Friday, October 10, 2014

Vestige Verdant “Rare Oil Blend” - a fitting gift for Queen!

Kunagi pidi see juhtuma. Kuid see juhtub alati ootamatult ja mitte nii nagu mina seda ette kujutasin. Olen alati mõelnud kerge kripeldusega, kuidas ma ühel päeval lähen koju ja minu kõige luksuslikum parfüüm lainetab müstilisel moel mööda esikut. Või minu jumestukreem, mille hinda ma oma abikaasa eest varjan, on vannitoapõrandal kildudeks. Kuid ei. Üks müsteerium juhtus hoopis Vestige Verdant "Rare Oil Blendiga".

Lood on nii, et Vestige Verdant (jah, seesama kodumaise imemaski looja) on saanud valmis tootega, mis kannab nime "Rare Oil Blend". Pakendil seisab, et "Rare Oil Blend" on absoluutne teenäitaja 100% orgaanilises näonaha hoolduses. See on loodud ülima hoolega haruldastest õlidest, mis on kõrgeima kvaliteediga. "Rare Oil Blend" on segu viiest võitmatust õlist - oma etteaste teevad argaaniaõli, mis taastab nahka. Astelpajuõli, mis silendab ja noorendab. Porgandiseemneõli, mis stimuleerib uute naharakkude teket. Neroli õli, mis toidab nahka ja vähendab pooride suurust, puhastades need rasust ja bakteritest. Patšuli õli vähendab kortse ja on põletikuvastase toimega. Midagi enamat tahta oleks vist patt!  




Kuu aega tagasi jõudis "Rare Oil Blend" läbipaistvas proovipudelis minuni ja asusin selle eksklusiivse leluga kohemaid mängima. Erinevalt paljudest teistest külmpressõlidest imendub "Rare Oil Blend" kiiremini kui teised õlid, mida olen testinud ja jätab naha erakordselt pehmeks. Jah, ma tean - lause "jätab naha erakordselt pehmeks", mõjub ju lausa banaalselt, kuid see on teistsugune pehmus. See on kuninglik kašmiiri pehmus, mis püsib nahal tunde. Kui ma esialgu lisasin pärast õli kasutamist näole ka kreemi, siis õige pea sai mulle selgeks, et tangot tantsitakse siiski kahekesi. Seega jätsin kreemi kappi ja olen "Rare Oil Blendi" kasutanud näokreemi asemel, millele olen veerand tundi hiljem lisanud jumestuskreemi. Sügisel, ilmade jahenedes muutub minu nahk alati ebameeldivalt kuivaks ja just siis soetan endale mõne uue õli. "Rare Oil Blend" hoidis sel sügisel minu nahalt ära selle ebameeldiva kuivuse, mis külastab mind tavaliselt igal aastal sama kindlalt nagu jõuluvana ja toob kingituste asemel kaasa palju pahandust. Paari nädala möödudes märkasin, et see õli mõjub justkui seerum ja teeb ka üldise jume tervemaks. "Rare Oil Blendi" teeb minu jaoks eriliseks see, et seda võib kanda ka silma alla ja kasutada silmakreemi asemel. 



See on ka esimene toode minu elus, kui mängu on tulnud väike müsteerium. Nimelt pani mind imestama, et kuigi minul kulus õli õige vähe, kadus see pudelist siiski liiga kiiresti. Kuid kui piisavalt kaua oodata, saad igale küsimusele vastuse. Või nagu juhtus minuga - kui astud koputamata vannituppa, võib õli kahanemise müsteerium laheneda ilma selleta, et kohale tuleks kutsuda eradetektiiv. Avades ühel õhtul vannitoaukse, leidsin eest oma tütre Rene, kes hoidis käes minu unikaalset õli ja määris seda innukalt oma säärtele. Nüüd oli see juhtunud! Esimene ilutoode, mille mu tütar otsustas salaja kasutusele võtta. Meie järgnev vestlus nägi välja nii:

Mina: "Kas tohib sulle meelde tuletada, et see on minu õli ja mõeldud eelkõige näole!" 
Rene: "See sobib hästi ka jalgadele!"
Mina: "Jah, aga see on siiski mõeldud näole!"
Rene: "Sa oled kadekops!"
Mina: "Ma ei ole kadekops!"
Rene: "Mäletad, kui ma joonistasin lugemispäevikusse Pipi ja sa ütlesid, et see pilt pole kuigi tõhus! See kreem, mis sa mu jalgadele varem panid, polnud ka kuigi tõhus! See õli on!"

Voilà! Rene oli avanud minu jaoks veel ühe ukse! Ma otsustasin testida seda oma massööri juures massaažiõlina. "Rare Oil Blend" mõjub nahka ja keha soojendavalt. Mis saab olla sügisel parem, kui jahedusest tingitud masendus hakkab vaikselt meeleolusid mõjutama ja nagunii on kogu aeg külm? See poolteist tundi kestnud täispikk massaaž oli minu jaoks justkui reis kaugele maale - massaažiruumis hõljusid õhus kõik need erilised aroomid, mis tulid õlist ja see mõjus võrratult virgutavalt. Minu arvates võiks mõni ilusalong vabalt pakkuda luksuslikku hooldust Vestige Verdant "Rare Oil Blend" õliga. Kui ma seda õli oma koduaias pildistasin, sättisin taustaks valge mannekeeni, sest minu meeles on see toode just selline, mis sobib igas eas naisele. Seda tuleb kasutada vastavalt vajadusele, mitte vastavalt vanusele.

Juba teist korda ei saa ma Vestige Verdanti puhul üle ega ümber toote disainist. "Rare Oil Blend" pumbaga pudeliga seostub mulle pikas mustas maani kleidis daami siluett. See daam astub valgusvihtu ja jääb sinna aastateks. Jah, "Rare Oil Blend" on tulnud kahtlemata selleks, et jääda. See on kuninglik valik ja imeilus toode, millega esindada Eestit välismaal. Millise kingitusega esitleda Eestit? Kui sul oleks võimalus kohtuda kuninganna Elizabeth II, moelooja Stella McCartney või meigikunstnik Lisa Eldridgega? Mida kingiksid sina inimesele, kellel on kõik olemas? Mina kingiksin Vestige Verdant "Rare Oil Blendi". Kiika ka Vestige Verdant kodulehele ja uuri toote kohta lähemalt SIIT. Alates tänasest leiab nad ka Ilumessilt Tallinnast. 


It had to happen some time soon. But it always happens so quickly and scenario will be totally different how you have imagined it. Or at least how I imagined it to happen. I imagined how one day I go home and my most luxurious perfume is running on the hallway’s floor.  Or my foundation, which ones price I keep as a secret from my husband, shattered on the bathroom floor. But no. This odd story happened with Vestige Verdant “Rare Oil Blend”.

Story is that Vestige Verdant (yes, the very same company that created the local natural wonder mask) have created a new product, that has a name "Rare Oil Blend". It stands on the packaging that "Rare Oil Blend" is an absolute pioneer in 100% organic skincare. It has been created with an ultimate care from rare high quality oils. Rare Oil Blend is a mixture of five invincible oils. Argan Oil, that restores skin. Seabuckthorn Oil, that smooths skin and has anti-aging properties. Carrot Seed Oil, that stimulates new skin cells. Neroli Oil that nourishes skin and diminishes pore size by cleansing them from sebum and bacteria. Patchouli Oil reduces wrinkles and is antibacterial. It would be probably a sin to want more!

A month ago "Rare Oil Blend" arrived to me in a see through tester bottle and I immediately started playing with this exclusive toy. It is different from other cold pressed oils I have tried before, as it sinks into the skin much faster by leaving skin extraordinarily soft. Yes, I am aware - the sentence “ leaves skin extraordinarily soft” is almost too banal to say, but the softness "Rare Oil Blend" gives, is different. It is royal softness of a cashmere, that stays on skin for hours. When at first I added a layer of moisturiser after the oil, then soon I realised that tango should be danced in a pair. So I left the moisturiser into the cupboard and used "Rare Oil Blend" alone, 15 minutes after applying it, I was able to add the layer of a foundation. During the fall, when weather gets colder, my skin turns uncomfortably dry and it is usually the time I decide to invest in a good oil. "Rare Oil Blend" kept my skin free of unpleasant dryness, that usually visits me every year like a Santa. But instead of presents, it brings a lot of trouble. Within few days I noticed that oil blend acts like a serum and makes my overall complexion a lot more healthier. "Rare Oil Blend" is special to me, because it can also be applied under the eyes and you can skip the usual eye cream.

It has also been the first product for me that has brought little mystery with itself. Although I used very little amounts of oil as little bit went a long way, I wondered how it disappeared from the bottle so fast. If you wait for long enough, you will tend to get the answer to every single question. Or like it happened to me - when you go into bathroom without knocking, the mystery of disappearing oil will solve itself! One evening when I opened the bathroom door, I found my daughter Rene, was holding my unique oil and rubbed it all over her legs. So it happened! First beauty product, that my daughter decided to use without asking. It wasn’t luxurious perfume or expensive lipstick… it was Vestige Verdant "Rare Oil Blend". Our conversation was something like this: 

Me: “Can I remind you that it is my oil, that is meant for a face!"  
Rene: “It is also perfect for legs!" 
Me: “Yes, but it is still meant for face!" 
Rene: “You are a meanie!" 
Me: “I am not a meanie!" 
Rene: “Remember when I had to draw a picture of a Pipi into my reading journal and you said this picture isn’t quite effective! The moisturiser you put on my legs before wasn’t also quite effective! This oil is! "

 VoilàMy daughter had opened another door for me! I decided to use this oil when I was going for a massage. Rare Oil Blend works as a warming oil for skin and body. What can be better during autumn, when a depression caused by the cold weather starts to take an effect on your mood and it is always so cold? The one and a half hour massage I got was like a travel to somewhere warm - the aromas from the oil were lingering around me and I felt so refreshed.    It is the second time when I can’t get without applauding over the design of the Vestige Verdant’s product. Rare Oil Blend’s pump bottle reminds me a lady in a long black dress. It is almost like a moment when royal mistress steps onto the stage. Yes, Rare Oil Blend is a royal choice. What would you give to a person who already has everything? I would pick Vestige Verdant's "Rare Oil Blend". 

"Rare Oil Blend" can be bought in here.



SHARE:

10 comments

  1. Vestige Verdant mask on pidevas kasutuses ja fantastiline. Julgen arvata, et Rare Oil Blend on samuti kõrgekvaliteetne luksus, mida sügisel-talvel meie ilmaoludes hädavajalik endale lubada.
    Uhke, et eestimaine kosmeetika on sisult kvaliteetne ja vormilt luksuslik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina olen ka maskile väga lojaalseks jäänud. Kolmas purk läheb juba. Käisin täna Ilumessil ja üks naine rääkis, et tema mees pidi tegema samuti Vestige Verdant maski. Seega... Võid kolm korda arvata, mis saatus minu abikaasat nädalavahetusel ees ootab!

      Delete
  2. Vau! Vestige Verdant suudab pakenditega ikka üllatada - ilus, ilus, ilus! Kui sisu on sama hea kui välimus, siis ma tahan seda! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, selline ilus, must ja läikiv pakend võiks vabalt olla ka parfüümil. Lust oli seda pildistada :)

      Delete
  3. Oiii, ma tahan seda! Aga usun, et ise seda ostma ei hakka, sest hind on ikka päris krõbe :) Vestige Verdanti mask on olemas ja see on lihtsalt imeline!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Õnneks on jõulud tulemas ja enne hakkavad veel ka päkapikud jooksma. Seega tasub kirjutada nii jõuluvanale kui ka päkapikule. Ühelt võid küsida maski, teiselt õli - koos töötavad nad ideaalselt :) Aga ka eraldi on väga vahvad sellid.

      Delete
  4. Olen juba ammu mõelnud, et võiks proovida nende tooteid, sest kiidusõnu muudkui kuuleb igalt poolt....äkki kah jõuluvana toob ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tallinnas on Ilumessil need kaks toodet 70 euroga. Mask pluss õli. Vihja jõuluvanale, et tulgu juba oktoobris :)

      Delete
  5. Ma ostsin nende näomaski kunagi ammu siis, kui sina sellest oma blogis ikka hullult vaimukalt kirjutasid. Pärast ostsin maski emale ja õele. Mul on endal kulunud juba kolm purki. Loodan selle uue õli ka saada. Erinevalt eelnevatest kommentaatoritest ei ole mul plaan jõuludeni oodata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jään huviga Sinu tagasisidet ootama. Sügis on õlide soetamiseks hea aeg, sest see on kiire abimees kuiva ja kiskuva näonaha vastu :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig