Tuesday, October 21, 2014

Sea Of Shoes: Double Trouble

Meil on vedanud - tervelt neli aastaaega ja parema tahtmise juures saab iga naine, kes armastab kingi ja saapaid, endale igal aastajal vähemalt ühe uue paari juurde soetada. Ma mäletan, kuidas üks sõbranna rääkis mulle, et kingi on lihtsam salaja osta, sest need saab alati oma mehe eest ära peita. Saabastega olevat raskem, sel ajal kui uuele paarile kingadele leiab alati väikese pelgupaiga, siis just kõrge säärega saapaid juba nii naljalt ära ei peida.  

Pole hullu! Selle postituse pühendan kõigile nendele, kes peavad vahel oma imetoredaid oste abikaasade hukkamõistva pilgu eest peitma! Madalad saapad leiavad kindlasti kergemini pelgupaiga, kui kõrge säärega saapad või ... khm... näiteks kummikud. Just täna käis minu ukse taga kuller ja tõi mulle sellest valikust saapad, mida olin endale tellinud. Suur oli minu üllatus, kui ma sain kaks karpi saapaid. Logisin veebipoodi sisse ja avastasin, et olin hajameelselt tellinud ühe paari asemel kaks... Ilmselt peitub tõeline põhjus selles, samal ajal, kui netipoest tellimust vormistasin, rääkisin ka oma sõbrannaga telefonis juttu. Ma olen alati uskunud, et suudan kahte asja perfektselt korraga teha...  Noh. Mis seal ikka. Selliseid asju juhtub vaid minuga. Kes arvab ära, millised saapad nendest valikust on nüüd ka mul ja suisa kahe paari näol?

9. Casadei

We are lucky - we get four different seasons and every woman who loves shoes and boots can justify buying whole new pair for the new season. I remember when my friend told me how it is easier to buy shoes secretly, then she can hide them from her husband. She also told me, it is harder to hide boots, because shoes that are smaller are so easy to find a hiding place for.   

Not to worry! This post will be dedicated to the ones who sometimes prefer to hide their shoppings from their spouses! Flat boots will definitely find a good hiding place better than long boots… or khm… for example wellies. Today I got a visit from delivery man and I got my boots from this selection I had ordered. Imagine my surprise when I received two pairs instead of one… These things only happen to me. Who can guess which ones from this selection I now have double? 

SHARE:

9 comments

  1. Vahel korraga mitme asjaga tegelemine võib anda üllatavaid tulemusi :D
    Poolsaapad on minu lemmikud. Sinu tellituteks pakuksin kas nr. 5 Laurence Dacade või nr 3 Marc by Marc Jacobseid. Ja kui Sul nr. 5 Laurence Dacade kaunitare on liiga palju, siis numbri sobivusel aitaksin neile hea kodu leida :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh pakkumast :) Kuid Sinu numbrid pole sel korral need õiged :) Tegime Meisiga minu uute jalanõudega ja pilte ja neid näeb õige pea!

      Delete
  2. nr6 MSGM? Väga moodsad kaunitarid :) Nr 5 ka kahtlane...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eip. Ei ole nr. 5 ega nr. 6. Kuid nagu selles mängus öeldakse: "Soe! Peaaegu kuum!"

      Delete
  3. Ma pakun, et nr 2. Ülejäänud on sellise hinnaga, et oleksid kindlasti varem märganud, et kaks paari tellisid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nr.2 ei ole :) Ma ei teagi, kas õnneks või kahjuks.

      Delete
  4. Nr.3, 6 või 8 võiksid vabalt olla kodus ka 2 paari. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed Ingel, mitte keegi ei ole pakkunud õiget numbrit! Isegi mitte Sina! Aga iseenesest võiks ju neid kõiki saapaid olla kaks paari :)

      Delete
  5. Minu südame võitis paar nr 10 ��

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig