Sunday, November 2, 2014

Say Hello to the Alexander Wang x H&M Collection

Tõik, et ma tõukerattaga kukkumise tõttu pean lamama, pole kahandanud minu huvi sportlike riiete vastu. Vastupidi -  ma ei jõua ära oodata, kuna saan terveks ja võin uuesti tõukerattale hoo sisse anda. Just seetõttu, et pean kodus rahulikult lamama, käis Stellariumi fotograaf Meisi ilma minuta H&M`i avaras showroomis Alexander Wangi poolt disainitud erikollektsiooniga tutvumas. 

Kui Meisi mind eile kodus glasuuritud mandlitega vaatamas käis, tulid ka Wangi rõivad jutuks. Meisi ütles, et tema valiks kollektsioonist endale mustad püksid ja vilega sõrmuse. Meisi fotodelt nähtu põhjal meeldiks mulle miksida oma hõbedased Hunterid Wangi disainitud liibuvate pükstega. Kõige enam sümpatiseerivad mulle aga parkad, mis on Eesti "vapustava" ilmastiku jaoks loodud. Lisaks hakkas silma must seljakott, kuhu mahub hästi kõik eluks vajalik ja lisaks kõik need asjad, mille puhul ma ei saa vahel aru, miks nad mul kotis kaasas on. Ma olen saanud aru, et see kollektsioon tekitab paljudes segaseid tundeid. Mis on sinu emotsioonid ja kuidas sulle Alexander Wangi kollektsioon meeldib?   


The fact that I have to lay down after a fall on my scooter, has not diminished my interest towards sporty clothes. Quite the opposite – I can’t wait until I’m well enough to push some speed into my scooter again. 

Exactly due to the fact that I have to lay still at home, Stellarium’s photographer Meisi went to H&M’s spacious showroom without me to check out the new special collection designed by Alexander Wang. When Meisi came to visit yesterday with glazed almonds, Wang’s clothes were a talking point as well. Meisi said she would pick the black trousers and a ring with a whistle for herself. Basing my opinion on Meisi’s photos, I’d like to mix my silver Hunter wellies with Wang’s tight trousers. For me, the nicest were the parkas that are made for the “fantastic” weather in Estonia. A black backbag also caught my eye, it would fit perfectly all life’s essentials as well as the things about which I’m not always entirely sure why I carry them in my bag. I’ve gathered that the collection triggers mixed feelings in many. What are your emotions and how do you like the Alexander Wang colletion?


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

7 comments

  1. Kollektsioon on täiega äge. Loodetavasti ei osteta seda nii ruttu ära ka kui Maranti oma, kuna Eesti "trendirahvas" nii väga spordilembeline ei ole :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma usun, et see nii kiiresti lettidelt ei kao. Kuid nagu igal kollektsioonil, on ka sellel kindlasti omad hitid :) ja siis asjad, mis jäävad kauemaks seisma.

      Delete
  2. Minu arvates on õudne kollektsioon. Ma ei tahaks sealt mitte ühtegi asja, hinnad on kohutavad ja kõik on ulmeliselt kole. Mul tekkis küsimus, kas sa saad H&M`ist asju tasuta, et nendest kirjutad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina olen näiteks veendunud, et kannaksin enamik asju sellest kollektsioonist välja. Kirjutasin ka sellest, et liibuvaid pükse saab ideaalselt miksida hõbedaste või mustade Hunteritega, sinna juurde lisaksin musta polo ja ootamatu modernse kübara või hoopis hõberebase mütsi. Paljude Wangi asjadega saab teha väga ägeda stilistika. Iseküsimus on selles, mis inimesel juba garderoobis ees ootab, milliseid rõivad on ta harjunud igapäevaselt kandma ning kas tal on raha, aega ja tuju eksperimenteerida. Mina olen näiteks lõputu eksperimenteerija - mulle tundub igav kanda samu värve ja stiili elu lõpuni.

      PS. Ma ei ole mitte kunagi saanud mitte ühtegi asja H&M`ist tasuta. Välja arvatud üks pärlitega kotike H&M´i suurelt avamiselt, mida mu tütar pinalina kasutab. Edu!

      Delete
  3. Huvitav kollektsioon, omapärane. kandmas kujutaks ennast vast kleiti pildil nr. 2, juurde parka, mis tänase ilmaga väga meeldiks :) ja saapad fotol 6.
    Julgemad miksivad kokku kindlasti ägedana outfiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saapad ka kingad, mida Meisi kaadrisse sättis, meeldisid mulle kõik väga-väga :)

      Delete
  4. Spordiriiete haute couture, mida ei peagi saama kanda :) Mulle meeldivad väga millegagi silma paistvad riided, aga sellest kollektsioonist tõesti vaid mõned asjad, tume ja külm. Vaatasin Wangi kodulehte, selline tema stiil ongi, pehmenduseks küll heledamaid värve, nt kollane ja materjale, nt kudumid.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig