Sunday, May 17, 2015

Three Little Pics: A new chapter


A new week is always like a new chapter. As the author of Stellarium, I normally have an idea of what's going to happen on the blog, and which direction we're going to sail. But before I give the new doings a fresh look, I want to thank all those lovely people who came to Ilu Sõnum to listen to myself and photographer Meisi Volt. We talked about the birth of Stellarium, the making of different photo series, and handed out new perfume samples to the listeneres.  

This week it's Hair Talk time again. I've always been interested in how much time artists spend on their extravagant hairdos, and how women look after their hair. This time, a singer who has had both green hair and blue hair ends, spills the beans. Who would guessed, because she's always such an elegant young lady on the stage? And like I always say, something needs to remain a surprise! But I want to remind you that Stellarium is giving away a pair of legendary Hunter wellies. So, be sure to take part in the game which you can find here



Uus nädal tähendab alati ka justkui uut peatükki. Stellariumi autorina on mul tavaliselt juba pisut aimu, mis blogis toimuma hakkab ja kus suunas me purjed heidame. Kuid enne, kui vaatan reipa pilguga uutele tegemistele, tahan tänada kõiki neid armsaid inimesi, kes käisid Ilu Sõnumil minu ja fotograaf Meisi Volti kuulamas. Me rääkisime Stellariumi sünnist, erinevate fotoseeriate tegemisest ja mu tüllseelikut kandev tütar Rene jagas kuulajatele uusimad parfüümi sämpleid. 

Sel nädalal räägime taas juuksejutte. Mind on alati huvitanud, kui kaua artistid meeldejäävatele soengutele aega kulutavad ja kuidas naised juuste eest hoolt kannavad. Sel puhul räägib suu puhtaks lauljatar, kellel on olnud nii rohelised juuksed kui ka sinised juukseotsad. Kes oleks seda uskunud, sest laval on ta alati väljapeetud noor daam? Ja nagu ma alati ütlen: midagi peab jääma ka üllatuseks! Kuid kindlasti tahan tuletada meelde, et Stellarium jagab ära paari legendaarseid Hunteri kummikuid. Me kõik teame, et Eesti kliimas peavad kummikud seisma esikus vähemalt 300 päeva aastas. Seega võta kindlasti osa mängust, mille leiad siit. Loe ka Stellariumi parfüümi portreed Guerlaini lõhnale "La Petite Robe Noire", räägi kaasa saatuslike naiste teemal ja võida endalegi parfüüm! Kõnealuse portree parfüümile leiad siit. Säravat uut nädalat!
SHARE:

6 comments

  1. Stella, ma lodona,et sa ei pahanda, aga selle postituse piltidel jäi mu pilk kohe Meisi kingadele pidama :) Vapustavad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nende kingadega on lõbus lugu. Mingil müstilisel moel olid need Meisil tükk aega kadunud ja ta pakkus välja müstilisi ja pööraselt lõbusaid lugusid, kuidas need võisid kaduda. Kuniks. Ta leidis need enda kodust üles. See on midagi, mis tavaliselt juhtub vaid minuga... Aga õnneks on ka teistega.

      Delete
  2. Kuigi mul polnud au Ilu Sõnumil käia ja sind kuulata, olen piilunud sind videotes ja sa oled minu meelest nii huvitav inimene. Olen mõelnud, kas blogijad on sama head suhtlejad ka väljaspool blogi ja sind kuulates sain kinnituse, et jah. See käis nüüd muidugi sinu kui blogija kohta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen nüüd neljal korral Stellariumist käinud rääkimas ja päris lõbus on olnud. Aga usun, et kui Sa Tallinnasse tuled ja me kohvitassi taha maha istume, siis meie jutt jookseks õhtusse ja sealt hommikuni välja :)

      Delete
  3. Sul on nii armas tütar ja see pilt sulatab südame! Ema-tütre rõõmu teineteisest on ilus vaadata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh-aitäh. Ta on jah armas preili. Aga noh. Näita mulle ema, kes ütleb, et tütar ei ole talle armas? Ilu Sõnumil oli ta väga vahva ja jagas parfüüme. Minu meelest on imetore, et ta saab minuga kaasas käia ja ema esinemisi jälgida.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig