Friday, February 26, 2016

Girl Friday: Don't forget your skirt at home!


One Friday night we were getting ready to go to a restaurant with the husband. The table was booked for a certain time and in the end I was in quite a rush. It was a few weeks ago when there were minus degrees outside and I get cold really easily. So I decided to wear short workout tights under my skirt, the new turqoise one with flowers. I was busy doing makeup that night and then someone called and then something else came up and then it was time to get a tram. When we were walking down Viru street towards the restaurant I suddenly remembered that I'd forgotten to put on the skirt...

I was wearing red wellies, black gym tights, a black polo, and a turtleneck sweater on top of it all. I couldn't believe I'd forgotten my skirt! One was for sure - I had no plans on going back home. So I confidently walked into the restaurant, gave up my coat, took off my jumper, and tied it around my waist so that my gym tights wouldn't be too visible. I put on a face that everything was just as it was supposed to be, and we spent a lovely night in the restaurant. The skirt was probably grumpy at home, but in the end, no one found out I'd forgotten to wear it.


When we were walking through town, my husband said it was quite a lovely night. I agreed, but said I'd forgotten to wear a skirt for the occasion. My husband shrugged and said he didn't notice anything. When I got home, I found an upset skirt there and promised it immediately that when I have the next Girl Friday shoot, I'll wear it. I have a tendency to keep my word, so this time I'm posing with the skirt on. I'm wishing everyone a beautiful Friday, and when you're planning on eating someplace fancy, don't forget your skirt at home!

Outfit details:

Skirt: Boden
Shirt: DKNY
Jacket: I.C by Connie K
Crossbody: Kadri Kruus "Stella Spike"
Boots: Nine West Vintage America Collection
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Friida On The Moon" (here)



Ühel reede õhtul sättisime abikaasaga ennast valmis, et restorani minna. Laud oli kindlaks kellaajaks kinni pandud ja lõpuks kiskus mul üsna kiireks. See oli mõned nädalad tagasi, kui väljas olid külmakraadid. Niisiis otsustasin, et tõmban oma seelikule alla lühikesed liibuvad trennipüksid ja seejärel läheb käiku minu uus türkiissiniste lillekestega seelik. 

Olin sel õhtul ametis meigiga ja vahepeal jõudis keegi helistada ja midagi tuli veel vahele ja niisiis oli juba aeg trammi peale minna. Kui jalutasime mööda Viru tänavat restorani poole, tärkas mulle äkki pähe, et olin unustanud seeliku selga panemata... Mul olid jalas punased kummikud, mustad trennipüksid, must polo ja lisaks kõrge kaelusega kampsun. Ma ei suutnud uskuda, et ma olin seeliku unustanud! Üks oli selge, mul polnud ka mingit plaani koju tagasi minna. Niisiis sisenesin enesekindlalt restorani, andsin kasuka ära, võtsin seljast oma kampsiku ja sidusin selle ümber talje, et trennipüksid liiga nähtavad poleks. Tegin näo nagu kõik oleks kõige paremas korras ja nii veetsime mõnusa õhtu restoranis. Seelik ilmselt mossitas kodus, kuid mul oli lõbus ja kes see ikka ühe seeliku hingeelu pärast muretseb, kui kammkarbid risotoga juba nina ees auravad...

Kui õhtul läbi linna jalutasime, ütles mu abikaasa, et täitsa mõnus õhtu oli. Vastasin, et oli jah, kuid ma unustasin seeliku selga panna. Mu abikaasa kehitas õlgu ja ütles, et tema ei pannud midagi tähele. Sellised need mehed juba kord on. Nagu arvata oligi, leidsin koju jõudes eest sügavalt solvunud seeliku ja lubasin talle kohe, et kui järgmine Girl Friday pildistamine toimub, siis on tema kambas. Käisin eelmisel nädalal Stiili Sahvris "kalastamas" ja kui ma muidu pruune saapaid ei vaata, siis need ostsin pikemalt mõtlemata ära. Sobivad selle seelikuga nagu seelik ja saapad sobima peavadki. Kuna mul on komme sõna pidada, poseerin sel korral seelik seljas. Soovin kõigile ilusat nädalavahetust ja kui plaanid kuhugi nooblisse kohta sööma minna, siis ära seelikut koju unusta!


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

23 comments

  1. The coat is phenomenal. The whole outfit is excellent. I love turquoise and brown this is my favorite for years. The hair is also excellent. Whether alone say this hairstyle? Marijana

    ReplyDelete
    Replies
    1. This jacket is my fave too. So different and beautiful :)

      Delete
  2. See soeng on nii ilus ja tuletab mulle meelde aegu, kui ma vaatasin su outfiti piltidelt peamiselt sinu lokke. Kui sa ise teaksid, kui kena sa lokkidega oled, siis sa ei poseeriks siregete juustega :D Ära solvu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muretsemiseks pole põhjust, sest mul on tulemas mitu pildiseeriat, kus kannan lokke. Kuid olin ka tukaga väga õnnelik. See on mugav ja kiire viis soeng pähe saada.

      Delete
  3. Interesting story and beautiful skirt and the whole outfit. I love to read your blogs they are always fun and interesting to read. I truly admire you as a person.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Dani, thank you for kind words. All love, Stella

      Delete
  4. See seelik on tõesti imekena ja hää leid! :) Ja no muidugi need lokid, need oodatud lokid! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma poleks uskunud, et neid lokke nii oodatakse, kui kommentaariumis on nendest päris palju juttu.

      Delete
  5. Tore, et seelikul mossu üle läks ja näeb fotodel rõõmus välja, minule meeldib ülilaheda lõikega jakk. Väga huvitav ja stiilne.
    Seelikute kojuunustamisest räägitakse linnalegende aegadest, kus kanti kombineesid ja vahel olevat tütarlapsed avastanud kooligarderoobis mantlist lahkudes, et ups, pluus on, kombinee kenasti all, nagu tollal kanti, aga mida pole, see seelik. Robinal mantel selga ja koju mahaununenud riideeseme järele.
    Samas praegune slip dress trend meeldib mulle väga.
    Ebamäärastest situatsioonidest välja ja ülesaamiseks tuleb teha alati äärmiselt enesekindel nägu, et just nii peabki kõik täpselt olema :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma armastan, reaalsel armastan neid saapaid!!

      Delete
    2. Need meenutavad saabastega kassi saapaid mulle. Suur pannal on kahtlemata väga šikk.

      Delete
    3. Huvitav, mis on saanud kombineedest täna ja miks neid enam ei kanta? Mäletan lapsena, et mu emal olid mõned kombineed, kuid kuhu nad jäid? Mul endal on mõned negližeed, mida hoian ja milles suvel hommikuti putru keedan.

      Delete
    4. Arvan, et kombineesid kanti, et kleit või seelikuga komplekt paremini seljas istuks, ajalukku läksid vast sellepärast, et praegused materjalid ja lõiked hoiavad ise paremini vormi ja osad kleidid ja seelikud tehakse niigi voodriga-alusega. Aga kõik tuleb kunagi ringiga tagasi :D kasvõi puht nostalgia mõttes :)

      Delete
    5. Jah, mõelda vaid millisest materjalist kombineesid võiks neil päevil õmmelda. Kuid nüüd istuvad riided tõesti nii hästi, ei kombinee võiks olla pigem häiriv ja ebamugav.

      Delete
  6. Kogu see komplekt on nii originaalne. Seelik, saapad, jakk! See jakk on tõeline pilgupüüdja, ei ole nii originaalse lõikega jakki varem näinud. Vapustav! Kõige rohkem rõõmustan, kui näen sind lokkidega. Ära saa valesti aru, sa ei ole tukaga kole, kuid ma hakkasin blogi lugeja ajal, kui sul olid alati lokid ja need sirged juuksed ei ole pooltki nii sinulikud kui lokid. PS. Saapad on väga lahedad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldis see jakk väga. Olen muutunud valivaks, mida ma oma garderoobi ostan. Andsin möödunud suvel ära palju asju, mida ma olen ostnud kuid ei kanna ja seeepärast kaalun oma valikuid põhjalikumalt. Ma hakkasin ka ise lokkidest puudust tundma ja nüüd, kui kasvatan tukka välja, on lokke jälle vahva teha.

      Delete
    2. Mulle ka nii sümpatiseerib see jakk! Kohe suurendasin neid jakiga fotosid! Mõnele kohe on kamaluga antud oskust ilusti ja huvitavalt riietuda.

      Delete
    3. Vahel täitsa õnnestub. Piltide suurendamine on midagi uut, pean sellest kindlasti Meisile rääkima :)

      Delete
  7. Stiili Sahver - midagi uut mulle! :) Jätan meelde. Need saapad tekitavad minus vastakaid emotsioone, meeldib ja ei meeldi, ei oska seletada miks. Aga üldpilt on meeldiv!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiili sahver on väga vahva koht. Sealt leiab ALATI midagi ja see on minu rahakotile äärmiselt ohtlik paik. Samas ei pea ju poodi tühjaks ostma :) Vähemalt nii ütlen alati endale ja vahel ma isegi kuulan ennast.

      Delete
  8. Beautiful photos! I love that cape jacket! This blog is literally one of the bests things I’ve ever discovered on the whole internet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. So it is! Comfortable and stylish at the same time. Always tasteful :)!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig