Monday, March 21, 2016

Happy National Fragrance Day: My Top 10 Perfumes!


The Fragrance Foundation UK is celebrating National Fragrance Day on March 21st. Stellarium sports the Perfume Portrait section for two years now - we have portrayed fragrances that have touched my soul deeply and that are my special favourites through words and photo series. What comes to me, every day is Fragrance Day to me.

I can't imagine leaving the room without wearing perfume, and I often use perfume at home as well. Perfumes are for myself mostly. And then come the others. To celebrate today's Fragrance Day, I'm sharing ten of my favourite perfume portraits throughout times. 

1. Balmaini "Ivoire" (Read more here)


2. Serge Lutens Chergui (Read more here)




4. Balmain Extatic (Read more here)






7. Karl Lagerfeld For Her (Read more here)






10. Serge Lutens Jeux de Peau (Read more here)


Head rahvusvahelist parfüümipäeva! Stellariumil on juba kaks aastat rubriik "Parfüümi Portree", kus oleme portreteerinud läbi sõnade ja pildiseeriate erinevaid lõhnu, mis on minu hinge sügavalt puudutanud ja mida pean oma erilisteks lemmikuteks. Mis puutub minusse, siis minu jaoks on iga päev parfüümi päev. 

Ma ei kujuta end ette ilma parfüümita toast välja astumas ja sageli lõhnastan ennast ka kodus. Minu jaoks on parfüüm eelkõige just minu enda jaoks. Ja siis tulevad kõik teised. Tänase rahvusvahelise parfüümi päeva puhul jagan sinuga oma kümmet lemmikuimat parfüümi portreed läbi aegade. Vali nende seast omakorda välja oma lemmikuim kirjutis, märgi see ära blogi kommentaariumisse ja üks õnnelik võidab endale uue Armani parfüümi "Si Rose". Ära unusta seda postitust ka jagamast! Jagatud postitus on ikka jagatud postitus. 

Armani "Si Rose" parfüümi võitis Annika Põld. Palju õnne võitjale! Palun võta ühendust: loos@stellarium.ee
SHARE:

17 comments

  1. Minu lemmik parfüümi portree on Balmain Extatic. Mängulisus millega parfüümi kirjeldad tekitab minus kohe tahtmise ka endale see saada! Pildid tuletasid jälle meelde, et kohe-kohe on kevad käes ja kaugel ka see suvi enam on. Pildiseeria on kirss tordil :)

    ReplyDelete
  2. Minu vaieldamatu lemmik on 8. Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa.

    ReplyDelete
  3. My favourite story is about Karl Lagerfeld’s perfume. Thаt story impressed me so much. I love floral fragrances and the bottle as well. I totally agree with Karl Lagerfeld’s quote: “Fragrance is fashion for the nose”. “I have heard that one of our instincts as humans is to be attracted to good smells or fragrances, a human’s smell has more to do with our instinctual attraction than sight”. Thank you for the opportunity Stella have a nice day. Greetings from Macedonia!

    ReplyDelete
  4. Ma arvan, et ilma igasuguse liialduseta on minu vaieldamatuks lemmikuks ja uueks armastuseks Signorina Misteriosa. Absoluutselt võrratu lõhn ning mainimata ei saa jätta ka pudelit.

    ReplyDelete
  5. Mul oli äris raske valida Karl Lagerfedi ja burberry vahel. Aga võit jäi Karl Lagerfieldile, sest siin postituses olev pilt on lihtsalt suurepärane. Ühtlasi tänän, et tuletasid meelde, et selline lõhn on olemas. Kirjelduse järgi võiks see olla parfüüm, mis mulle sobib. Pean proovima.
    Lõhnadel on väga oluline seos mälestustega. Aegajalt avan oma kapi ja lihtsalt nuusutan teatud lõhnu, mis viivad mind mõnusatel mälestusteradadele kõndima.

    ReplyDelete
  6. Signorina Misteriosa on ka minu suureks lemmikuks saanud :)

    ReplyDelete
  7. Burberry “My Burberry” lihtsal põhjusel, see on mul olnud ja hea lõhn on:)

    ReplyDelete
  8. Ma imetlen Sinu muutumisvõimet, ilusaid pilte ja kõiki neid lugusid, millest osa olin juba lugenud ja teisi alles avastasin. Sinu järjepidevus selle blogi tegemisel on imetlusväärne. See on kõige lemmikum rubriik, mida loen alati huviga. Minu cup of tea on Guerlaini väikese musta kleidi lõhnad ja sina istumas keset lund, see on priceless!

    ReplyDelete
  9. Mulle meeldib see esimene pilt kõige rohkem. Sa oleksid justkui blond versioon Lumivalgekesest. See puudrine parfüüm on ka minul. Väga hea, eriti talviste ilmadega. Edu!

    www.republic.ee

    ReplyDelete
  10. Serge Lutens Sa Majesté La Rose lugu on minu lemmik neist. Just see suve meenutus on praegusesse lumetormi nii kibemagus meenutus-ootus möödunud ja tulevate suvede kohta. Serge Lutens on suurepärane peaaegu igas versioonis ja see värvikas kirjeldus ja alati kaunis Stella teevad kuuenda mu lemmikuks.

    ReplyDelete
  11. Pean tunnistama, et ei olnud kunagi varem lugenud nii head parfüümi kirjeldust. Uskumatu, kuidas võib lõhna tundmatagi leida end selle lummusest.
    Aitäh sulle selle eest.

    Nende kümne seast on isiklikuks lemmikuks kindlasti Salvadore Ferragamo Signorina Misteriosa.

    ReplyDelete
  12. Pole kuulnud, pole näinud :D Aga Armani "Si Rose" testri sain kuskilt, see oli küll hea lõhn :) Aga kui kirjutada piltidest, siis nr 6 ja nr 10 on...ma ei leia sõna, "teistmoodi" oleks liiast, "ilusad" liiga lääge, äkki "ma-ikka-ei-leia-sobivat-sõna" :D Aga need tõusid minu jaoks esile :)

    ReplyDelete
  13. Armastan parfüümiportreede lugusid, need on alati nagu väikesed kaunid muinasjutud või filmid.
    Mind kõnetas Serge Lutensi Chergui portree nii, et panin selle oma soovinimekirja lõhnast midagi muud teadmata. Parfüümi pärast proovides, olen kindel, et soetan selle endale kunagi kindlasti ja alati kui tuhistan seda peale, hakkab peas käima filmilõik sinu Chergui looga :D

    ReplyDelete
  14. Ma lihtsalt ei saa valida ühtegi teist pilti peale nr.7, sest ma ise ratsutaja ja see pilt kõnetas mind!

    ReplyDelete
  15. Serge Lutens parfüüm Chergui saatis mind pikalt läbi sügistalvise aja. Avastasin selle tänu Stellaariumi suurepärasele arvustusele ning olen rõõmus, et selle endale soetasin. See on 100% minu parfüüm. Lisaks köitis mind selle klassikaline välimus, mida on hästi ka pildilt näha. :)
    Hommikuti pihustan parfüümi vaid korra sallile või kleidikaelusele. Tänu selle intensiivsele, soojale ja naiselikule aroomile oli nii mõnigi ilma trotsiv hommik oluliselt meeldivam. Lisaks on see minu jaoks asendamatu lõhn teatrikülastustel!
    Praegu läheb Chergui väikesele puhkusele, sest varakevadel eelistan värskemaid, mängulisemaid aroome. Üheks igapäevaseks lõhnaks saab samuti blogi kaudu kõnetama hakanud ja kevadeks soetatud parfüüm Balmain Extatic.

    Aitäh Stella! :)

    ReplyDelete
  16. Minu lemmikuks on ikka veel muinasjutuline enesekindel kiiskavas kleidis Lumekuninganna ehk suurepärane fotosessioon talvises aias Sinu ja La Petite Robe Noire parfüümiga "Couture"

    ReplyDelete
  17. Fruits are another rich source of fragrant oils for perfume manufacturing. The most commonly used fruits yield their fragrance from their outer layers. orange blossoms

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig