Thursday, February 21, 2019

If you were to ask me where spring is, I'd say it's already arrived in that bottle ...


A certain sign that spring isn't far away is written like a secret code into the new beauty products being released. As the Elizabeth Arden brand ambassador, these two spring beauties made it to me - fuchsia lipstick with Reese Witherspoon's autograph, and the Green Tea Pomegranate spring scent.

The new fuchsia lipstick 'Reese' by Elizabeth Arden (find it here) is one of those that is easy to fade and it's like a barely noticeable dream on the lips. However, when I go out in the evening, I always do my lips properly - no fading - the lipstick goes and stays on the lips and makes the face glow. The biggest secret with fuchsia lipsticks is the glow they give to your face, and despite that, a lot of women are wary of that colour. Don`t!

End of February is the perfect time for giving heavier scents a rest and spray on something light that is like a whispering consolation that spring isn't far any more. Green Tea Pomegranate (find it here) is inspired by the sweet and super multifaceted pomegranate. The scent is juicy and it's like a reminiscence of a carefree garden party underneath blossoming apple trees - the kind where the sweet smells of the nature are complemented by macaroons and the knowing that rosé wine will never run out. No wonder those associations in that perfume carry me to the spring - pomegranate and green bergamot top notes melt into one with citrus nuances and the second violin is played by violets. The final accord is given by raspberry blossoms and white moss. If you were to ask me where spring is, I'd say it's already arrived in that bottle.




Üks kindel märk, et kevad pole enam kaugel, on alati justkui salakoodina kirjutatud ilumaailma uudistoodetesse. Elizabeth Ardeni saadikuna jõudsid minu lauale nende kaks kevadist kaunitari – Reese Witherspooni signatuuriga fuksiaroosa huulepulk ja kevadlõhn Green Tea Pomegranate. 

Uus Elizabeth Ardeni fuksiatooni huulepulk Reese (müügil siin) on täpelt selline, mida annab huulele kergelt sõrmega hajutada ja see jääb huulel justkui aimatav unelm. Samas, kui lähen õhtul välja, siis värvin huuled nö. korralikult – ei mingit kerget hajutamist – huulepulk rändab huulele ja paneb näo särama. Fuksiatooni huulepulkade suurim saladus ongi sära, mille nad näole kingivad, ometi pelgavad paljud naised seda tooni. Igal naisel on tujud - vahel päästab maailma matt huulepulk, siis jälle läige. Vahel hoopis miks nendest kahest või hoopis kolmest.     

Veebruari lõpp on ideaalne aeg, et anda raskematele lõhnadele puhkust ja tuhistada peale midagi kerget, mis mõjub lohutavalt ja sosistab kõrva, et kevad pole enam kaugel.Green Tea Pomegranate (müügil siin) on inspireeritud magusast ja mõnusalt mitmepalgelisest granaatõunast. Lõhn on hästi mahlane ja meenutab muretut aiapidu, mis tõimub õitsvate õunapuude all – sellist, kus lisaks looduse magusatele aroomidele kingivad lustlikku meelt makroonide lõhn ja teadmine, et roosa vein ei saa kunagi otsa. Pole ka ime, et selle lõhna seosed mind selliselt kevadesse kannavad - granaatõuna ja rohelise bergamoti tipunoodid sulavad tsitrusenüanssidega ühte ning teist viiulit mängivad lõhnas kannikeselehed. Punkti panevad vaarikaõite akord a valge sammal. Kui küsida: kus on kevad? Siis ma ütleksin, et selles pudelis ja juba kohal..



SHARE:

2 comments

  1. Mul saabus hetk tagasi pakk iHerbist ja seal oli mu lemmik kehavõi ning seekord valisin potsiku granaatõuna lõhnalist. Tundub, et avastasin uue lemmiku! Reese Witherspooni huulepulka ma vist nägin sind kandmas instagramis? Igatahes kui see oli sama, siis väga meeldis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See Reese Witherspooni huulepulk on tõesti väga mõnus. Kusjuures ma olen miksinud seda erinevate huuleläigetega, kui matt huulepulk pole parasjagu eelistus. Huulepulkade miksimine on mu meelest üks mõnusamaid tegevusi - milleks kasutada ühte kui kolmest saab kokku omanäolise tooni? PS. Kehakreemi pole veel testinud. Kuid huviga ootan.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig