Wednesday, May 6, 2015

Sea Of Shoes - Flatform Sandals


Platform shoes have been my favourites throughout years. When I've worn high platforms to a party, people always wonder how I manage to keep my balance on them. I've also noticed that good quality platform shoes can be 1001 times more comfortable than cheap ballerinas that rub the foot from here and there until they eventually fall apart on your feet. 

Nevertheless many women think that platforms are highly uncomfortable and the party can end with a concussion which alcohol isn't to blame for, but the platform shoes too high. But there is another alternative! Flatforms! I have a few pairs of flatforms picked out and when the first warm days arrive, I will show my toes the sun. This Sea Of Shoes is devoted to flatforms. Which ones are your favourite?























6. Kenzo
7. Kenzo
10. Marni

Platvormkingad on läbi aastate olnud minu lemmikud. Kui olen kõrgetel platvormidel kuskil peol käinud, on imestatud, et kuidas ma nendel ikkagi üldse püsti püsin? Paraku olen täheldanud, et kvaliteetsed platvormkingad võivad olla 1000 ja 1 korda mugavamad, kui odavad ballerinad, mis kipuvad siit ja sealt jalga hõõruma, kuniks nad ära lagunevad. Veab, kui see otse tänaval ei juhtu...

Siiski on paljude naiste seas levinud arvamus, et platvormid on erakordselt ebamugavad ja pidu võib tipneda peapõrutusega, milles pole süüdi alkohol vaid liiga kõrge king. Kõik need, keda selline hirm saadab, võiks heita pilgu flatformidele. Eriti mõnusad on kõrged flatvorm sandaalid, mis lisavad kandjale pikkust, näevad jalas välja tunduvalt ilusamad, kui madalad sandaalid ja sobivad perfektselt palavatesse suvepäevadesse, mis pole loodetavasti enam mägede taga. Minul endal on paar paari kõrgeid sandaale välja valitud ja kui esimesed soojad ilmad lubavad, lasen varvastele päikest. Seekordne Sea Of Shoes on pühendatud flatform sandaalidele. Millised on sinu lemmikud ja sina neid kannaksid?
SHARE:

7 comments

  1. minu jaoks on platvormid/flatformid välistatud :D niigi kulgen suurtel kõrgustel :D
    aga kui ma oleksin lühem, rändaksid minu ostukorvi esimesed Sergio Rossi "kingakesed" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikka kasvu naisena saad jälle kõikvõimalikke ballerinasid sikilt kanda. Pealegi on maailm täis väga-väga ilusaid madalaid kingi :)

      Delete
  2. Antud valikust meeldiksid nr 1 ja kui need liiga ohtlikud oleksid, siis nr 4 oleks mugav läbi suve kulgeda :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on sarnased nagu nr.1. Marc Jacobsi looming ja väga mugavad. Rääkimata sellest, et 20 cm annavad nad pikkusele juurde ja nii näen maailma hoopis põnevama paigana :)

      Delete
  3. Platvormkingad on vaieldamatult minu lemmikud. Ja samuti võin kinnitada, et need on ääretult mugavad. Minu armastus platvormide vastu algas juba varastel põhikooliaastatel. Need näevad jalas väga šeffid välja ja nendega on võimalik kas või joosta. Kindlasti peaks enda jalavarjude sekka ka vähemalt ühed flatvormid muretsema :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sandaalide peale meenus, et taas algab aeg, mil sandaale kandes on vaesed jalad esialgu nii kuivad, et pean neid Eight Hour kreemiga toitma. Läinud aastal Pariisis ei aidanud miski muu, kui huulemääre ...

      Delete
    2. Häda annab abinõu :) Mina ei saa suvel ilma plaastriteta hakkama, sest neid kingi, mis mul üldse ei hõõru on vähe.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig