Thursday, April 7, 2016

Anything But Ordinary


Wallets aren't boring money pockets any more, but accessories full of tricks and fantasy. Wallets for both women and men have gone through a wonderful transformation over the years. I love the fact that they've become clever toys that brighten up the mood when pulled out of a purse or a suit pocket.

Today I have the pleasure of introducing a stylish wallet by a brand called Ö, that's been polished to the smallest detail and modern design. It's not just a wallet, really, but a wonderful combination of a portemonnaie that can also fit a passport, wallet, and even keys. The trick of this wallet is that it protects cards from stealing data electronically. I'm personally captivated by the design - it's everything but a simple wallet. As I wrote, this wallet fits a phone and keys, so it's an ideal companion for theater or a reception. By the way, you can even fit a small lipstick! I don't know if I'm the only one who has a weakness for original accessories, but the pink fair lady by Ö that is the Quilted Passport is something I've often had to show my friends when I take it out of my bag. It's really light and chic. Something that I would recommend to a woman that likes everything that is not ordinary.



The second gentlemen with minimalist design is iMOSSI N1 money and card holder. It's made of aluminium, fits up to 8 cards and a few notes of money if necessary. What's important is that there is a RFID card in the set that protects from data theft. These little tricks can prove to be really important. So that the N1 would not be just a wallet, there's a smart function added - it works also as a bottle opener and you can also attach your keys to it. I think it's a super cool present for those who want to stand out from the masses. All these special choices are available in the webshop Kukkur.ee. Why am I writing about their nice online store? Because they've collected special things for special people in their shop.



Rahakotid pole enam ammu tähelepanematud rahataskud, vaid trikke ja fantaasiat tulvil aksessuaarid. Nii naistele kui ka meestele mõeldud rahataskud on aastast aastasse teinud läbi imelise muutumise. Mulle nii meeldib, et nendest on saanud nutikad mänguasjad, mille kotist või ülikonnataskust välja võtmine on omaette rituaal ja toob suunurka naeratuse.

Täna on mul rõõm tutvustada eksklusiivselt Kukkur.ee veebipoes müüdavat firma Ögon naisterahakotti, mis on viimseni viimistletud ja täielik kaasaaegse disaini esileedi. Tegelikult pole see üksnes rahakott, vaid erakordne kooslus rahataskust, kuhu mahub vajadusel ka pass, telefon ja isegi võtmed. Rahakoti trikk peitub selles, et see kaitseb kaarte elektroonilise andmevarguse eest. Mida see tähendab? Moodsate pangakaartidega saab tasuda lähisidetehnoloogia abil - piisab vaid kaardi viibutamisest terminali lähedal ning makse on tehtud! Paraku on selle avastanud ka kelmid, kes kehvasti kaitstud kaartidelt saavad raha võtta siis, kui sina seda kohe kindlasti mitte ei soovi. Ögon Quilted Passport rahakotid on kaitstud alumiiniumkihiga, mis ei lase lähisidesignaali läbi. Nii jääd ikkagi sina oma pangakaardi peremeheks ja valid ise, millal maksad ja millal mitte. Selle rahakoti juures on see kindlasti üks suurimaid plusse.


Ja loomulikult disain! See on kõike muud, kui tavalisel rahakotil. Nagu ma kirjutasin, mahutab see ülikerge rahakott vajadusel ka telefoni ja võtmeid, seega ideaalne kaaslane näiteks teatris või vastuvõtul. Muide, sinna mahub isegi väike huulepulk! Ma ei tea, kas mina olen ainus, kellel on nõrkus omapäraste aksessuaaride vastu, kuid Ögon firma roosa disainiga veetlev leedi Quilted Passport on selline, mida käekotist välja võttes olen sageli oma sõbrannadele pidanud lähemalt näitama. Ta on erakordselt kerge ja šikk. Nagu ikka, sai minu rahakott ka nime - Claire. Ta on selline, mida ma soovitan naisele, kellele meeldib kõik, mis ei ole tavaline. 



Kukkur.ee valikust väärib veel erilist tähelepanu meestele suunatud minimalistliku disainiga džentelman: iMOSSI N1 raha- ja kaardihoidja. Minu meelest on see midagi sellist, mida võiks leida James Bondi taskust. See on valmistatud alumiiniumist, mahutab kuni 8 plastikkaarti ja vajadusel paar sularahatähte. Ja taaskord kaitseb see andmevarguse eest! iMOSSI N1 komplektis sisaldub RFID plaat, mis on loodud selleks, et varas sinu andmeid kuritarvitada ei saa. Neil päevil, kui kelmid tegutsevad helikiirusel ja otsivad võimalusi, kuidas sinu kontolt üht-teist (kui mitte kõik) oma kasuks pöörata, on efektiivsete vastumeetmete rakendamine erakordselt oluline.  

iMOSSI N1 raha- ja kaardihoidjale on lisatud paar lisafunktsiooni - nimelt töötab ta ka pudeliavajana ja selle külge on võimalik ühendada võtmed. Minu silmis on see erakordselt šeff kingitus neile, kes tahavad eristuda massist. Kõik need erilised valikud on müügil veebipoes Kukkur.ee ja nende lehe leiad siit. Miks ma nende kenast veebipoest kirjutan? Sest nad on leidnud oma poodi erilised asjad, mis sobivad erilistele inimestele. Ja mina armastan trikiga asju. Väärib märkimist, et Kukkuri tegijad peavad vahvat blogi ettevõtlusega alustamise kohta. Nende lehel on hetkel kokku seitse lugu, teemaks on ka ettevõtte loomise võrdlemine pere loomisega. Minu meelest annab see blogi inspiratsiooni tegelemaks mõlemaga korraga. Blogi leiad siit.

FOTOD: Meisi Volt
SHARE:

7 comments

  1. Taaskord väga hariv postitus, ma ei teadnudki, et moodsate pangakaartidega saab tasuda lähisidetehnoloogia abil ja, et nii võib varas sind paljaks teha... Oh, mida ma annaks küll sellise rahakoti eest! See hõbedane on eriti ilus. Edu!

    www.republic.ee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui on soov sellise rahakoti eest midagi anda, siis osta saab siit: http://kukkur.ee/toode/quilted-passport-2/ :) NB! Transport on tasuta!

      Kukkur.ee tiim

      Delete
  2. Mul oli pikemat aega Roxy mummudega rahakott :D Vaatasin küll, et võiks uue soetada, kuid ideest plaanini ei jõudnudki. Mu mees parandas selle vea jõulude ajal :) Huvitav oleks ka ju omada mitut rahakotti ja siis neid vahetada, nii nagu käekotte :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on pikemat aega välja loosimata üks mummuline rahakott. Peaksin selle loosi ette võtma :) PS. Kui on vähe kaarte, siis on vast vahva rahakotte vahetada, kuid ma isiklikult eelistan, et üks oleks pikalt. Käekotte vahetan küll :)

      Delete
  3. Väga ainulaadne rahakott. Armastan punast värvi, see rahakott sobib ju teatrikotiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See hõbedane sobib vist kõigega, kuigi teadjamad räägivad, et punane on uus must :D

      Delete
    2. Tõesti hästi sobib teatrikotiks - komplimendid on garanteeritud! ;)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig