their already extensive selection of micellar waters - 400ml Micellar Water Anti-Imperfection. When I'm wearing foundation and powder, I always use face wash before and micellar water instead of toner. This micellar water also contains zinc that's known for its cleansing properties and gives the skin a fresh feel. This micellar water leaves the skin matte.  

Those who prefer alcohol free toners, will find a new favourite by Mixa. It tightens pores, mattifies skin, and helps heal imperfections with every day. It's important to shake the bottle before use. I would bring out the mild pleasant scent of this product. I like it when a toner hides a lovely scent that brightens up the mood.  

The most interesting new product is the tinted Dermo Defence care that fights skin problems. It helps to protect the skin from pollution, UV rays, and everyday external elements that create skin problems. The cream has SPF 15. It gets maximum points for coverage, because it's like a foundation. It's said that the shade is universal and works for every skin colour, but I would recommend testing it in the shop. It's even better if you can ask for a sample to take home. Those who want stronger coverage, will definitely be pleased with Dermo Defence. Everyone will find their favourites! Which products by Mixa have you tested?


Kui eelmise aasta septembris Prantsuse apteekides välja töötatud Mixa Eestisse jõudis, olid paljud sellest uudisest elevil. Põhjuseid juba jagub. Mixa tooted on välja töötatud meditsiinilise järelvalve all, hüpoallergilise koostisega, testitud tundlikul nahal ja loodud allegiariski minimeerimiseks. Hinna ja kvaliteedi suhe on täiuslik. Valikus on palju tooteid, millest üks on parem, kui teine.

Kuna Mixa on loodud tundlikule nahale ja minul endal on kombineeritud ja rasune nahk, mis kannatab välja kõikvõimalikud eksperimendid, palusin möödunud aastal mitmeid inimesi Mixat testima. Otsisin üles just need, kellel on väga tundlik nahk ja palusin, et nad testiksid minu jaoks õige hinnangu saamiseks Mixa kosmeetikume. Kõik, kes Mixat testisid, jäid rahule ja mina sain neid rahuliku südamega Stellariumis soovitada. Nüüd on valikus neli uut toodet ja see peaks vaid kõiki Mixa sõpru rõõmustama. Lood on nii, et kombineeritud ja rasune nahk on sageli ka tundlik (isegi üks kõige tundlikematest nahatüüpidest), sest naised kipuvad oma nahka üle hooldama. Nii avab nahk probleemidele justkui ukse ja nahk on kõigele tunduvalt vastuvõtlikum, sest tugevalt hõõrutud nahk eritab rohkem rasu. See soodustab omakorda vistrike ja komedoonide teket ning muudab naha läikivaks.

Minu esimene lemmik nende uuest sarjast on seebivaba ebatäiuste vastane puhastusgeel rasusele ja ebatäiustega nahale. Kuna mul on kodus üks samasugune toode, mis käib apteegisarja alla, panin nad rõõmuga vastamisi ja testisin kumb on parem. Minu jaoks ilmnes, et mõlemad on head, kuid Mixa on kordades odavam. Puhastusgeel on rikastatud tsingiga, mis on tuntud oma nahka puhastavate omaduste poolest. Seda soovitatakse kasutada nii õhtul kui hommikul, kuid mina soovitan seda vaid õhtul kasutada, sest hommikuti armastan enne kreemitamist nahka lihtsalt veega ja toonikuga tupsutada. Geel tuleb käes kenasti vahtu ajada ja seejärel õrnalt ringikujuliste liigutustega niiskele nahale masseerida. Märgin ka ära, et ripsmetušši soovitan eemaldada siiski spetsiaalse silmameigi eemaldajaga.



Lisaks on nende niigi rikkalikus mitsellaarvee valikus veel üks uus ja uhke 400 ml Micellar Water Anti-Imperfection. Kui mul on nahal jumestuskreem, mida kroonib puuder, kasutan alati meigi eemalduseks pesugeeli ja mitsellaarvesi on minu jaoks tooniku asemel. Ka see mitsellaarmolekule sisaldav koostis on rikastatud tsingiga, mis annab nahale värskustunde. ja jätab naha matiks. 

Nendele, kes eelistavad alkoholivaba toonikut, leiavad Mixa sarjast endale uue lemmiku. Toonik ahendab kergelt poore, matistab nahka ja vähendab naha ebatäiusi kergelt iga päevaga. Oluline on pudelit enne kasutamist raputada. Selle toote puhul tooksin ma eraldi välja väga hea ja kerge lõhna. Mulle alati meeldib, kui ka toonikus on peidus mõnus lõhn, mis toob muige huulile. 

Kõige huvitavam toode on nende tooniv ja kaitsev nahaprobleemide vastane Dermo Defence hooldus. See aitab kaitsta nahka saaste, UV-kiirte ja igapäevaste välistegurite eest, mis lakkamatult nahaprobleeme tekitavad. Lisaks on kreemis SPF 15. Katvuse eest saab see toode kindlasti täispunktid, sest ta on võrdne puuderkreemiga. Reklaamis on öeldud, et kreemi universaalne toon sobib igat värvi nahale, kuid siinkohal peab seda ikkagi poes testima. Veel parem, kui küsid müüjalt väiksesse topsi kreemi kaasa ja saad sellega kodus tutvuda. Milliseid Mixa tooteid oled sina kasutanud ja kuidas oled rahule jäänud?

SHARE:

14 comments

  1. Täpselt samal teemal hädas hetkel. Nimelt otsin juba mõnda aega oma Bioderma näopesuveele asendajat. Esmalt soovitati kohe seda pool järgi tehtud Garnier'i oma, roosa korgiga. Mul õde läks sama teedpidi, tahtis välja vahetada hirmhinnaga Bioderma vee. Temale sobis ja oli rahul. Kahjuks minu nahk seda ei kannatanud ja pidin peaaegu pimedaks jääma, nõnda kipitas. Nii ostsin uue Bioderma oma ja lükkasin edasi. Nüüd olen mõnda aega silmanurgast Mixat piilunud ja kindlasti proovin ka nende vee ära! Loodan, et sobib!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mixa on kindlasti hea ja odavam alternatiiv Biodermale. Soovitan proovida! Mixa näovesi on nii suur, et selle võid emaga või sõbrannaga kahasse osta ja keegi miinusesse ei jää :)

      Delete
  2. Nii põnev ja silmaringi laiendav lugemine, aitäh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Kas sa juba kasutad näovett? Millised sinu tualettlaual on?

      Delete
  3. Ostsin paar kuud tagasi nende suure näovee, sellega saan pool aastat läbi, sest olen suht kokkuhoidlik. Väga hea leid siit blogist. Jätka ikka samas vaimus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See 400 ml on tõesti väga hea suurus. Jätkub kauaks ja ei pea liiga kiiresti poodi tagasi minema, kus on palju kiusatusi ootamas :)

      Delete
  4. Olen ise kasutanud Mixa talvist kaitsekreemi, mis üllatas sellega, et ei jäta nahka absoluutselt läikima ka siis, kui seda külma päeva jooksul õrnalt meigi peale lisada. Lisaks on hea tekstuuriga, mugavas tuubis, õrna aroomiga. Sõbrannadele olen Mixa tooteid testida soovitanud, kuna hinna-kvaliteedi suhe on tõesti paigas ja kättesaadavus hea :) siinsest kirjeldusest tahaks enim proovida nii mitsellaarvett kui ka toonikut, sest liiga paljudesse neist on nahka liigselt kuivatav alkohol ära peidetud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on nii hea meel, et ma kuulen Mixa kohta vaid kiidusõnu. Seda nii nendelt, kes muidu eelistavad vaid high end firmasid ja samas ka nendelt, kes otsivad alati mõistliku hinnaga tooteid. Usun, et Sul on õige pea võimalus neid tooteid testida!

      Delete
  5. P.S. võrratult armas vatipurk, kiitus meistrile! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see oli kingitus emadepäeval. Ja nüüd kasutan seda vatitopsina :) Sa ikka märkad kõike :)

      Delete
    2. Tuleb välja, et olen hobidetektiiv ;) Hiljuti ehmatasin ühe välistudendi ära, sest tundsin ta foto taustal olevate kardinate järgi ära, et ta TTÜ ühiselamus peatub ja ma muidugi ei hakanud kohe ütlema, mis mulle vihje andis ...

      Delete
  6. Siiani Mixa toodetest ainus, mis pole meeltmööda on BB kreem. Kuid muu on täielik jackpot! Eriti rahul olen mitsellaarveega ja niisutava kreemiga(24h moisturising soothing cream). Peale kreemi on nägu nii pehme ja kuidagi meeldivalt värske olemise tekitab. :)

    ReplyDelete
  7. Minul on kõik võimalikud näohooldustooted Mixa omad. Üldiselt olen rahul kõigega, need tooted sobivad mu õrna ja rasuse nahaga väga hästi! Kindlasti jään neid tooteid kasutama.


    ReplyDelete
  8. Kasutan sedasama näopesugeeli ja see on mu vaieldamatu lemmik! Siinkohal, aga ei saa öelda sedasama DD-kreemi kohta. Olen kergelt pärvitunud nahaga ja kui seda kreemi endale näole kannan, näen välja nagu elav laip. Nii kaameks muudab mu, et hirm on ennast lausa peeglist vaadata. :D
    Kiidusõnad ka Mixa niisutavatele näokreemidele!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig