Wednesday, October 7, 2015

Flawless Make-Up and Blue Lips


Less is more - that's the motto of the Yves Saint Laurent makeup artist Frederic Letailleur. Letailleur came to Tallinn recently and I had the pleasure of getting a light makeup with dark blue lips done by him. The most impressive was Letailleur covered the skin with a little drop of Touch Eclat and foundation.  

When I meet different makeup artists, I always ask them what's the biggest mistake women make when doing their makeup. Letailleur says that women are often in their comfort zone, so they're stuck in a certain makeup routine.  "You need to experiment with makeup. The one and only makeup women do, isn't always necessarily the best. You should take the time for yourself and try new shades. Only good can come out of this," Letailleur promises. 





And it's also worth turning to beauty consultants at the beauty department, they know about new makeup trends and give personal advice.  When Letailleur asked what kind of makeup I would like, I asked for something that would surprise me. And surprise is something Letailleur knows well. The most interesting is how Letailleur mixes Touch Eclat with light foundation. The amounts he uses on the skin with a brush, are tiny. His brush flies gently on the skin.

The result is beautiful and light coverage, but everything looks pretty and natural. The top notes of my makeup are metallic eyes and blue lips. Letailleur says that those who want a more subtle lip, should experiment with lavender tones which are also en vogue right now. Here's my makeup. How do you like it?




Vähem on rohkem - see on Yves Saint Laurenti meigikunstnik Frederic Letailleur moto. Hiljuti käis Letailleur Tallinnas ja mul oli rõõm saada temalt kerge meik, mida kroonisid tumesinised huuled. Kõige enam avaldas mulle aga muljet see, kuidas Letailleur kattis naha väikese piisa Touch Eclat ja jumestuskreemiga.

Kui ma kohtun erinevate meigikunstnikega, siis küsin alati, mis on kõige suurem viga, mida naised meiki tehes teevad? Letailleur ütleb, et naised on sageli mugavustsoonis ja seega ollakse kinni oma kindlas meigirutiinis. 

"Meigiga peab eksperimenteerima. Üks ja seesama meik, mida naised endale teevad, ei pruugi alati kõige parem olla. Kindlasti võiks võtta enda jaoks aeg ja testida erinevaid uusi toone. Sellest saab sündida ainult midagi head," lubab Letailleur. Ta soovitab ostukeskuses pöörduda ilumaailma konsultantide poole, kes oskavad kõneleda uutest meigisuundadest ja jagavad personaalset nõu. 



Kui Letailleur küsib, milline meik mulle meeldiks, küsin temalt jumestust, mis mind ennastki üllataks. Ja üllatada Letailleur juba oskab. Kõige huvitavam on vast see, kuidas Letailleur miksib õrnalt valgustpeegeldava peitepliiatsi Touch Eclat kokku Yves Saint Laurenti samanimelise jumestuskreemiga. Kogused, mida ta pintsliga nahale sätib, on õige väikesed. Tema pintsel pigem lendab õrnalt mööda nahka. Tulemuseks on ilus ja kerge katvus, kuid kõik näib kaunis ja loomulik. Minu silmi kroonib metalne silmameik ja tumesinised huuled. Letailleur ütleb, et need, kes soovivad leebemat huult, võiksid katsetada lavendli-tooni huultega, mis on samuti moes. Kas ma kannan siniseid huuli veel? Päris kindlasti. Minu meik on sinu ees. Kuidas meeldib? Kas sina kannaksid siniseid huuli? 




PHOTOS: Kristin Arniste
SHARE:

13 comments

  1. See näeb väga cool välja! Nagu ka kunstnik ise :) uskumatul kombel tekkis mul vastupandamatu soov huultele lavendli-tooni kanda :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jään siis Sinu postitust ootama, kus sul on lavendli tooni huuled :)

      Delete
  2. Oh wow... sinised huuled on absoluutselt lummav valik! Väga vinget tulemust pakub ka Estee Lauder'i sügisene huulepumat - Liquid Lip Potion toonis Savage Garden - rikkalik, sügav ja maagiline tumelilla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma sain eelmisel aastal kingiks kaks tumelillat huulepulka. Vaatasin neid ja olin täitsa nõutu, et no neid ma küll mitte iial kandma ei hakka. Kuid pärast siniseid huuli, võtsin ka tumelilla kasutusele. Just guugeldasin ja tõepoolest Savage Garden on väga-väga ilus ja julge toon.

      Delete
  3. Vau! Ma nägin Instagramis Sinu pilti, kus sa olid siniste huultega ja juba ootasin seda postitust. Ma olen kunagi vaadanud Frederic Letailleur videot YouTube`is. Uskumatu, et Sa seisad selle mehe kõrval ja ta on Sulle meigi teinud. Väga-väga cool.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See härra oli samuti väga cool. Ta võttis minu jaoks kenasti aega ja rääkis meigimaailmast põnevaid lugusid. Tore, kui Sulle meeldib :)

      Delete
  4. Thumbs and toes up su tukale - ülishikk! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Ma ütlen oma tukale komplimendi edasi :)

      Delete
  5. Väga huvitav. Ilus, et üldine kerge meik ja siis äge huulevärv.
    Sellise tooni kannaks välja samas toonis kleidiga nagu piltidel. Ise taasleian sügiseti tumetumelillad huulepulgad/läiked. Viimane huvitav leid oli Pupa 309 Rouge Noir, mille toon kõigub tumelilla-pruuni-mustjaspunase vahel :D
    Aga sinise huulevärvini on mul arenguruumi, tahaks kunai vastava outfitiga ära proovida.
    Vahva, et testid ja kannad ülihästi välja kõiki pööraseid asju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just guugeldasin Pupa 309 Rouge Noir tooni. Väga-väga ilus. Vaatasin, et sarnast tooni (või isegi sedasama) kannab ka Kim Kardashian. Seega oled õigel teel :D

      Delete
  6. Ma olen kunagi (ammu) kandnud siniseid huuli.:D Paraku ma kahtlustan, et minul nägi tulemus välja pigem naljakas. Sina aga oled aga väga stiilne ning kannad sinised huuled suurepäraselt väljas- kogu komplekt mõjub tervikuna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle tundus, et see meik oligi just tumesinise kleidiga ilus. Kõik oli sel õhtul mõnusas harmoonias ja kui ma bussiga koju loksusin, tõukeratas kõrval, olin kaasreisijatele tõeline vaatamisväärsus :)

      Delete
  7. Olen kasutanud valgustpeegeldavat peitepliiatsit Touch Eclat ja sellega väga rahul olnud :) Jäin mõttesse selle üle, et ollakse mugavustsoonis...jah, võib öelda, et minagi...Olen mõelnud, et tahaks punast huulepulka, aga alati jääb see mõtte taha, kas ikka sobib ja milline neist sajast punasest on see õige! Ja siis kindluse mõttes valinud ikka lihtsalt sädeleva või õrnalt tooni andva huulepulga/huuleläike. Esialgu peaks ma arvatavasti selle punaseni jõudma ja siis alles sinise värvini ;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig