Monday, December 14, 2015

Perfume Portrait: Agent Provocateur Fatale Intense


For quite some time, I need everything that gives warmth. There's a fire crackling in the fireplace, I'm wearing a soft jumper, a cup of tea is always at an arm's reach, and of course I need perfumes that give warmth. There's a newcomer in the family of Agent Provocateur - Fatale Intense. 

When I find a new perfume for myself and someone asks what that wonderful perfume is that I'm wearing, I've sometimes said it's my little secret. Exactly. I need little secrets and sometimes it's nice to make the perfume your own little personal thing. But today I'm going to introduce it to you as well.

A very early Santa's little helper brought me Fatale Intense in the beginning of December and ever since that day we've been inseparable companions. It's juicy, sweet, and luxurious. All that I need in these damp days of cold wind and angry rain at the same time when I'm dreaming of a fairy tale cold winter, riding a Finnish sledge and white mornings. But a perfume can also bring light and warmth. 



The tempting top notes of Fatale Intense are blackberry, black licorice, and hot chili. What am I telling you! It's what I need right now! The heart notes carry a luscious cocktail of exotic flowers such as lotus, champaca, and red rose. The bottom notes belong to leather, amber, and vanilla. 

The whole combination turns into a softly purring kitten on the skin. The ones that others will hear as well. And ask about. The perfume has a soft feel of wrapping yourself in a warm bathrobe or sweater.  One part of the perfume is always the bottle. The two go hand in hand. Fatale Intense is in the iconic bottle of Fatale. This time it's deep red. The shade is a hint at the content, the intensiveness, the perfume that sparks passion. But for me, it associates with Christmas time. A perfect gift. A loyal invisible companion. A little secret.


Juba pikemat aega vajan ma kõike, mis annab sooja. Kaminas prõksub tuli, seljas on pehme kampsun, tassike teed on pidevalt käeulatuses ja loomulikult vajan ma parfüüme, mis kingivad soojust. Agent Provocateuri perekonnas on üks uustulnuk - "Fatale Intense". Kui ma leian enda jaoks uue parfüümi ja keegi küsib: "Oh, mis võrratut lõhna sa kannad?", siis olen aegajalt öelnud, et see on minu väike saladus. Just nimelt. Ma vajan väikseid saladusi ja vahel on vahva teha oma parfüümist pisike isiklik asi. Kuid täna tutvustan teda ka sulle.

Üks õige varajane päkapikk kinkis mulle juba detsembri alguses parfüümi "Fatale Intense" ja sellest päevast peale oleme lahutamatud kaaslased. See on mahlane, magus ja luksuslik lõhn. Kõik see, mida ma vajan nendesse rõsketesse päevadesse, kui mind tervitab külm tuul ja vihane vihm. Samal ajal, kui mina unistan muinasjutulisest külmast talvest, Soome kelguga sõitmisest ja valgetest hommikutest. Õnneks võib ka parfüüm valgust ja soojust jagada. 

"Fatale Intense`i" ahvatlevates tipunootides segunevad põldmurakas, must lagrits ning tuline tšilli. No ma räägin ju! See on see, mida ma praegu vajan! Lõhna südamenootides on rikkalik kokteil eksootilistest lilledest: lootosest, champacast ja punasest roosist. Põhjanootides põõnutavad nahk, merevaik ja vanilje. Kogu see kokteil muutub nahal mahedalt nurruvaks kiisuks. Ikka selliseks, et ka kõik teised kuulevad. Ja küsivad. "Fatale Intense" mõjub kehal pehmelt, justkui oleksin sooja kampsiku selga tõmmanud või end suurde hommikumantlisse mässinud.

Üks osa parfüümist on alati pudel. Need kaks käivad tegelikult käsikäes." Fatale Intense" lõhnapudel on ikoonilises Fatale pudelis. Sel korral on ta sügavpunane. Toon on vihjeks pudeli sisule, intensiivsele, kirge sütitavale parfüümile. Kuid minu jaoks meenutab ta just jõuluaega. Täiuslikku kingitust. Ustavat, nähtamatut kaaslast. Väikest saladust.



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

11 comments

  1. Vihane vihm on suurepärane väljend.
    Rõskuse ja tuule vastu ja pimedal ja sombusel ajal armastan ka magusaid parfüüme. Kui kevadel, suvel on kergemad ja külmemad lõhnad, siis sügise saabudes kraamin välja magusad ja jõulised parfüümid, et veidigi tuju tõsta.
    Väike saladus, midagi täiesti täiesti isiklikku ja ainult enda teada, mõjub irriteerivalt ja intrigeerivalt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on meeles, kuidas ma läksin ühel külmal hommikul välja. Ja äkki tundsin, kuidas see parfüüm mulle mõnusalt ninna tungis. Praegu ma olen tõesti magusate lõhnade lainel.

      Delete
  2. Need pildid! Nii maagiline valgus ja karge soojus (kui selline sõnapaar üldse kuidagigi loogiline on..)

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, need on tavapärastest Stellariumi piltidest hoopis teistsugused. Ja sõnapaar karge soojus on väga ilus!

      Delete
  3. Väga armas kampsun, see sobib Sulle hästi , samas loob sellise kena jõulutunde koos punase parfüümi pudeliga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enam täpsemini ei saagi öelda :) Minu mõtted ja Sinu kirja pandud.

      Delete
  4. See kampsun on Sulle selga kootud!

    ReplyDelete
  5. The bottle color is beautiful. I believe his scent is passionate and hot because he has chili peppers in his composition. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig