Thursday, February 14, 2019

Instagram Inspiration - Door to Happiness


Wedding photos have the power of always taking us to a fairy tale. For many, it's a day that has been planned thoroughly for a long time, so every image is perfect. I follow many wedding-themed accounts on Instagram and I like the small details that photographers have managed to capture, the most. So, no need to keep guessing too long, this Instagram post is devoted to weddings and everything beautiful that is captured in photos on the Big Day.


19-22. Dfwevents 23-24. Iralippkestudios

Pulmapildid viivad meid alati justkui muinasjuttu. Paljude jaoks on see päev nii pikalt ette planeeritud ja seetõttu on ka iga kaader täiuslik. Minu Instagrami jookseb sisse palju erinevaid pulmadega seotud kontosid ja kõige enam meeldivad mulle väikesed detailid, mida fotograafid on oskuslikult pildile püüdnud. 

Seega pole vaja pikalt mõistatada, õigemini pole sootuks mõistatamist tarvis, seekordne Instagrami postitus on üle pika aja pühendatud taas pulmadele ja kõigele ilusale, mis sellel päeval pildile jääb. Sel korral said ohtralt tähelepanu lauakaunistused ja lillebuketid. Kuid pruutpaare peaks samuti igale maitsele jätkuma. Head vaatamist! Kes pole varem vaadanud, kiika kindlasti postitust "Pulmad ja lemmikloomad", mille leiad SIIT.  
SHARE:

2 comments

  1. Pulmapilte on iseenesest tore vaadata. Jagan sinu mõtet, et need fotod on enamjaolt täiuslikud ja seepärast on neid vahelduseks väga hea vaadata. Liiga palju läheb magusaks, kuid see on just paras doos suhkruvatti. "Pulmad ja lemmikloomad" on eriti tore leid.

    ReplyDelete
  2. Instagrami postitused on nii vahvad. Loovad blogis suurilma hõngu ja haakuvad hästi sinu kübaratega.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig