Friday, June 10, 2016

Girl Friday: It's A Quarter To Three


I have never been a party girl. I like parties, but mostly the ones I organise myself. And a few my friends organise. And mostly I don't go to those parties. Not that they're not suitable for me or I'd be too proud to go.. I don't know what to say. A lot of the time, parties have meant work for me. I have had to write stories on parties where I'd rather not be and where I have to wear a face of having the best time of my life.

What is a party anyway? One cold morning I set fire in the fireplace. I was home alone, drank tea with milk by myself and just looked at the fire. There was no music playing on the background, just the crackle of the fire. And that was like a party. It was so nice just staring at the fire alone. As I write these lines, I'm sitting in my living room, and the fire is not on, but it's raining heavily. It's the only sound I hear and it's like a party. And when I look at these images that are the final accord of the Kau Manor series, I think back at a reception where I sneaked into the hotel early. Just because it was nicer to be by myself. This series also tells another story. One time I was supposed to go to a party myself. So I was doing my curls at home, did my makeup, put on a dress... and stayed at home eventually. I didn't do anything useful in that time. I just was. This photo series is dedicated to those who love to be by themselves sometimes, who just love to be. Have a beautiful weekend!


Outfit details:

Dress: Stiili Sahver (here)
Boots: asos
Shoes: Office
Mask: Agent Provocateur
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Friida on the Moon"
Location: Kau Manor Amalie’s Suite (here)


Ma ei ole mitte kunagi olnud peotüdruk. Mulle meeldivad peod, kuid enamasti ainult need, mida ma ise korraldan. Ja vähesed, mida mu sõbrad korraldavad. Ja enamasti ei jõua ma ka siis kohale. Mitte, et mulle ei kõlbaks või mulle ei sobiks või ... Ma ei oskagi midagi öelda. Paljuski on pidu tähendanud minu jaoks tööd. Ma olen pidanud aastast aastasse kajastama erinevaid pidusid, kus ma parema meelega ei viibiks ja tegema pähe näo, et see on parim paik, kus viibida.

Mis asi on üldse pidu? Ühel jahedal hommikul süütasin elutoa kaminas tule. Mitte kedagi polnud kodus, ma jõin teed meega ja vaatasin ainiti tuld. Muusika ei mänginud taustaks. Ainult tuli praksus. Ja see oli justkui pidu. Nii mõnus oli üksinda ainiti tuld passida. Neid ridu kirjutades istun ma jälle elutoas, kamin küll ei prõksu, kuid väljas valitseb paduvihm. See on ainus heli, mida ma kuulen ja see on justkui pidu. Kui ma vaatan neid kaadreid, mis lõpetavad seekordse Kõue mõisa seeria, mõtlen ühele vastuvõtule, kust hiilisin varem hotelli. Lihtsalt selleks, et omaette oli mõnusam olla. See pildiseeria räägib veel ühe loo. Kord pidin ma ise minema jälle peole. Kuid sel korral mitte seda kajastama, vaid hoopis külalisena. Nii sättisin juuksed lokkidesse, tegin meigi, panin selga kleidi ja ... jäin lõpuks koju. Ma ei teinud kodus mitte kui midagi. Veel vähem midagi asjalikku. Lihtsalt olin. Selle pildiseeria pühendan ma kõigile neile, kes armastavad vahel üksinda olla ja kes armastavad lihtsalt olla. Ilusat nädalavahetust kõigile! 




PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

5 comments

  1. Armastan seda postitust! Istun praegu oma õe köögis ja loen talle ette :) kirjutame kahe käega alla - ise on enda hea sõber ja kaaslane, lihtsuses peitub võlu ja pidu toimub kas endas või üldse mitte :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Maria. Tervita oma õde! Nõustun täielikult sinu mõttega.

      Delete
  2. Inimesed, kes endaga hästi läbi saavad, löövad elus paremini läbi, kui need, kellel on iseenda seltskonnas halb olla. Kui endaga ei ole kuigi hea läbi saamine, võiks võtta aja maha ja ikka üritada tunda rõõmu iseenda seltskonnast. Õnneks on üksinda olemist võimalik õppida. Olen olnud kord ühes, siis teises paadis ja tean, et endaga on võimalik rahu sõlmida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks ikka on iseendaga häid ja veelgi paremaid aegu. Kuidas Sul õnnestus endaga rahu sõlmida?

      Delete
  3. Jah, olen sama meelt. On ka selliseid olukordi, kus ma juba olen valmis minema ja siis....loobun. Kuid hiljuti tegin nii 1,5h tantsumaratoni :D klubis, kuhu mul polnud üldse plaanis isegi minna. Polnud väga, väga kaua käinud ja kokkuvõtvalt mulle meeldis, sest tantsida on ka vaja! Jah, igal pool mujal saab ka tantsida (trennis, kodus, rahvamajas, sisemiselt), aga see pole päris see...

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig