Friday, May 1, 2015

One coat. Three ways. Third look.


The finale of this "Three Ways" series is a revel of accessories. When I got the yellow adidas supercolor shoes for my birthday, I admired them so much that I put them on a shelf in the living room where they stayed until this series. Yellow colour in the spring is a real thirst quencher, vitamin bomb, and a prophecy of sun shining endlessly soon (well, if you're lucky).

This time I mixed Pohjanheimo Couture's spring limited edition coat with light casual clothing. It's the kind of coat that you can cheekily wear with a smart T-shirt and trousers. For me this coat is ingenious, because it goes with everything. You can add endless accessories to it or leave it without details to boldly dazzle on its own. This favourite colour of Coco Chanel's masterpiece does not need a gala for grand entrance, you don't need to wait for a show to elegantly enter the theater nor a big birthday to decorate yourself with a special coat. In this coat, the party starts already in the morning. It's a party within you. And when I'm completely honest, I don't know a better party than that. You can look at the Pohjanheimo coat's first look here, and the second one here. Which one of these three is your favourite?




Outfit details:

Coat, twill culotte, gloves & scarf: Pohjanheimo Couture (here)
Shoes: adidas Originals | Supercolor with Pharrell Williams
Brooch: KUMA Blue Butterfly Tie (here)
T-shirt: Paco Rabanne
Bag: Andron (here)
Sunglasses: Chloé
Earrings: vintage
Makeup: Lancome



Seekordsele "Three Ways" pildisarjale paneb punkti värviliste aksessuaaride pillerkaar. Kui sain sünnipäevaks kollased adidas supercolor jalanõud, imetlesin neid sedavõrd, et asetasin nad elutoa riiulisse, kuhu nad jäid kuniks selle pildiseeriani. Kollane värv on kevadel justkui pilgupaitaja, vitamiinipomm ja ennustus sellest, et õige pea hakkab päike lakkamatult paistma (noh ... kui hästi läheb).

Sel korral miksisin Pohjanheimo Couture kevadise limited edition heleda mantli kerge casual riietusega. Minu jaoks on see täpselt selline, mida on kelmikas kanda ka kavala T-särgi ja pükstega. Geniaalne mantel, sest ta sobib absoluutselt kõigega. Sellele võib lisada lõputult aksessuaare või jätta ta ilma detailideta uhkesse üksindusse oma lugu rääkima. See Coco Chaneli lemmikvärvi mantel ei vaja galat, kuhu suursuguselt siseneda, selle omamiseks ei pea ootama ooperit, et väärikalt teatrimajja astuda ega juubelit, mil ennast eriliste riietega ehtida. Seda mantlit kandes algab pidu juba hommikul, kui kodust lahkud. See on pidu sinus eneses. Ja kui nüüd üdini aus olla, siis ma ei tea ühtki paremat pidu. Ülle Pohjanheimo mantliga loodud esimese looki leiad siit ja teist saad vaadata siin. Milline nendest kolmest on sinu lemmik?


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

10 comments

  1. Mulle sümpatiseeris esimene look kõige rohkem. See värviline kott aga on äge!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See värviline kott on Tiina Androni disainitud. Kui olen seda kandnud, siis tuntakse sageli huvi, kes on autor ja kust osta saab :)

      Delete
  2. Eelviimane pilt, kus Sul on pildiga T-särk, on minu lemmik. Loomulikult meeldivad väga kollased adidased. Kuid minu lemmikuim outfit selle mantliga, mida hakkan ilmselt ka unes nägema, on kindlasti rätiku ja kummikutega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. T-särk on tõeliselt eriline. Juba nuputan, mida kõike saan selle juurde suvel kanda.

      Delete
  3. Three ways rubriik on kindlasti nüüd üks minu lemmikuid sinu blogis.Mis puudutab mantli seeriat, siis kõik komplektid on olnud suurepärased, aga kõige rohkem meeldis neist esimene - nii kaunilt naiselik. Teine komplekt oli ilus klassikaline ja viimase komplekti juures meeldis eriti kui kevadiselt värvikas see oli. Kust Tallinnas võiks leida Adidas Superstari tosse? Tartus olen küll kõik spordipoed läbi käinud, aga naistele puudub valik :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks Eestis supercolor superstaare hetkel müügil ei ole, seega soovitan netipoodides ringi vaadata. Näiteks on need müügil nii amazon.co.uk kui ka amazon.de lehel :)

      Delete
  4. Fantastiline mantel, millega on võimalik igat stiili välja kanda.
    Kollased papud ja värvilised aksessuaarid lisavad päikselist sära.
    Aga minu lemmik ikka nr2 Elizabeth II stiilis komplekt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänast ilma vaadates sööks ära kümme suurt apelsini ja ikka oleks vähe :) Seega tuleb kanda kollast ja muid päikeselisi toone, mis hinge soojendavad.

      Delete
  5. Three ways on geniaalne rubriik. Ma ei ole ammu nii ilusaid komplekte näinud. Kõige rohkem imetlen Sinu võimet kanda välja absoluutselt kõik, mida sa selga paned. Tekkis vaid küsimus küsimus, kus saaksin Tallinnast osta neid adidaseid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan heade sõnade eest, Liina. Vastan ka Sulle: kahjuks Eestis supercolor superstaare hetkel müügil ei ole, seega soovitan netipoodides ringi vaadata. Näiteks on need müügil nii amazon.co.uk kui ka amazon.de lehel. PS. Sa pole oma auhinnal järgi käinud, see ootab Sind jätkuvalt!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig