Tuesday, January 27, 2015

Sea Of Shoes - Private Party


For many, Friday means going out to celebrate the start of the weekend, visiting friends, or hosting guests. I think it was last summer when I called a friend and asked if she wanted to come for a boat ride with us in Pirita. I didn't even get to finish the sentence when she said "No way! Webshops have the best discounts on Fridays!"

By the way, she is right - when I've been at home on Friday nights, I've found the best deals. O tempora, o mores! Where have we ended up? Instead of spending quality time with close ones on a Friday, some prefer to look for (and find) the best deals in webshops. What are your favourite webshops for best deals, and what's your best day for fishing in online retail? The first "Sea Of Shoes" selection of 2015 is made! When you click on the name behind the number, you'll find the shoes in the photos.




3. CHLOÉ
9. APERLAI
10. MICHAEL KORS

Paljude jaoks tähendab reede nädalavahetuse algust, mida on mõnus sõpradega tähistada, peolt-peole lennata või hoopis kallima kaisus pikemat pikutamist, mis annab oivalise avaakordi laupäevale. Kuid võib ka teisiti. See oli eelmisel suvel, kui helistasin sõbrannale ja küsisin, kas ta tuleks reede õhtul meiega Piritale paadiga sõitma. Ma ei jõudnud lauset isegi mitte lõpetada, kui ta teatas: "Mitte mingil juhul! Reedeti on netipoodides parimad allahindlused!" 

Sõbranna ütles, kui enamik on reede õhtuti kuskil peo peal, siis temal on oma privaatne pidu netipoodides. Ainus, mida ta vajab on tassike teed ja arvuti. Kusjuures tal on õigus - kui olen isegi reede õhtuti kodus netipoodidesse kiiganud, olen sealt liiga häid pakkumisi leidnud. Oh ajad, oh kombed! Kuhu me küll jõudnud oleme? Selle asemel, et veeta reede õhtuti lähedastega kvaliteetaega, eelistavad mõned hoopis netipoodides parimaid pakkumisi otsida ja leida. Kuid lõpuks on see igaühe enda asi, kuidas tema pikk päevatee öösse kaob. Mina ise pole patust puhas ja olen uute netipoodide otsinguil. Seega küsin: millised on sinu meelest parimad netipoed, kust oled hea hinnaga pakkumisi leidnud ja milline on sinu jaoks parim päev nö. kalastamiseks? Minu aasta 2015 esimene "Sea Of Shoes" valik on tehtud! Kui klikid numbri taga olevale nimele, leiad eest netikaupluse, mis müüb pildil olevat kingapaari. Milline kingapaar oleks sinu esimene valik?
SHARE:

15 comments

  1. Pildilt meeldisid mulle kõige rohkem nr 4, kuid linkidelt ja pilte lähemalt uurides, olid jalas kõige vingem kingapaar nr 7. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Number 7 on ka minu kindel lemmik. Mul on sarnast stiili sinised kingad ja nad varastavad alati kleidilt või kostüümilt show!

      Delete
  2. Vähestel kordadel suudan vastupanna asos.com pakkumistele :) Kuid antud valikust kingadest on nr 6 kuldsed ja pitsiga minu lemmikud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina väga pettusin asose enda jalanõudes. Mul on küll nende valikust erinevaid kingi, kuid osad neist väga ebamugavad ja teised väga-väga ebamugavad. Ühed imelised platvormkingad, mis olid pealt nahaga, aga hakkasid sukkpükse määrima. Kui asoses on õnneks ka teise kaubamärke :) Gea, kas sul on asose kingadega kogemusi?

      Delete
  3. Lemmikud on siin nr 3.Ehk selline kindlapeale minek ,must sobib enamus riietega hästi.Ja pealt nööritavad kingakesed on mul nõrkuseks.Samas meeldivad väga ka nr 10 kingad,kujult klassikalised aga värv ja muster natuke ulakas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need nööritavad kingad on nagu muinasjutust. Jälle meenub Alice Imedemaalt, kes võinuks vabalt nendega ringi käia.

      Delete
  4. Lahe, et minu lemmikrubriik on tagasi! Siit valiksin kingad nr.1. Eriti pärast seda, kui olin neid netipoes lähemalt zoominud! Aitäh, et sa viitsid selliseid valikuid teha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Charlotte Olympia on vaikselt tõusmas üheks minu favoriidiks. Kingad on küll kallid, kuid äärmiselt vastupidavad ja nende fantaasia on minu meelest piiritu. Leidub nii daamilikke kui ka lillelastele suunatud kingi ja kõike, mis sinna vahele jääb.

      Delete
  5. Minu lemmikud on nr 4 ja nr 7. Näevad lihtsalt nii šikid välja :)
    Seda ma ei teadnudki, et reede õhtuti parim aeg netishoppinguks on!

    www.blogby3.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reede õhtu on juba õige pea käes, tee proovi! Usun, et sa ei pea pettuma!

      Delete
  6. Oi, kõik need kingad on otsekui värvide ja glamuuri pillerkaar keset talvevalgust :) Sõna otseses mõttes armusin violetsetesse kingadesse nr. 2, need pole mitte lihtsalt kingad, vaid unistus kingadest! Mu kõrge ja laia liistuga nr. 42 jalg muudab netipoodidest kingade ostmise üsna riskantseks, ent kui midagi tõeliselt ilusat ja erilist soovin, olen abi saanud Vivian Vau kingasalongist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen Vivian Vaust nii palju head kuulnud, et pean seda salongi külastama. Mul on paljud sõbrannad Vau püsikliendid ja nende kingi vaadates jagan komplimente paremale ja vasakule :)

      Delete
    2. Tee seda kindlasti, satud sõna otseses mõttes aardelaekasse siinsamas Tallinnas :)

      Delete
    3. Ühte ma ütlen, Aivi. Minu abikaasa sellest mõttest ei vaimustu :) Jagan muljeid, kui olen Vivian Vaust läbi astunud.

      Delete
  7. Ma ei ole eriline kontsakandja. Tegelikult ei ole üldse.
    Hiljuti alles sain kontsad ühele klubi-peole jalga, mis suruti mulle vägisi jalga: "Mine peole issand jumal, passid siin!"
    Ja siis sain wedge taolised sõbranna käest, mis on palju mugavad, kui paljas konts.
    Aga antud pildilt oleks minu esimene valik kingapaar nr 5 :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig