Tuesday, May 3, 2016

April Favourites


Aasta alguses lubasin sulle kirjutada oma eelmise kuu lemmikutest, kuid mulle tundusid need postitused pigem huvitavamad hoopis videos. Seega on esimene video, kus ma kõnelen aprilli lemmikutest, sinu ees.

Sel korral keskendusin erinevatele ilutoodetele, mis on äsja Eestisse jõudnud ja tutvustan ka vanu lemmikuid. Leidub neid, mida olen juba varem kasutanud ja samuti on dekoratiivkosmeetika seas toredaid üllatusi. Nagu on kombeks öelda: "Oma silm on kuningas!" Seega head vaatamist! Tunnen jätkuvalt huvi, milliseid postitusi sa Stellariumi YouTube´i kanalilt ootad. Kõik kommentaarid on teretulnud. 

PS. If you're reading from abroad, here is my April favourites video. Perhaps it's interesting to listen to how this mystical Estonian language sounds?

SHARE:

6 comments

  1. Super!:) Cicablast palsam on minugi pikaajaline lemmik- kasutan peamiselt kätekreemina.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See B5 palsam on fantastiline toode. Mul on väiksem versioon alati käekotis kaasas. Aitab iga probleemi puhul. Kahjuks ei tööta küll ühistranspordis rohelise kaardi eest :D

      Delete
  2. Mis firma käekella sa kannad? Tundus nagu Karl Lagerfeld. Need kaks videot on seniks väga meeldinud. Silma hakkab mitmekesisus ehk tooteid on seinast seina ja igale maitsele. Jätka samas vaimus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda on varem ka Karl Lagerfeldi loominguga segi aetud, kuid tegemist on Michael Korsi kellaga. Tuli see välja vist millalgi eelmise aasta kevadel. Arvan, et siis sain selle ka mina.

      Delete
  3. Kas seda This Works sarja on võimalik ka kuskilt Tallinnas osta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina olen this worksi ostnud siit: http://www.feelunique.com/brands/this-works?q=THIS+WORKS
      Paar toodet on mul veel testimata, eks näis, milliseks muljed kujunevad. Igatahes lubavad ka need this worksi tooted imesid :) Imedega olen ma aga ettevaatlik.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig