Tuesday, December 1, 2015

Stellarium Advent Calendar. Open worldwide!


Wishing everyone a peaceful Christmas month! Traditions cannot be broken, so we're starting our wonderful third Christmas advent calendar at Stellarium - every day one reader will get a present and all the way up to 24 December. The advent calendar will summarise the year in the blog. I'm waitinf for your feedback - what did you like, and what would you like to read/see in the future?

Choose some of the following topics: write about what have been the best posts this year, what's your favourite section, how do you like the design of the blog and let me know what kind of posts do you expect from Stellarium in the future. It would be interesting to know which city you're reading from and how long you've been following the blog. Every day a photo of the prize will be published on Stellarium's Facebook page. I don't mind if you write several comments and participate in the game every day! Keep an eye on other posts as well, and do come by Stellarium at least once a day. As I've said before, I'm extremely grateful to all who have taken the trouble to comment on the posts. If you haven't done it before, then know that your opinion matters, and do chime in! If you're not lucky on the first week, no worries - the new week will bring new surprises!


How does the advent calendar work?  

To take part in the giveaways, you need to be a fan of Stellarium both on Facebook and Instagram.  

You can join Stellarium's Facebook page  HERE 
Join Stellarium's Instagram HERE.

So that the unique virtual advent calendar of Stellarium would reach as many as possible, share this post on your Facebook, blog, Twitter, Instagram, or tell your friends about it. The winners will be announced on the next day from the same post. Who doesn't get lucky on Facebook, could win on Instagram. Many prizes will make it to Instagram in addition to Facebook. If there's a prize that your friend would like, tell them on FB or Instagram! Have a beautiful Christmas month, and a big hug to you all.




Soovin kõigile rahulikku jõulukuud! Traditsioone ei tohi muuta ehk juba kolmas aasta järjest rõõmustab Stellarium sind oivalise advendikalendriga - iga päev saab üks lugeja endale kingituse ja nii kuni 24.detsembrini. Advendikalender võtab blogis aasta kokku, sest mina ootan sinult väga Stellariumi senistele tegemistele vastukaja.

Vali välja mõni järgmistest teemadest: kirjuta mulle, mis on olnud blogis sinu arvates selle aasta parimad postitused, mis on sinu lemmikrubriik, kuidas oled rahul blogi kujundusega ja anna teada, milliseid postitusi Stellariumist edaspidi ootad.  Mul oleks põnev teada kust linnast sa mind loed ning kui pikalt oled blogi jälginud. Iga päev avaldan Stellariumi Facebookis foto auhinnast, mis läheb loosi. Ma ei pane pahaks, kui kirjutad mitu vahvat kommentaari ja lööd mängus kaasa kasvõi iga päev! Ela kaasa ka teistele postitustele ja tule päevas korra ikka Stellariumisse külla. Nagu olen varem maininud, olen südames tänulik kõigile neile, kes on läbi aasta võtnud vaevaks postitusi kommenteerida. Kui sa pole seda varem teinud, siis tea, et sinu arvamus loeb ja ütle oma sõna sekka! Kui sul esimesel nädalal ei vea, siis sellest pole lugu - tuleb uus nädal koos uute üllatustega!
Kuidas mäng käib?    

Selleks, et võtta osa advendikalendri mängust, tuleb sul olla Stellariumi fänn nii Facebookis kui ka Instagramis.  

Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN.   
Stellarium Instagramiga saad liituda SIIN.  

Selleks, et Stellariumi ainulaadne virtuaalne advendikalender jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda postitust oma Facebookis, blogis, Twitteris, Instagramis või räägi sellest oma sõpradele. Võitjate nimed leiad järgmisel päeval sellest samast postitusest. Kellel ei vea Facebookis, sellel võib vedada Instagramis. Mitmed auhinnad jõuavad lisaks Facebookile ka Instagrami. Kui mõni auhind on selline, mis võiks meeldida su sõbrannale, siis täägi FB-s või Instagramis sinna tema nimi! Ilusat-ilusat jõulukuud kõigile ja suur kallistus teile kõigile!

SHARE:

107 comments

  1. Ootasingi juba Advendikalendrit 😊

    ReplyDelete
  2. Täna sussi sees polnudki midagi, äkki siis advendikalendriga veab :)

    ReplyDelete
  3. Stellariumi puhul meeldivad mulle traditsioonid. Nagu Sa ise kirjutasid, et traditsioone ei tohi muuta. Ma juba mõtlesin, et huvitav, kas sel aastal tuleb ka kalender ja siin ta on. Minu jaoks on Stellarium blogi, mille sa oled korralikult läbi mõelnud, ma ei tea, kas Sa kirjutad lugusid kaua või kiiresti, aga neid on alati nauding lugeda. Fotodega on sama lugu. Kõik on kvaliteetne, mõeldud läbi ja südamega tehtud. Kui ma tulen blogisse, siis ma tean kindlasti, et siin on omad lood, mida ma väga naudin. Girl Friday, Instagram Inspiration ja Sea Of Shoes. Sel aastal meeldis mulle, kui sa kirjutasid ja näitasid jõulukinke, mida olid juba oktoobris ostnud. See oli minu jaoks ka äratuskell ja asusin varakult kinke ostma.

    ReplyDelete
  4. Olen Teie blogi üks suurimaid fänne ja seda sel põhjusel, et Te teete hoopis palju teistsugusemaid lugusid ning teete seda palju mahukamalt ja ei nämmuta kogu aeg ühe teema juures.
    Raske oli valida enda lemmikut postitust, kuid siiski ma selle leidsin. Lemmik postituseks on "CARMEN KASS, SUCCESS & 50 COVERS" ja seda seetõttu, et mulle on kogu aeg meeldinud Carmen Kass, nii tore oli lugeda ta kohta ja vaadata tema VOGUE esikaante pilte, lihtsalt vapustav! :)

    Aitäh Stella, et oled niii vapustalt hea blogija. Jõudu ja jaksu edaspidiseks! Ning häid tulevasi jõule :)

    ReplyDelete
  5. Juba ootasingi seda toredat advendikalendrit, tore kui mõni asi muutub traditsiooniks. Iluhuvilistele (kes me enamus stellariumi blogi jälgijatest oleme), on see tore võimalus viia ennast kurssi uuemate toodete ja trendidega ja kui veab, saada ka mõne kingi osaliseks.

    ReplyDelete
  6. Väga tore loosimine :) Ilusat rõõmurohket jõuluootust ja edu blogimisel, alati väga huvitav lugeda! ^^

    ReplyDelete
  7. Minule meeldinud lugeda blogist toodete arvustusi,meeldis väga Amy Winehouse makeup.Loodan et veab ka minul ja saan ka midagi sussi sisse :)

    ReplyDelete
  8. Ma olen rahul blogi kujundusega, kuid minu jaoks tundub see äkki liiga valge? Jälginud olen blogi alles lühikest aega :)

    ReplyDelete
  9. Fantastilised olid postitused Amy Winehousest. Armastan Amy muusikat ja Stella kehastumine visuaalselt Amyks oli võrratu.

    ReplyDelete
  10. Teie blogi olen vaga vahe jalginud. Kujundus voiks olla veidi parem kui praegu.Liiga valge kujundus. Meeldib lugeda blogist toode arvutusi. Superhea blogi muidu. Kauneid ja lumiseid joule! Vaga hea lugeda huvitavaid teemasid.

    ReplyDelete
  11. Mulle meeldib Stella postitustest need mõnusad ja värvilised pildid :) .Minule meeldivad blogi kujundused.Minuarust peabki taust valge olema muidu on väga kirju ja paha lugeda.Minu lemmikud on Girl Friday blogipostitused.Moe suunad on nii lahedalt mitmekülgsed.Ja need kummikud ja kingad :) .Blogi on kirjutatud väga huvitavalt.Ütlen ausalt, et käin vähe lugemas kuna olen muuga hõivatud aga leian ikka aeg ajalt aega.Ma isiklikult ühest blogist lugesin seda juttu ,kes ei käinud enam sind lugemas tuka pärast mille ette lasid lõigata :D.Vabandage mind ajab see küll naerma :D. Noh inimesed erinevad .Aga kui blogi on huvitav käiakse seda ikka blogija pärast lugemas ja mida põnevat nüüd täna see blogija kirjutas.Tukk sobib sulle väga hästi.Samuti ka need võrratud lokid, mis teeb su oleku kohe mitu korda glamuursemaks ja sensuaalsemaks naiseks.Milleks sooviksin lugeda!Hmm,päris raske on kohe välja käia, mis see olema peaks.Vahest tuleb lennult äkki mõte aga usun, et sa leiad küll ideid millest kirjutada.
    Edu sulle igatahes!!

    ReplyDelete
  12. Alustuseks kaunist advendiaega Stellale ja teistele Stellariumi lugejatele! :)

    Mina jälgin juba mitu-mitu aastat ja ikka Tallinnast. Blogi kujundus mulle meeldib: hästi minimalistlik ja lihtne! Kõik lihtsalt üles leitav.
    Minu viimase aja üks lemmikpostitusi oli Hunteritest, kust osta, kuidas osta, kuidas hooldada ja millised valida. Oli täpselt parasjagu endal esimeste valimine käsil ja oli palju abi! :) Kõikvõimalikud toodete arvustused või uute toodete tutvustused meeldivad ka ning muidugi outfitipostitused - paraja kiiksuga šikid! Võib-olla uue ideena kaasata outfitipostitustesse ka blogilugejaid näiteks - kord kuus valida keegi ning teha stilistikat/pilte või siis rohkem ümberkehastumisi Stella enda poolt (nagu Amy-teemaline postitus) :)

    ReplyDelete
  13. Mina olen alles uus lugeja :) Kuid mulle väga meeldivad need pildid ja kujundus, mis on blogil.

    ReplyDelete
  14. This is a fantastic idea! Everybody loves advent calendars!

    ReplyDelete
  15. Mulle meeldib blogi kujundus :) lihtne ja ilus

    ReplyDelete
  16. Mis mulle meeldib blogis kõige enam? See on ikka nii keeruline küsimus!:)Girl Friday on väga kihvt!Ma ei tea kuidas teistele tundub aga Sa oled selles viimases Girl Friday postituse piltidel ( kus kannad roosat parukat )postituses vahvalt teatraalne.Kõige enam meeldis mulle outfitist see lahe hall/hõbedane H &M kleit.Vaat tõesti selline tunne ,et lähen kohe seda kauplust uurima.Muidugi pean tunnistama ,et uurin ka uudishimust ka teiste blogiate postitusi.Aga noh olen ikka seda meelt ,et Stellarium on ikka kõige põnevam.Eks see sõltub ka sellest milline on blogi lugejate oma stiil.Tohutu lahe oli postitus Sinu erinevatest prossidest.Mulle ka väga meeldivad prossid.Kannan neid meeleldi.Viimati sättisin prossi soengusse.Ka meeldib mulle Vintage.Hindan väga Su vintage leide!Kuna olen väliseestlane siis tekitab Sinu blogi lugemine , kena koduse tunde.Kõige enam meeldivad pildid ka mis on tehtud äratuntavalt Eesti pinnal.Mulle väga meeldivad Haapsalu,Saaremaa ja Pärnu.Lase uuel aastal Meisil nendes linnades ka end pildistada.Igal juhul tuult tiibadesse ..juba fantastilise blogi pidamisel.
    Blogi siiras jälgija Helsingist ;)

    ReplyDelete
  17. Minu totaalsed lemmikud on ikka sinu vinged outfittide postitused, mis on väga inspireerivad :)
    Blogi kujundus ja sisu on minu arvates aina paremuse poole läinud :)

    ReplyDelete
  18. Ausaltöeldes on see blogi teistest üldse kuidagi erilisem. Pildid on alati huvitavad, outfitid väga vinged ja teksti hea lugeda. Kui peaks lemmiku ikkagi valima, siis Girl Friday :) Blogi kujundus on mõnusalt lihtne ja klassikaline, tavaliselt häirivad mind veidi liiga kirjud kujundused.
    Blogi olen lugenud umbes 3 aastat ja elan Tartumaal, Äksil :)

    ReplyDelete
  19. Hello from Portugal :) I've been following your blog since this summer and I really like it! The content is great and I think the design is simple but appellative!

    ReplyDelete
  20. Mina olen alles alustanud Sinu blogi lugemist, Tartu on vist headest asjadest maas :D Mulle väga meeldib blogi kujundus ja need värvilised pildid on imelised! :)

    ReplyDelete
  21. Mulle endale meeldib väga teha vahekokkuvõtteid ning seega elan kaasa ka Stellariumi aastalõpu mõtisklustele ning muidugi ka tähistamisele - sest mulle meeldib mõelda, et elus tuleb ikka kõike tähistada :) Minu absoluutne lemmikrubriik, milles minu hinnangul ka aasta parimad postitused on olnud, on What's in her makeup bag. Olen lapsest peale ihaldanud kõikidesse meigikottidesse piiluda (ja võimalusel seda ka teinud) ning teismelisena pidasin isegi enda meigiasjade kohta päevikut, kuhu märkisin üles kõik oma esimesed algelised meigiasjad ning tegin ka värvilaigu järele :) nii et see rubriik on täpselt nagu minu tellimuse peale tehtud! Fotod seal juures on alati suisa isuäratavad (nagu Stellariumile kombeks), kuigi olen ikka imestanud, et kas kõigil on meigikotis ainult uued asjad, et ühtegi pooliku huulepulga pilti ei tulegi kohe ette...
    Blogi kujundus meeldib mulle, kuigi algul võttis uue ülesehitusega harjumine natuke aega, aga see on puhtalt mu enda teema ja samas ka inimlik - kuigi me kõik teame, et maailm on pidevalt arengus ja seega on muutused selle loomulik osa, siis on nendega vahel väga raske kaasa minna - aga see ei käinud nüüd küll otseselt blogi kohta, vaid oli selline üldine mõtisklus :)
    Edaspidi loen kindlasti huviga juba "vanu" armsaks saanud rubriike, olen Stellariumi kaudu kursis uute toodete ja trendidega ning kindlasti ootan huviga külalisautorite arvamust. Ahjaa, minu selle aasta lemmik oli postitus meigikunstnikust, kes värvis siniseks Su huuled! Tõeliselt cool, selle sõna igas parimas mõttes.
    Jagan loosimist kindlasti oma FB-s ja räägin sellest niikuinii ka oma sõbrannadele (ja sõpradele) pidevalt :) Instagrammi pole ma veel teinud, peaks enne parema kaameraga nutifoni soetama, et udukogud pärast piinlikkust ei valmistaks... :)

    ReplyDelete
  22. Blogija võiks teistest eristuda ja Sina eristud. Blogi kujundus on sophisticated. Täiesti teistsugune! Sinu blogist ei leia neid pidusid, millest paljud teised blogijad kirjutavad. Minu jaoks on see pluss, sest mul ei ole aega, et kümnest blogist ühe ja sama ürituse pilte vaadata. Muutumismängud on erilised, kuid neid võiks rohkem olla. Sinine ja roosa parukas jäid kõige enam meelde. Amy Winehouse`i lugu oli hea, kuid kurb (lugesin seda alles täna, sest kõik siin mainisid seda), kuid meigivideo oli vastukaaluks lõbus. Mulle meeldib, et sa ei solva ja ei arvusta kedagi, see näib olevat osades blogides tõusev trend. Tooted, mida sa arvustad, on samuti teistsugused (näiteks Tanya Burr palett viimati). Ühesõnaga: täiesti teistsugune blogi. PS. Tahaks teada, kui palju aega Sul ühe outfiti postituse jaoks kulub?

    ReplyDelete
  23. Hi, greetings from Zvolen, Slovakia. Following you for 2 years. Shared your blog post on twitter and FB. Lubka K.

    ReplyDelete
  24. Hi :)
    I'm from Portugal, and I love the design, it's clean and pleasent to read :)
    My favourites labels are Peak Inside and Girl Friday :D

    ReplyDelete
  25. I like the blog's simple design & my favorite section is Sea Of Shoes as I've become a great fan of shoes over the past year.

    ReplyDelete
  26. Mul ei ole lemmikrubriiki kuna minu jaoks on kõik sinu postitused huvitavad, loen neid alati. Selgelt on alati kõik kirjas, midagi ei jää segaseks. Tegelikult meeldivad mulle rohkem outfit'i pildid , sest need erinevad teistest väga paljugi.
    Kusjuures pean ütlema, et siin miamis käivad väga paljud inimesed seelikutega ning jalas on ketsid ;)
    Tagasi jutu juurde tulles, olen ma alati rahul sinu blogiga, kujundusega. Lihtne ja selge. Isegi tööreisil hoian su tegemistel silma peal ;)

    Edu edaspidiseks ja jätka samas vaimus ;) !!

    ReplyDelete
  27. . Wow, prize $1000 is fab. & splendid. 2 fingers snap. It is tight, fly & off the chain. Thank you for the awesomeness, the contest, and generosity. :) Pick me, pick me! Dear Santa: I’ve been nice. My X-Mas wish this year is to win this contest. Starving artist here desperately needs the cash to shop and eat. A life changing exp.

    ReplyDelete
  28. I would like to read/see more skincare products reviews in the future.
    Love your post Sea Of Shoes ..it is really awesome & colorful post :) My favourite section is beauty .I really like the design of the blog I am from Pakistan & my city is Karachi.

    ReplyDelete
  29. Lemmik blogi ja nii lahedad ettevõtmised alati.

    ReplyDelete
  30. Stiilne blogi, mida loen alati suure huviga! Edu edaspidiseks! Auhinnad on väärikad!

    ReplyDelete
  31. Minu üheks lemmikumaks postituseks(vaatasin postitused läbi) on Girl Friday: Candy Glam postitus. Olen jälginud ka YouTube-s pikka aega Tanya-t ja kindlasti tahaks ka tema tooteid ise proovida :) Samuti need särtsakad pildid sobivad pimedasse sügispäeva! :)

    ReplyDelete
  32. Stellaariumi võlumaailmaga alustan hommikuid :) Kõrval tass kohvi ja kass :)
    Armastan outfitipostitusi. Leian sealt tihti uusi ideid ja julgust miksida kokku erinevaid asju, stiile, värve.

    ReplyDelete
  33. I'm new to your blog but I know that I'm really going to enjoy it. I've read other's comments about your posts and I can't wait to catch up and for new posts. Happy Holidays! I'm a FB fan : Raine Dawson and Instagram @barkergirl38.
    Email buzzyngabe at yahoo dot com

    ReplyDelete
  34. postitus jagatud! Mängisin ka eelmine aasta seda mängu, kuid ei õnnestunud võita :) ehk seekord veab :) Palju edu ja ilusat jõuluuud!!

    ReplyDelete
  35. Hello from Croatia!
    I allready follow you on facebook and instagram, and I'm reading your blog for about 2 years now! :)
    Looking forward to this advent calendar! :)

    ReplyDelete
  36. Mina olen järjekindlalt blogi lugenud viimane aasta, enne seda piilusin vahepeal lihtsalt sisse. Kõige rohkem meeldivad stiilipostitused ja GF fotoseeriad. Aga huviga loen ka iluteemalisi postitusi.
    Olen blogilugeja Võrust.
    Loodan, et veab advendikalendris, pole kunagi midagi võitnud varem :)

    ReplyDelete
  37. Hello from Bulgaria! I really like your place - it's nice, different and exciting! I like the design of your blog and section Travel!
    Hristina Hristova

    ReplyDelete
  38. Mina olen sinu blogi jälginud juba paar aastat Hispaaniast. Natuke erinevad teemad kui muudes blogides ja tõesti meeldiv lugemine, eriti hommikuti kohvi kõrvale !

    ReplyDelete
  39. Nii vahva! Ootasin ka advendikalendri loosi. Eesmärgiks pole isegi võit, vaid just pigem põnevus, mis järgmisel päeval ees ootab :)

    ReplyDelete
  40. Olen jälginud Sinu blogi vahelduva eduga paar aastat. Kõige enam meeldivad mulle outfiti ja tootearvustuste postitused. Samuti on Sinu fotod imelised.
    Blogijägija Tallinnast.

    ReplyDelete
  41. Stella, ütlen ausalt, et Sinu blogi oli üldse kõige esimesi, mida hakkasin blogimaailmas jälgima. Mulle väga meeldib Sinu stiil, Sinu isiksus ja Sinu mitmenäoline olemus :) Olen Sind aktiivselt jälginud nüüdseks kaks aastat ja kindlasti teen seda ka edaspidi, sest sa lähed järjest paremaks.
    Selle aasta parimaks pean ma blogipostitusi, mis olid seotud Londoniga, olen ise Londonis käinud ja see lugemine tekitas nii palju äratundmisrõõmu, nagu oleks taas ise Londonisse sattunud.
    Edaspidi tahan kindlasti rohkem näha-lugeda reisipostitusi ja kajastusi erinevatelt üritustel, kus käid !

    Aitäh, soe kallistus ja pikk pai, et oled pakkunud nii häid elamusi !

    ReplyDelete
  42. Hi, I'm from Malaysia. I started reading your blogs this year. Your blog's design is neat, modern, and the contents are really informative. Looking forward to more of your posts. I followed you on Instagram and Twitter. Thank you and keep writing! Cheers!

    ReplyDelete
  43. Kui ma Stellariumi peale mõtlen, siis mingil põhjusel tahavad mu teadvuses esikohale trügida kõik read, mis siin kunagi kirja pandud Viljandi linnaga seoses. Mäletan selgelt, kui lugejad said suhkrutoosist maimukesele nime pakkuda ning sellise magusa mõtte eeskujul tassisin endalegi antiigipoest koju kandiku parfüümide hoidmiseks, mis sai ilma suurema konkursita nimeks Roosi. Viljandi-teemalised postitused on see verstapost, millest alates olen blogi alaliselt lugenud ja siit tohutult inspiratsiooni ammutanud, kuigi geograafiliseks punktiks, kus Stellariumi postitusi avan, on hoopiski Tartu linn.
    Selles blogis on kihilisust, väga heas mõttes küpsust ning modernse muinasjutu sees ka hulganisti klassikat. Võiks tunduda, et kõik see kokku on üks tore kompott (seda kindlasti ka!), kuid ometi on minu arvates valdavaks seda blogi iseloomustavaks mõisteks tasakaal. Mulle tundub, et siinsete blogiridadega ja erinevate teemade hulgast võib igaüks endale midagi kõnetavat leida. Ja kirglikud fanaatikud – need ei jäta ju nii või naa ühtki postitust ega teemat vahele! 
    Võrreldes muu maailmaga avastasin enda jaoks alles praegu Instagrami ja seega on kõik Instagram Inspiration postitused mu vaieldamatud lemmmmikud! Ootan neid põnevusega ja neist ei paista kunagi küllalt olema. Soovin Stellariumile palju innustust ja sädet kõige ilusa ja kõnetava jätkuvaks lugejatega jagamiseks!

    ReplyDelete
  44. Meeldib jälgida instagramis, kvaliteetsed ja ilusad fotod

    ReplyDelete
  45. ..Blogi loen juba mitu aastat. Eriti meeldivad muidugi toodete tutvustamised ja mis siin salata, olen siit innustust saades ka mõne toote soetanud. Igatahes jõudu ja edu!

    ReplyDelete
  46. Alates esimesest korrast, kui siia blogisse sattusin, on Stellarium jäänud aastateks igapäevaseks kaaslaseks.
    Rääkimata sellest, et tegu on moodsa muinasjutuga, olen leidnud siit nii stiilivihjeid, ideid riietuse kokkusättimiseks, väga informatiivseid ja põhjalikke toodete ja meigistiilide tutvustusi, retsepte ja palju muud.
    Stellariumi postitused on glamuursed ja südamlikud, armsad ja informatiivsed, eraldi eriti meeldivat rubriiki ei tookski välja, iga postitus on omaette pärl.
    Kaunist jõuluaega :)

    ReplyDelete
  47. Just came by today to thank you! Hope you have a great day!

    ReplyDelete
  48. Vahva jõulukalender!! Ootasin seda pikalt! Täna neljas päev juba ja jõulud tulevad aina lähemale!! :)

    ReplyDelete
  49. mulle väga meeldivad need pildid ja kujundus, mis on blogil. Ilusad pildid,kvaliteetsed ja olen leidnud siit nii stiilivihjeid,meigistiile.

    ReplyDelete
  50. Jälgin blogi ja Instagrami juba paar aastat. Mõnusad tegemised ja võrratud pildid :)

    ReplyDelete
  51. Sinu blogi loen alates sinu esimesest postitusest, kui su blogi alles titekingades oli ning kujundus veel üsna algeline oli. Lugesin siis vist mingist naisteajakirjast väikest rubriiki sinust ning seal maniti põgusalt, et hakkasid äsja blogi pidama. Otsisin kärmelt selle üles ning alustasingi selle jälgimist. Nüüdseks oled väga pika tee kõndinud, mil Stellariumit lugedes jääb mulje, nagu loeks veebiajakirja. Kujundus, rubriigid ning fotod- kõik teevad sinu blogist täiusliku terviku. Lemmikuteks ikka veel sinu tootearvustused, sest tänu nendele olen nii mõnedki enda lemmikud leidnud. Kunagi ka küsisid, et missugused täpsemalt... Wella Luxe Oil, Schwartzkopfi ladvaravi, Hauschka roosikreemi ning tänu sulle ka julgen erksamaid toone huultel välja kanda. Aitäh selle imelise blogi eest!

    ReplyDelete
  52. Hei!
    Stellarium on kõige lemmikum blog! :) Jälgin blogi juba paar aastat Tallinnast ja soovitan kõikidele. Absolutselt kõik sinu postitused on huvitavad, põhjalikud, ilusate piltidega. Sul on maailma parim fotograf! :) Väga meeldivad toodete tutvustusi. Blogi kujundus on lihtne, stiilne ja mõnus. Ainuke asi mis ei meeldi on see, et selleks et võita midagi loosimises on vaja kommenterida postitusi. No ei tule mul see ilusti välja, mõnikord ei ole aega selleks.. Aga see ei tähenda seda, et ma ei ole blogi jälgija ;) Soovin sulle rahulikke ja valgeid jõule, soovide täitumistja edukat uut aastat! Ole tubli! :)

    ReplyDelete
  53. Elan endiselt Tallinnas ja loen nii palju kui vähegi aega on, ajaliselt aga seenioride klassis. Mulle väga meeldib sinu blogi kujundus. Tootetutvustused mida teed on justkui väike muinasjutt iga toote kohta, iga kord kui neid loen siis tunnen kuidas neid tooteid vajan!!! :)
    Hoian kätt pulsil ja sulle soovin jõudu ja jaksu!
    Parimate soovidega
    Sigrit

    ReplyDelete
  54. Blogi on kena ja lihtne,meeldiv lugemine.

    ReplyDelete
  55. Väga mõnus lugemine on on teie blog.Jälgin Tallinast

    ReplyDelete
  56. Blogi jälgin Tallinnast, loen meeleldi nii kuidas mahti on ja pole nagu kunagi igav. Advendikalender on väga mõnus, seda tihedamini tuleb külastada blogi ja ka instat.

    ReplyDelete
  57. I really love everything you post. And love the reviews, thanks for another great year. May the next year bring you success and much love.
    I follow you for a while now.

    ReplyDelete
  58. Blogi jälgin juba päris kaua. Postitustest on mulle eriti meelde jäänud see, kus tõid välja mõned Ülemiste keskuse Moensi ostusoovitused. Sain sealt nii mõnegi idee :)

    ReplyDelete
  59. Really Hope I can win the decleor gift :) Reading from Colombo and really enjoy the mix of fashion and lifestyle. Maybe have more posts on getting better at bargains, beauty etc

    ReplyDelete
  60. I love reading recipes on blogs and I loved your post BROWNIE WITH CHAI AND GRAPE SEED FLOUR
    crazyweirdo33@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. Hi from New Zealand! I love the layout of your blog.I follow on facebook : Judy Thomas and Instagram: @jude2101 Merry Christmas :)

    ReplyDelete
  62. You always have the most creative ways for us to participate and engage in the conversation! :)

    ReplyDelete
  63. I'm reading Stellarium globally :) But I'm originally from Tallinn, Estonia and have been following Stellarium for quite some years now.

    Your outfit posts always inspire, and the little beauty-loving devil always awakens when you review beauty products.. and of course perfumes. Love our shared love for Serge Lutens :)

    ReplyDelete
  64. Mulle meeldib lugeda iluuudiseid. Minu lemmikud artiklid on "HOW MUCH HAIR PRODUCT IS TOO MUCH?" ja eriti kasulik "MY CHRISTMAS SHOPPING RULE: START EARLY!". Suur aitäh Teile! Ma elan Narvas. Olen Stellariumi jälgija juba ammu, umbes 1,5 aasta. leontjeva@list.ru

    ReplyDelete
  65. You are so generous. I really enjoy reading you.

    ReplyDelete
  66. Mulle meeldivad absoluutselt kõik postitused! Elades Eestist kaugel, on hea kursis olla kohalike moe- ja iluloojate loominguga. Loen positusi umbes kord nädalas ja kuigi ma ei ole väga agar kommenteerija, olen kindlasti Stellaariumi aktiivne külastaja. Ja no muidugi ei saa mööda vaadata piltidest, need on super ilusad. (eriti need, mis kujutavad tagaplaanil ka Eesti loodust. Neid vaadates tuleb pisikene koduigatsuski peale). :)

    ReplyDelete
  67. I just came by to wish you a great day! :) :)

    ReplyDelete
  68. Ma kipun ennast kordama, aga parfüümiportreed on minu vaieldamatud lemmikud. Ja vintage-leiud, mis on nii hästi ansamblisse sobitatud. No ja kingadest ma parem ei hakka üldse rääkimagi :)

    ReplyDelete
  69. Hi Stella! Been coming out & about on your blog and I must say it's awesome. It's good that you try to engage your readers as to what content they want to see in your blog. I just want to see more reviews on organic products & your lifestyle choices.

    ReplyDelete
  70. Stella, iga su sissekanne on kui kunstiteos. Eriliselt meeldejäävad on parfüümiportreed ja Hunteri kummikute pildilood.

    ReplyDelete
  71. Pildid on blogis ägedad. Instagramis hakkavad alati teiste seast silma :)

    ReplyDelete
  72. Ma ei ole suur jagamismängudes osaleja, kuid olles viimased kaks aastat Stellariumi lugeja, tean et siinsest advendikalendrist tuleb osa võtta. Minu jaoks on sinu blogi olnud teistest ilublogijatest alati sammuke eespool. Mitte ainult põhjusel, et Stellarium on läbi ja lõhki glamuurne meistriteos. Lisaks toob Stellarium tutvustusi brandidest, toodetest, välismaa meigikunstnikest, kellest pole varem kuulnud, ja see on tõeliselt silmaringi avardav ühele ilugurmaanile. Sa vist juba tead seda, et mu südame võitsid sa igaveseks paotades enda mõttemaailma ust. Ma usun, et suurepäraselt kirjutatud, ja üldsegi mitte üle võlli keeratud arvamuspostitusi on meie blogides väga vaja. Tean, et sina oled üks nendest, kes suudab elutarkuse ja kogemuste najal seda kõike meile jagada. Sellepärast ootangi veel rohkem Stellat siinsetes postitustes. Muidugi paha ei tee ka reisipostitused, mis on olnud huvitavad ja kaasahaaravad. Soovin sulle libedat sulge ja tea, et üks sloveenia neiu on alati sinu blogi püsikliendiks! :)

    ReplyDelete
  73. Elan endiselt Tallinnas ja loen sinu blogi väga pikalt. Ma armastan seda blogi, see on selline soe ja kodune. Teades kes on selle kõige taga on kõike meeldiv avastada. Justkui sõbrannaga teed juua ja koos mõtiskleda. 💜 Armastan!

    ReplyDelete
  74. Pesitsen jätkuvalt Viljandis ja Sinu blogi loen, kes enam teab, kui kaua...kindlasti kaua! :D Olgugi, et ajanappuse tõttu ei ole jõudnud Su blogis mõnda aega sõna võtta (tegelikult ju ka enda omas), siis avan alati pea iga Sinu poolt hoole ja kindlasti armastusega kirjutatud uue postituse. Olen alati blogis imetlenud neid kvaliteetseid ja selgeid fotosid ning Sulle omase mõnusa nüansiga kirjutatud toodete arvustusi.

    Rahulikku jõuluootust Sulle ja Su perele Stella!

    ReplyDelete
  75. Today's prise is really beautiful! I love Lanvin so much!!!

    Hristina Hristova
    hrisss89@abv.bg

    ReplyDelete
  76. Woooow!! Lanvin "Eclat D'Arpege" miniparfüüm? <3 <3 <3

    ReplyDelete
  77. Hi Stella, thanks for making this holidays special for all of you fans. Love your blog

    ReplyDelete
  78. Aitäh ja nagu näha jälle blogis, kuigi peaks öösel magama. Pealegi ootan elevusega boxi

    ReplyDelete
  79. Thanks for the chance! Happy holidays!
    I follow you on Instagram as @elenarudaya and on Facebook as Elena Rudaya
    Shared on Facebook https://www.facebook.com/e.rudaya/posts/1020917771280829

    ReplyDelete
  80. love all of them ...enter me all of giveaways :)

    ReplyDelete
  81. Tahtsin veel seda ka öelda, et Sa ei väsi oma lugejaid üllatamast ja mõtled uusi vahvaid teemasid ja rubriike välja(jäädes truuks ka traditsioonidele!) ning lahutad oma lugejate meelt.
    Soovin Sulle indu teha seda, mis Sulle kõige rohkem meeldib!

    ReplyDelete
  82. Kõige rohkem meeldib mulle su blogi juures ülesehitus ja oma jälgijate kaasamine oma tegemistesse. Tohutult põnev on jälgida millega sa tegeled ja mida sina maailma asjadest arvad. Jätka kindlasti oma asjaga sest nagu näha inimestele see meeldib. Oled omamoodi maailmaparandaja ja just selliseid inimesi meil ongi vaja.

    ReplyDelete
  83. Väga Lahedad auhinnad!Blogi on igati abiks nt kosmeetika valimisel, nii hea kui keegi ennem proovib tooteid ja kirjeldab parfüüme

    ReplyDelete
  84. Hello Stella, this is me again,hoping to get lucky....thanks for everything

    ReplyDelete
  85. Jõudu ja jaksu sulle!

    ReplyDelete
  86. It's my birthday tommorow and I'm turning 31.... I don't feel so good..... lol

    ReplyDelete
  87. "Fatale pink" ...and I'm in love....
    Hristina Hristova
    Bulgaria
    hrisss89@abv.bg

    ReplyDelete
  88. Hi from Portugal and thanks for the chance :D

    ReplyDelete
  89. It's my birthday today! Wheeeeeeeeeeeeee!!!!!! :D :D

    ReplyDelete
  90. Thanks for the chance! I really like Christmas calendars! ;) Have a nice day!!! Hristina Hristova

    ReplyDelete
  91. Kauneid pühi ja suured tänud väga vahva jõuluboxi eest! :)

    ReplyDelete
  92. I just came by to wish you happy & sunny day! :)
    Hristina Hristova from Bulgaria!

    ReplyDelete
  93. Armastan Sea of Shoes rubriiki, imetlen huvitavaid kingi nagu kunstiteoseid :)

    ReplyDelete
  94. Thanks for the fun, I hope you have a wonderful Christmas and I really hope you have a successful 2016.
    Best of luck

    ReplyDelete
  95. Jälgin Stellariumi blogi juba mõnda aega.Eriti meeldib selle blogi juures see,et pildid on stiilsed ja blogi on hästi läbimõeldud.Alati on hea vaadata Outfiti teemasi ja ka toote tutvustusi.

    ReplyDelete
  96. Stella is the only one - unique. Your blog is just different from the other - the original. Whatever you write about any product or event you just magically turn it into a full-scale sensation. That's why I read your blog from all over the world. Dear Stella want this Christmas to you all you desire and private and one business. Stay always beautiful and generous as you were before. <3 Marijana Šimić

    ReplyDelete
  97. Just a few more days to go... Thank you for this fun event!!

    ReplyDelete
  98. O, Betty Barclay! Really good choise! I like it!
    Hristina Hristova, Bulgaria

    ReplyDelete
  99. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig