Sunday, January 25, 2015

Latest Beauty News: Lady Gaga, Guerlain, Guess

Traditionally I'm going to share the beauty pages of Pulss magazine that's published in Tallinn, and you can have a look a tthe newest and hottest beauty products there. True, this time two older classics are mentioned - 'Aqua Oriens' by Van Cleef & Arpels was first a limited release perfume, but after its unforeseen popularity, it was released in the permanent collection. The second pearl in the pure classics section is 'Colone Noir' by Van Cleef & Arpels,

I'm personally allured by the beauty of Guerlain's Christmas collection in that selection. Christmas is over, but since this year some of the presents ordered from abroad reached my door just last Saturday, I've opened all the packages listening to Christmas music. So when talking about presents, my Christmas has stretched all the way to the end of January, and I heard from some reliable sources, that some more presents are on the way... What could be better? Coming back to the beauty pages of Pulss, I'm the most interested about Lady Gaga's new perfume, and Moschino's new perfume 'Stars' feels like a spring preacher. I can tell from my own experience that Dolce & Gabbana's collectors edition of 'The One' is fantastic! Out of the accessories, I'm the most captivated by Pi-Ret Jewelry's pearl necklace 'Martha', which looks like a dream. Those who love watches, should be delighted to hear that Daniel Wellington has come out with a new collection of fabulous time-tellers. Good news is that if you want a new watch, you can get -15% on Daniel Wellington's site using the promo code 'pulss' until 31 January. You can have a look at the amazing collection HERE. Did you ever play the game when you were little that you'd choose three things you like to have the most in a magazine? What are those three things you'd to be yours on the beauty pages of Pulss? Write a comment and maybe one of your dreams could come true!


Tradistiooniliselt jagan sinuga Tallinnas ilmuva ajakirja Pulss ilukülgi, kus saab pilgu heita uutele ja kuumadele ilutoodetele. Tõsi, sel korral esitlesime kahte vanemat klassikut - Van Cleef & Arpelsi  parfüüm "Aqua Oriens" toodi poelettidele esialgu vaid piiratud koguses, aga pärast seda, kui lõhna saatis enneolematu edu, toodi see püsivalikusse. Teine aegumatu klassika rubriigi pärl on Van Cleef & Arpelsi "Colone Noir". 

Mind isiklikult paelub sellest valikust Guerlaini jõulukollektsiooni ilu. Jõulud on küll läbi, kuid kuna sel aastal tulid välismaalt kulleriga tellitud kingitused minu ukse taha veel sel laupäeval, olen kõik pakid avanud jõulumuusika saatel. Seega, kui rääkida kingitustest, siis minu jõulud on kestnud jaanuari lõpuni ja tean väga kindlast allikast, et paar jõulukinki on veel teel... Mis saab olla parem? Kui tulla tagasi Pulsi ilukülgede juurde, siis lõhnadest huvitab mind kõige enam Lady Gaga uus parfüüm ja täieliku kevadekuulutajana mõjub Moschiono uus lõhn "Stars". Omast kogemusest võin öelda, et Dolce & Gabbana kollektsionääridele loodud punases pudelis "The One" on fantastiline! Aksessuaaridest paelub mind enim Pi-Ret Jewelry pärlikee Martha, mis näeb välja nagu unistus. Neile, kes armastavad käekellasid, tuleb kindlasti meeldiva uudisena, et Daniel Wellington üllitas uue kollektsiooni võrratuid ajanäitajaid. Hea uudis on see, et kui sa tahad endale uut ajanäitajat soetada, siis Daniel Wellingtoni lehelt saad 31.jaanuarini koodiga "pulss" käekella ostmisel 15% allahindlust. Nende imelise valikuga on sul võimalik tutvuda SIIN. Kas sina mängisid lapsepõlves seda mängu, et unistasid ajakirju vaadates ja valisid välja kolm asja, mida sa kõige enam endale soovisid. Mis on need kolm asja, mis ajakirja Pulss ilukülgedelt sina endale napsaksid? Kirjuta blogi kommentaariumisse ja ehk mõni sinu unistus täitub?
SHARE:

48 comments

  1. Me mängisime seda valimise mängu sõbrannaga nii, et iga leheküljepaari pealt valisime endale midagi välja. See oli nii armas mälestus, mis nüüd tänu Sulle meenus :)
    Nendelt Pulsi külgedelt valiks ma pärlikee, Guerlaini pärlpuudri ja Daniel Wellingtoni käekella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäletan, et võisin lapsena ühe välismaise ajakirja kohal tunde ühest pinalist unistada. Külmkapp oli pinaliks ja seal sees olid näiteks munad, mis olid kustutuskummid ja igasuguseid muid kirjutustarbeid, mis olid kõik söögiks loodud. Hiljuti meenus mulle see pinal ja mõtlesin, et peaks guugeldama, otsima ja leidma midagi sarnast oma tütrele :)

      Delete
  2. "A girl should be two things: classy and fabulous." - Coco Chanel

    Kui oma kaasasündinud sarmi Pi-Ret Jewelery pärlikee Martha, Guerlaini pärlpuuder Meteorites'i ja Daniel Willingtoni käekellaga garneerida, siis peaks tulemus kindlustatud olema. Seda eeldusel, et oma signature scent olemas on. Minul on selleks juba pikki aastaid Gaultier 2 olnud, kuid otsijana tekitaks Moschino "Stars" kindlasti uudishimu. Sest tsiteerides taas mademoiselle Chaneli: "A woman who doesn't wear perfume has no future."

    :)

    Ilu jätkumist, armas Stella!

    Gete

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii palju ägedaid tsitaate, armas Gete. Chaneli ütlusele: "A woman who doesn't wear perfume has no future.", kirjutan täiesti alla... Vahel mõtlen, mida arvaks Chanel nendest naisest, kes parfüüme miksivad :)

      Delete
  3. Ahvatlusi on palju. Okeiokei, tegelt tahaks ju kõike :-D
    Aga need kolm on: Guerlaini huulepulk, meigipalett ja pärlpuuder.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii ta on ... Minagi tahaks alati kõike. Vahel pelgan, et see saab mulle saatuslikuks. Näiteks on mul peaaegu kogu Pi-Ret Jewelry "Moon Mood" kõrvarõngaste kollektsioon. Aga... Iseloom on mu saatus.

      Delete
  4. Mina napsaksin endale parfüümid Guess " Dare" , Cleef & Arpels " Aqua Oriens" ja " Colone Noir" . Häid lõhnasid pole kunagi liiga palju :)

    ReplyDelete
  5. Need kaks lehekülge võiks nimetada Kiusatuste Templiks. Pärlikeest on võimatu mööda vaadata, Daniel Wellingtoni uusim käekell on my cup ja kolmandaks valiksin Dolce & Gabbana parfüümi "The One". Mul on vist kõik The One`i variandid olnud ja sellest ei kavatse ma ka ilma jääda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dolce & Gabbana "The One" versioonist on mul "Desire" ja nüüd nende kollektsionääridele mõeldud punane pudel. Just selle avasin traditsiooniliselt 31.detsembri hommikul ja sellega võtsin uue aasta vastu. Kirjutasin oma väikesest traditsioonist selles postituses: http://www.stellarium.ee/2014/12/your-perfume-guide.html

      Delete
  6. Miks ainult kolm asja? Mina valiksin küll vähemalt viis! Guerlaini huulepulki pole ma veel proovinud: seega võiks esimesena noppida nende huulepulga ja teiseks puudripärlid. Pärlite teemal jätkates - Pi-Ret Jewellery kaelakee - saatanlikult ilusad ehted. Parfüümidest sooviksin Lady Gaga lõhna. Käekell oleks must-have, sest kaotasin enda oma aasta vahetusel pidutsedes ära. Too much champagne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tjah, ma olen Sinuga nõus. Miks mitte kõik? Kas tohib küsida, kuidas on võimalik käekell pidutsedes ära kaotada? Lihtsalt uudishimu ...

      Delete
    2. Tantsisin ja käekellarihm jäi minu kõrge kontsa taha ning kell kukkus käe pealt ära. Nii palju mäletan, et panin kella oma käekotti (aga vbl kakäekotist mööda) ja hommikul seda enam polnud. Müsteerium.

      Delete
    3. Oi, Emily, seda tantsu oleksin ma tahtnud näha ... Aga uusaastaööl on vist kõik võimalik :)

      Delete
  7. Kindlasti napsaksin endale Daniel Wellingtoni Classy Sheffield Rose Gold käekella, Pi-Ret Jewelry pärlikee Martha ning Van Cleefi parfüümivee Cologne Noire! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen Daniel Wellingtoni uutest kividega käekelladest vaimustuses. Omamoodi igapäevane ja samas nii pidulik!

      Delete
  8. Unistus on kunagi omada Pireti armastusega sõlmitud pärlikeed. Kui aga peab olema 3 valikut, siis need oleksid: Pi-Ret Jewelery pärlikee Martha, Guerlaini pärlpuuder Meteorites'i ja Daniel Willingtoni käekell.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul üks pärlikee on ja see kogub aina komplimente. Kuid veel rohkem on tähelepanu saanud Pi-Ret Jewelry kõrvarõngad Rose Hip. Järgmised, mida oma kollektsiooni ihaldan, on kõrvarõngad "Northen Lights". Need leiad siit lehelt: http://www.pi-ret.com/category/pearls

      Delete
    2. Stella, minu pidupäeva lemmikuks on saanud "Mabel On The Moon" ja igapäevaselt kannan õrnroosasid ... ma isegi ei näe neid hetkel müügis (nagu Rosebud).

      Delete
    3. Muide, "Mabel On The Moon" ja "Deborah On The Moon" on veel minu kollektsioonist puudu. Samas on ka "Amelii On The Moon" roheline, seega mina ise jahin järgmiseks Deborah iludusi.

      Delete
  9. Hei-hei :) Oi, nii raske valik... Tahaks endale Moschino Cheap and Chic "Stars", Cleef & Arpels " Aqua Oriens" ja Dolce & Gabbana "The One". Kuna kõik mu parfüümid on otsas, vajan uusi ;)
    Aitäh, armas Stella, selle toreda võimaluse eest! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on vist Murphy seadus, et kõik asjad saavad alati korraga otsa. Mu sõbranna kurtis kunagi, et kolm boyfriendi jätsid teda kõik korraga maha... Mis ma oskasin öelda? I don`t blame them ...

      Delete
  10. Unistan juba tükk aega Daniel Wellingtoni käekelladest, see kivikestega on eriti šikk! Samast lakoonilisest esteetikast lähtuvalt valiks number kaheks- Van Cleef & Arpels Cologne Noire.Kuigi pole seda nuusutanud. Olen aru saanud, et kui lõhna nimetuses on Noir, Elixir või Intense või lõhnapudel musta värvi, siis on see minu teema. Seega nr. 3 oleks Lady Gaga Eau de Gaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti meeldib sulle ka YSL`i uus parfüüm "Opium". Soovitan soojalt!

      Delete
  11. Minu soovide nimekirjas leidub Guerlaini pihustatav kullapuuder, see oli minu üheks jõulusooviks, paraku jäi seekord saamata. :)Teine soov on Moschino lõhn Stars ja kolmas Dolce & Gabbana The One, häid parfüüme pole ju kunagi liiast. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mida Sa kullapuudriga täpsemalt peale hakkaksid? Ma olen alati mõelnud, et mis on need viis asja, mida teha kullapuudriga? :)

      Delete
  12. Minu soovideks oleks millest olen juba ammu unistanud on Daniel Wellingtoni käekell,Van Cleef Aqua Oriens parfüüm ja väga ilus Pi-Ret Jewellery pärlikee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Piret on pärlikeele andnud nime Martha, kuid kommentaare lugedes tundub, et see oleks pidanud saama nimeks "Ta meeldib kõigile" või siis "Everyone likes..." :)

      Delete
    2. Mina pakun kaelakee nimeks "Everyone Falls In Love".

      Delete
  13. Mina valiks Guessi"Dare", Dolce Gabbana "The One" ja Guerlaini meigipaleti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guerlaini meigipaletid on minu lemmikud. Neid kulub vähe ja koos primeriga peavad erakordselt kaua vastu :)

      Delete
  14. Daniel Wellingtoni kellade puhul väärib mainimist, et nad on käel erakordselt kerged. Väärt unistus. Väärt investeering :)

    ReplyDelete
  15. Pean tunnistama, et mängin seda mängu siiamaani :D. Kuna mu esimene parfüüm oli Van Cleef & Arpelsi "First" ja see on läbi aegade mul olemas olnud teiste parfüümide kõrval, siis seekordne esimene valik on Van Cleef & Arpelsi "Aqua Oriens", järgnevad "Cologne Noire" ja Pi- Reti pärlikee Martha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead Hille, kui nüüd kõik ausalt üles tunnistada, siis ma ise mängin sama mängu... Eriti, kui mängu tulevad juveelid... Aga ka kingad ja käekotid - need on minu nõrkus.

      Delete
  16. Minu esimene ja ainus valik oleks Daniel Wellingtoni käekell.
    Ma pole aastaid käekella kandnud, kuna pole leidnud sobivat stiilset ja elegantset sõpra omale pikemaajaliselt käe peale kaaslaseks.
    Daniel Wellingtoni käekellad tunduvad olevat sellised, millega kõnniks koos hea tüki aega oma elust läbi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. DV kellad on täielik kassika. Olen enda "Grace London" kellaga väga õnnelik ja sellega saab tõesti elegantselt läbi elu kõndida :)

      Delete
  17. A perfume is like a piece of clothing, a message, a way of presenting oneself.. a costume.. that differs according to the woman who wears it. - Paloma Picasso .
    Neid pilte vaadates ja unistades,et olen kui muinasjutus... tahaks ennast" riietada" Van Cleef Aqua Oriensi parfüümi(ei tunne küll seda lõhna ,aga pudeli väljanägemise järgi kohe oleks nagu see minu oma lõhn) ,kaela panna imelise Pi-Ret Jewelry pärlikee Martha ja nägu hellitada luksuliku pärlpuudri Meteorites-ga..........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle nii meeldib parfüümi puhul väljend riietama, sest ma ise kasutan sageli kaht parfüümi. Seega võib minu puhul rääkida parfüümide keeles kihilisest riietumisest :D

      Delete
  18. DW käekell oleks hea kingitus mehele sünnipäevaks,Guessi"Dare",Moschino"Stars"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moshino "Stars" ja Guess "Dare" on sellised lõhnad, mis viivad mõtted juba kevadele, linnulaulule ja annavad lootust, et pime ja hall aeg saab peagi läbi.

      Delete
  19. Noh, mina mängin seda mängu siiamaani! Kui ajakiri on kaanest kaaneni läbi loetud, siis võtan ikka ja jälle ilu-uudiste lehe lahti ning valin välja kõik need tooted, mida tahaksin proovida. Ja ma valin ka hoolikalt! Sest kui ikka selline "ülesanne" käes on, siis peab tahtmistega hellalt ümber käima. Niisiis valingi alati need kõige-kõigemad iluvidinad ;) Pulsi lehtedelt valiksin Guerlaini jõulukollektsiooni meigipaleti (kuldne ümbris on eriti šikk ja Guerlaini lauvärvid on head) ning pärlpuudrid. Ihkaksin proovida ka D&G punast the one, sest igale etapile siin elus peab olema vastav parfüüm.


    Epp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma lugesin kuskilt, et punane on sel aastal taas must have värv. Need must have lood ajavad mind alati muigama, aga kui edasi naljatleda, siis on kindlasti igal moekal naisel sel aastal peeglilaual punane parfüümipudel.

      Delete
  20. Oh see oli mu lemmik tegevus väiksena. Kogu aeg mängisin, et tohin ainult ühe asja valida igalt lehelt. Kusjuures alles eelmine nädal mul oli igav süüa oodates ja võtsin mingi kataloogi kätte ja ütlesin mehele, et davai tule mängime. Siis valisimegi kaks tarka endale asju. Siit nimekirjast ihaldaks ma hea meelega Lady Gaga uut lõhna, sest eelmine meeldis mulle juba väga, teiseks tahaks Mochino lõhna ja kolmandaks oleks imeline omada üht käekella DW-lt, sest kui uskumatu see ka ei ole, ei ole mul mitte ühtegi käekella ja DW omad on just need, mida süda alati ihaldab. Lõhnu ei ole ka kunagi liiga palju, siis saaksin oma emaga jagada neid.
    Ja armas Stella, sinu blogi on alati nii südantsoojendav lugeda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest, Birgit. Lady Gaga eelmise lõhnaga oli mul esialgu suur eelarvamus, mis muutus kiiresti veel suuremaks vaimustuseks. Pudel on sel korral rafineeritum, kuid näis, kuidas sisu mulle meeldib.

      Delete
  21. Hey Stella!
    Sa ei teadnud kuidas ma ootasin juba jaanuari alguses stellariumi blogi postitust!
    Aga tundus ,et Sul oli uusaastapuhkus :)Väga vahva mäng jällegi!Mina valiksin muidu hea meelega iga lehekülje pealt kolm toodet.Nende mängureeglite kohaselt
    valin ,veetleva ja särava disaini pärast juba Van Cleefi Aqua Oriens lõhna.Eriti kaunis on ka kivikestega klassikaline DW käekell.Veel oleks huvitav omada midagi sellist mis on kolleksionääridele disainitud.D&G parfüüm on ilmselt midagi täiesti erinevat,tavainimestele ehk natuke nagu kätte saamatut.
    Sul Stella soovin mõnusat blogi pidamist!Mõned on Su blogist ilmselgelt sõltuvuses;) Terviseid Helsingist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Stiina. Sinu kommentaari lugedes sobib ju täitsahästi väljend - Stellariumi sõltuvus. Luban, et veebruar tuleb tormiline ja ma ei jõua juba ära oodata nädala lõppu, mil SEE KÕIK ALGAB! Tervitused Helsingisse! Plaanime Meisiga varsti Helsingit väisata :)

      Delete
  22. Neid lehekülgi imetledes tunnen end otsekui väike tüdruk kommipoes - ei tea, mida võtta ja mida jätta, kõik tundub nii magus ja ahvatlev :) Unistustes heljuvad Pi-Ret Jewelery pärlikee Martha, Daniel Wellingtoni käekell ja Guerlaini huulepulk Rouge G - lihtsalt oivalised!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iluleheküljed on ka minu jaoks alati kindel viis laiale ja libedale teele jõudmisest, sest enamjaolt jääb ikka miski kummitama ning lõpuks maandub see ostukorvis.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig