Sunday, October 18, 2015

Meet Your New Favorite Author!


Many have asked me what Stellarium means and whether it comes from my name. Yes, Stellarium’s name is definitely derived from my christening name, but it also means a collection of stars and a collection of the greatest achievements. For a long time, I’ve wanted to invite shining co-authors to Stellarium. Real characters who know why and what they write about.  

The coming week brings the debut of a TV host, radio voice, and a renowned stylist Ženja Fokin to Stellarium. To find out what kind of interesting stuff he has in store for the blog and which stories Ženja will be writing for us, you need to have a few days of patience before you have your answer. It’s true that the blog changes with people, and people change with time. I’m always happy when there are those who want to join forces with Stellarium. 

The new week will also give an answer to the question of which product Stellarium is ging to release. I showed you the label and told you the story about it briefly already here. One is for sure - I have been attaching labels for the past few days, and I could earn a medal for it.  

And soon it’s Halloween. I wasn’t sure whether to go along with it at first, so I didn’t tell my daughter about it either. But a few years ago she god back from school and was really upset when she asked: “Why didn’t you tell me that it was Halloween yesterday?” Hmm… So I decided to throw a little party to her friends, pack snacks, and paint faces, and lend my wigs to everyone. This should create a lot of excitement. Do you or your family celebrate Halloween? We have a Halloween-themed post coming up, so you’re welcome to check back! See you very soon.


Paljud on minu käest küsinud, mida tähendab Stellarium ja kas see tuleb minu nimest. Jah, kahtlemata on Stellariumi nimi tuletatud eelkõige minu ristinimest, kuid see tähendab ka tähtede kogumikku ja samuti säravaimate saavutuste kogu. Juba pikka aega on minu sooviks kutsuda Stellariumisse säravaid kaasautoreid. Tõelisi isiksusi, kes teavad millest ja miks nad kirjutavad.

Algaval nädalal teeb Stellariumis debüüdi telenägu, raadiohääl ja hinnatud stilist Ženja Fokin. Mida põnevat on tal blogi jaoks varuks ning milliseid lugusid Ženja meile kirjutama hakkab, selleks on vaja vaid pisut kannatust ja vastus ongi käes. Tõsi on see, et blogi muutub koos inimestega ja inimesed muutuvad koos ajaga. Mul on alati hea meel, kui leidub neid, kes on valmis Stellariumiga kampa lööma.

Uus nädal annab vastuse ka küsimusele, millise tootega Stellarium välja tuleb. Mis on selle toote lugu ja millest räägib tema label, mida näitasin sulle põgusalt juba siin. Üks on selge, viimased päevad olen muudkui silte kleepinud ja võiksin selle eest lausa medali saada. 

Ja õige pea on käes Halloween. Ma polnud alguses kindel, kas minna selle teemaga kaasa ja seega ei rääkinud ma alguses sellest ka oma tütrele. Kuid paar aastat tagasi tuli ta koolist koju, oli hirmus solvunud ja küsis: "Miks sa ei öelnud, et eile oli Halloween?" Hmm... Seega otsustasin, et sel korral teen ta sõbrannadele väikese peo, pakin mõnusat näksimist, joonistan kõigile näod pähe ja laenan neile oma parukaid. See peaks neile vast palju elevust tekitama. Kas sina või sinu pere peab Halloweeni? Meil on tulemas igal juhul üks Halloweenile pühendatud postitus, seega oled jätkuvalt blogisse tagasi oodatud! Kohtumiseni õige pea.  

SHARE:

4 comments

  1. Väga vahva! Jään põnevusega ootama, mis Ženjal varuks on ning tahaks juba tõesti teada, mis selleks uueks tooteks saab olema :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kohe-kohe saad teada. Aga vanasõna ütleb, et kes kannatab, see kaua elab :)

      Delete
  2. Mulle ikka kohutavalt meeldib see sinu seelik seal pildil.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ütlesin seelikule edasi. Ta punastas ja tänas.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig