Sunday, February 14, 2016

Perfume Portrait: Ferragamo Signorina Misteriosa


Perfumes give us endless opportunities - to travel back in time or to make it to a fairytale from the daily grind in only an instant. This story is about a woman who turns her bag inside out before a meeting and discovers to her dismay that she has forgotten the dark red lipstick at home. You know the feeling when you've thought your outfit and all of a sudden.. The cherry on top is missing! The cherry was the red lipstick.

One cup of cappuccino and a pastry with cream give time before an important meeting. Throwing one last hopeful look at the bag, it becomes clear that there really isn't the most important thing that would have matched the black jacket and nude dress and red shoes. On the last moment, the woman's eyes still on Signorina Misteriosa perfume. 


She takes the elegant black perfume bottle, sprays it on the décolletage and wrists. When she closes her eyes, the perfume almost speaks to her. The smoldering neroli hides blackberry top notes that gives a feeling of content. The modern silky nuances of orange blossom  melt together with the delicious allure of tuberose. The base notes are played by the irresistibly sweet black vanilla cream accord with an extra alluring touch given by patchouli. It all happens in an instant - the magic of Signorina Misteriosa has worked.

When she opens her eyes, the woman sees the world completely differently. The little worries that were gnawing away unreasonably are not there any more. There is only perfume that gives confidence. The woman calmly finishes her cappuccino, puts her things back in her purse and walks to the meeting. The only thought that she has in her head that moment is that who needs red lips when you're surrounded by Signorina Misteriosa?


Parfüümid annavad meile mõõtmatuid võimalusi - rännata ajas tagasi või vaid ühe hetkega jõuda kiirest argipäevast muinasjuttu. See lugu räägib naisest, kes kohtumise eel närviliselt oma koti tagurpidi keerab ja oma pahameeleks avastab, et ta on jätnud koju tumepunase huulepulga. Sa tead ju seda tunnet, kui oled kõik oma välimuses viimseni läbi mõelnud ja äkitselt... kirss tordil puudub! See kirss pidi olema punane huulepulk.

Kus pahameel kõige suurem, seal tassike cappucinot kõige lähemal. Nii on kohvi ja vahukoorene kukkel need, mis aitavad enne olulist kohtumist korraks mõtteid siluda. Heites veel viimse, lootusrikka pilgu oma käekoti sisule, ilmneb, et seal pole tõesti seda kõige olulisemat, mis pidi nii hästi sobima musta jaki, ihuvärvi kleidi ja punaste kingadega. Mida pole see on punane huulepulk.



Viimasel hetkel jääb naise pilk peatuma parfüümil Signorina Misteriosa. Ta võtab elegantse musta parfüümi pudeli, tuhistab seda randmetele ja dekolteele. Kui ta silmad suleb, hakkab parfüüm temaga justkui kõnelema. Alguses ta sosistab, siis räägib aina valjemini. Täpselt nii mõjub Signorina Misteriosa. Mida see müstiline must pudel endas peidab? Hõõguva neroli kiirguses leiab põldmuraka tipunoodi, mis kingib kiire heaolutunde. Apelsiniõite tänapäevaselt siidised nüansid sulavad ühte tuberoosi külluslikult lopsaka sensuaalsusega ning loovad parfüümi südames delikaatselt ahvatleva lummuse. Põhjanootides vallatleb vastupandamatult magusa musta vanilli vahukreemi akord. Punkti paneb patšuli ahvatlev alltoon. 

See kõik juhtub hetkega - Signorina Misteriosa maagia on toiminud. Avades silmad näeb naine maailma hoopis teisiti. Neid väikseid muresid, mis teda põhjusetult närisid, enam pole. On vaid parfüüm, mis annab täpse doosi enesekindlust. See naine lõpetab oma cappucino, sätib asjad tagasi kotti ja kõnnib kohtumisele. Ainus mõte, mida ta sel hetkel mõlgutab, on: kes vajab punaseid huuli, kui sind ümbritseb Signorina Misteriosa? 

Uue parfüümi puhul näeb Ferragamo kodulehel ka etendust, mida soovitame kindlasti vaada SIIT.



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

14 comments

  1. Sa kohe oskad parfüümi elama panna!

    ReplyDelete
  2. Mu lemmik küünelakk ja lemmikinimene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See OPI künnelakk on pikka aega minu eelistus olnud. Püsib hästi ja täitsa fotogeeniline ka :)

      Delete
  3. Nii isuäravatavad pildid. Sa võiksid spetsialiseeruda parfüümidest kirjutamisele, sest ma pean iga kord poodi minema ja lõhna nuusutama. Mitu korda olen sinu soovituse järgi lõhna ostnud. Viimati Serge Lutensi roosilõhna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Millise Lutensi lõhna Sa ostsid? Kas La Fille de Berlin või Majeste la Rose Eau de?

      Delete
  4. Absolutely love these pictures! You look stunning! I’m obsessed with their perfumes!

    ReplyDelete
  5. Lõhnapudel on küll silmapaistev. Antud nimi ei tule küll tuttav ette, aga eks parandan selle vea ja tutvun lõhnaga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See ongi väga uus lõhn. Alles esimesi nädalaid poodides müügil.

      Delete
  6. Mis küünelakk see on? Ma lugesin juba kommentaaridest, et OPI, kuid kas on võimalik kirjutada siia ka küünelaki nimi? Ma tahaks seda endale väga osta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otsisin ja otsisin seda küünelakki, kui see on mul Stellariumi meigistuudios, kui sinna homme lähen, siis saan Sulle ka vastuse kirjutada.

      Delete
  7. Ferragamo lõhnad on mulle senise kogemuse põhjal liiga magusad tundunud (kindlasti suur üldistus, arvestades nende valikute ulatust), kuid minu huvi tärkas uuesti, kui Sa oma FB kaanepilti uuendasid. Nüüd jäid mulle silma ideaalselt sobituvad ehted - eriti see suur sõrmus laual ja muidugi must pudel ise. Põldmurakas ja apelsiniõied on seni mitmetes mu lemmiklõhnades kohal olnud ... Oled tõeliselt osav jutuvestja, mul tekkis kohe väga huvi ja muidugi on postitus ise taaskord terviklikult nauditav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen ise Ferragamo Signorina sarjaga väga rahule jäänud. Misteriosa on kahtlemata nende perekonna kõige tummisem lõhn. Kuid samas on teised Signorinad intelligentselt kerged ja värskendavad. Misteriosa puhul väärib märkimist, et ta püsib erakordselt kaua. Teda on nahal veel ja järgmisel päeval tunda.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig