Friday, May 13, 2016

Girl Friday: The Unexpected Summer


The unexpected stuff that happens, is usually unpleasant. Someone who owes you (and others) a large sum of money, dies. You go to the restaurant and find out that you've left your wallet at home when you're about to pay. You once make it to a meeting at the right time and find out it's actually tomorrow. You wait for your birthday and plan a big party, but in the morning of the day, you have chicken pox. I'm not kidding, this is a small collection of things that has happened to me.

Last week's unexpected happening was that spring turned into summer and I feel how my heart beats faster and my eyes are shining. I don't even have to go outside, I like the sun also from the window. But I have managed to go on some long walks as well. This weather takes my thoughts to Kau manor where Meisi and I shot Girl Friday series. We had a plan to post this series with a summery décolletage in June, but it doesn't matter. When something so pleasant - like the summer - comes unexpectedly, the photo series needs to be summery as well. By the way, at age moment I'm pondering which wall at home should be painted like the shade you see at Kau manor photos. What's the most positive or negative thing that has happened to you unexpectedly throughout time?

Outfit details: 

Dress: BCBG Max Azria
Shoes: Office
Clutch: vintage Mary Norton
Watch: Tiffany & Co Atlas
Jewelry: vintage 


Tavaliselt tulevad ootamatult igasugused ebameeldivad asjad. Keegi, kes on sulle (ja teistele) suure summa võlgu, sureb ära. Lähed restorani sööma ja avastad makstes, et rahakott on kodus. Jõuad kord elus kohtumisele täpselt õigel kellaajal, kuid tuleb välja, et see on hoopis homme. Ootad oma sünnipäeva ja plaanid suurt pidu, kuid sinu sünnipäevahommikul ilmneb, et sul on tuulerõuged. 

Ilma igasuguse naljata, ma lugesin üles väikese valiku ootamatuid asju, mis minuga on juhtunud. Viimasel nädalal juhtus aga täesti ootamatult see, et kevadest sai suvi ja ma tunnen, kuidas mul lööb süda kiiremini ja silmad säravad. Ma ei pea isegi mitte õue minema, mulle meeldib see päike ka akanast vaadates. Kuid mul on õnnestunud ka paar pikka jalutuskäiku teha. Selline ilm viib mu mõtted Kõue mõisa, kus käisime Meisiga Girl Friday seeriaid pildistamas. Meil oli plaan selle suvise dekolteega kleidiseeria panna üles juunis, kuid tühja sellest. Kui midagi nii meeldivat, nagu suvi, tuleb nii ootamatult, siis peab ka pildiseeria olema suvine. Muide, hetkel pean ma plaani, milline kodusein värvida täpselt sama tooni, nagu see, mida sa Kõue Mõisa piltidelt näed. Mis on kõige positiivsem või negatiivsem asi, mis on sinuga ootamatult läbi aegade juhtunud?


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. See tuba oli kuidagi nii mõnus ja mahe seal! Kokku loodud Sinu kauni kleidiga! Ma olin juba Eurovisiooni melus unustanud, kui ilusaid kaadreid Kõue meile pakkus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eurovisiooni melus on ilmselt väga lihtne see meie pildile püütud malbus unustada. Vaatasin eilset lõppvooru, sest eelvoorud magasin maha ja silme eest läks kirjuks.

      Delete
  2. Fantastiline kleit! Kõue mõis hakkab muutuma minu jaoks kohaks, mida tahan kindlasti koos perega sel suvel külastada, sest ma näen su blogis nii ilusaid värve ja sisekujundust ning vajan maja remondi jaoks rohkesti inspiratsiooni :) Jätka samas vaimus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti soovitan Kõue mõisa sõita. Need on vaid mõned nurgad, mida olen saanud lugejatega jagada ning osad pildiseeriad ootavad alles oma aega. Seega tasub Stellariumisse ikka tagasi tulla.

      Delete
  3. Mulle meeldivad sellised kleidid, kuid miski segab neid ostmast. Just nimelt selline mõte, et kohe-kohe see kleit libiseb maha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellel kleidil on huvitav saamislugu. Mul on paar poepidajat, kes annavad mulle riided koju kaasa, kus ma saan rahulikult asju proovida. Nii valisin pataka kleite kaasa ja see oli kogemata sattunud kleitide otsa. Minu esimene mõte kodus oli sama: see kukub ju kohe alla! Kuid see osutus tolle päeva kõige paremaks leiuks :) ehk kleit, mis tuli ise minu juurde.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig