Tuesday, December 13, 2016

Instagram Inspiration: Christmas Is Coming



December has arrived. Christmas songs are playing at home, and elves are running around. December always brightens up the moment I see my daughter getting her little present out from the stocking in the morning and jumping around in glee afterwards. We haven't taken out the Christmas decorations yet, but the weekend will get busy.  

For this occasion, I surfed Instagram for inspiration. What could our Christmas tree look like this year? Which colours to use? What more should be bought? Or should I make decorations myself? When to make the first load of gingerbreads? Will our cat climb the tree this year as well and fall down with it? Finally, the Christmas month is here and the Instagram Inspiration is radiating Christmas feeling. Have a beautiful advent time!

PS! Don’t forget Stellarium’s Instagram, that can be found here

1-2. ntoine14 
3-5. interiorstyled

Detsember on käes. Meil mängivad kodus jõululaulud ja jooksevad päkapikud. Minu jaoks muutub detsember alati nii helgeks, kui näen, kuidas mu tütar jõulusoki seest hommikuti oma kingitust kougib ja siis rõõmsalt mööda tuba ringi hüppab. Jõulukaunistusi pole me veel välja võtnud, kuid nädalavahetusel läheb suuremaks tralliks. 

Sel puhul otsisin Instagramist inspiratsiooni. Milline võiks sel aastal välja näha meie kuusk? Milliseid värve kasutada? Mida juurde osta? Või valmistada hoopis ise? Millal teha esimesed piparkoogid? Kas meie kass ronib sel aastal jälle kuuse otsa ja kukub koos sellega pikali? Lõpuks ometi on käes jõulukuu ja seekordne Instagrami inspiratsiooni postitusest õhkub jõulutunnet. Soovin ilusat advendiaega kõigile! Tuleks veel ka valge lumi maha ... Ära unusta liitumast Stellariumi Instagramiga SIIN.  Juba homme algab meie Instagramis advendiloos!

SHARE:

22 comments

  1. Imeilus postitus!

    Ma võtaksin iga kell sellise köögi nagu on viiendal pildil ja number kaheksa maamaja. Täpselt minu teetass.

    Käisime mõned päevad tagasi metsas ja nüüd on garaažis ootamas kotitäis kuuseoksi. Mõtlen, kas võiksin teha ise uksele pärja või panen akna taha lillekastidesse, kus suviti on meil lilled.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See maamaja köitis ka mu last. Ma arvasin, et talle meeldib kindlasti pilt nr.7, kuid ta pakkus lahkesti, et võiks hoopis sinna maamajja elama minna. Tee kindlasti ilus pärg. Ma olen aru saanud, et Sa oled tubli nobenäpp, seega jään postitust ootama!

      Delete
  2. Minul jäi ka nr.5 köögi peale kohe pilk pidama. Unistuste köök :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul oli lapsepõlvekodus suur köök. Ikka selline, kus oleks saanud tantsu lüüa ja parema tahtmise juures saaks sinna just sellise köögi ehitada. Väag ilus ja helge on see kaader.

      Delete
  3. Väga mõnus kombinatsioon jälle - mina võiksin vabalt oma jõulud veeta 7 ja 8 piltidel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma lootsin leida selliseid Coca Cola jõulureklaami meenutavaid kodusid, kuid pilt nr.7 jäi ainumaks :)

      Delete
  4. Oeh, nii ilusad jõulused klõpsud! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas oled juba elamise ära ehtinud? Ma loodan, et nädalavahetusel saab selle vast ette võtta :)

      Delete
  5. Peaks vist ka endale muretsema pisikese kuuse koju nagu 19. ja 22. pildil. Päris kuuske me vist sel aastal koju ei võta, kuna meie soojas korteris viskaks kuusk jälle liiga kiiresti oma okkad maha. Kuidagimoodi tuleb igatahes endale jõulumeeleolu luua, sest praegu tundub küll, et kogu jõuluelevus on mind maha jätnud :( Aitäh, et jagasid killukest inspiratsiooni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina sain lapsepõlves iga kord trauma, kui kuusk hakkas okkaid maga visama. Lisasin talle ikka vett ja vist isegi rääkisin, et ta võib meile vabalt elutuppa ka suveks jääda, aga ikka visati lõpuks see vaene räbal aknast välja ja sealt viidi prügikasti. Vahel pisteti kuusk ahju. Sestap on mul kodus väike kunstkuusk.

      Delete
  6. Replies
    1. Tundub, et nr.8 on eranditult kõigi südamed võitnud :)

      Delete
  7. Põdrasarvede külge sai riputatud kolm sätendavat lumehelvest ja kummipuu külge kinnitatud ka kolm tähekest. Need kaks asendavad kuusepuud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii vahva, kui kodus kuusele alternatiive otsitakse. Mina tellisin ohtralt eBayst jõulumune. Alustasin juba novembris ja eile tuli kolmas pakk kohale. Näib, et pühadeks valmistumine võib alata!

      Delete
  8. Nii kaunis postitus.
    Jõuluootus on kaunis aeg, piparkoogid, kingiplaanid, jõulukaunistused. Sõbranna punus mulle alati kauni jõulupärja, kuni kolis ära Saaremaale.
    Kiisule aga ehk oma isiklik väike kaunistatud jõulupuu, siis ta ehk ei roni taevakõrgustesse suure kuuse otsa :)
    Kaunist advendiaega kõigile :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, jõulupilte on nii mõnus kokku panna. Jõulumeeleolu on kindlustatud!

      Delete
  9. Nr.5 köök on lausa imeline. Sel aastal loodan jõuda valmis teha jõulupärja, kas mõttest jõuan ka teostuseni näitab aeg. Me ei ole eriti kodus veel kaunistanud, kõige suuremat tunnet loovad ehk rohked küünlad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on igal aastal plaan teha jõulupärg ja siis see lükkub aasta edasi. Sel aastal pole enam ka plaani.

      Delete
  10. Mu lemmik on nr 7,Nii romantiline ja küllislik.Kodus särab meil akna peal paberist jõlutäht,rahu sümbol.On plaanis tuppa tuua ka ehtne jõulukuusk.Lisaks otsin poodidest uksele pärga.Pärast seda kui nägin Laura Ashley poe vaateaknal lummavalt kauneid kunstmaterjalist jõulupärgi,on mul nüüd raske valida ,sest alati tekkib võrdlus moment.Aga selle nr 13 pärja riputaks meeleldi uksle tähistamaks jõule ja andmaks edasi jõulutunnet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mu tütar tuli ka suure valge jõulutähega koju, mida talle sõbranna õpetas. Nüüd ei suuda otsustada, kuhu ta küll selle rippuma paneb :)

      Delete
  11. Ma sobitaksin pildid 1, 2, 6 ja 13 kokku. Midagi õue ja midagi tuppa. Minimaalselt asju, aga visuaalselt see- eest efektsed :) Peakski ühe pärja garaažist välja otsima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, meiegi otsisime jõulupärja välja. Sel korral väike kuusk ja minimaalselt kaunistusi.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig