Friday, October 17, 2014

Girl Friday: Bad Habits Die Hard

Kuigi mul pole mingit tuju seda tunnistada, on mul terve rida halbu kombeid. Mind lohutab teadmine, et vähemalt üks halb komme on vast igal minu lugejal. Üks on selge -  pole minagi mingi pühak. Üks minu halbu kombeid on kanda oma lemmikriided ribadeks. Oh, vaene Walteri villane jakk! Jah, seesama nendel piltidel! Ma olen kandnud seda sellest päevast, kui väljas läks jahedaks ja kuigi minu garderoobis on veel mõned soojad jakid, olen just selle igal päeval oma rõivastusega sobitanud. 

Paraku on nii, et ükskõik kui suur sinu garderoob pole, kujunevad ikka välja omad lemmikud, millest on võimatu tüdineda. Ma mäletan, et kunagi kandsin mitmel üritusel järjest üht sinist kleiti, kuniks mu tuttav küsis: "Võiks arvata, et sa magad ka sellega!" Panin kleidi siis vastumeelselt garderoobi ja mulle tundus, et ta tõepoolest vajas väga puhkust... Millised on need riided, mida paned sina ikka ja jälle selga? 



Even if I don’t want to acknowledge, I have a selection of bad habits. Everybody must have at least one bad habit and that makes me feel better. One is sure - I am no saint. One of my bad habits is the fact that I like to wear my favourite clothes to pieces. Oh, poor woollen jacket by Walter! Yes, the very same one that you can see from these pictures! I have been wearing it since the weather got chillier and even though I have more warm jackets in my wardrobe, I like to pair my clothes daily with this one.   

Regardless how wide your wardrobe is, you develop your favourites and you can’t get enough of them. I remember how I once wore the same blue dress to the several events and one acquaintance of mine stated: ”I almost think you also sleep in it!” Against my wish, I then put the dress back into the closet as I thought it has earned some rest after serving me so well… Which clothes are the ones you will wear over and over again? 

Outfit details:

Dress: Jim Hjelm Occasions
Bag: Dame Lilac
Shoes: Asos
Earrings: Pi-Ret Jewelry
Bracelet: Carolina Herrera
Watch: Marc by Marc Jacobs 


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

12 comments

  1. See on klassika, et kapp riideid täis, kuid välja kujunevad kindlad asjad, milles tunned end ülihästi. Mul on talvel üks punane sulejope, mida olen mitu aastat kandnud, kuid kipun ikka just seda kapist välja võtma. Ometi ostsin eelmisel talvel endale teisegi jope :S PS. Ma ei ole iial ASOSest kingi tellinud. Kas on ka mugavad? Head pildid, nagu alati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ASOSe kvaliteet kõigub - leidub väga mugavaid kingi ja siis jälle selliseid, mis pole neil kõige täiuslikumalt välja tulnud. Need on pisut muinasjutulise hõnguga kingad ja nendega olen rahul :)

      Delete
  2. Mul on mõned hallid särgid, mis on kujunenud juba minu firmamärgiks. Liskas pruunist nahast nöörsaapad ja tumedad teksad, mis on imelised selle poolest, et võtavad minult nii mõnegi kilo maha. Mulle meeldib see look ning kannan alati, kui lähen pildistama - mugav, sama omanäoline ja seksikas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hall on tõesti erinevates varjunidest lausa vaimustav. See tuletab mulle meelde, et ma pean otsima üles oma hallid tviidkostüümi, sest täna hommikul aknast välja vaadates on aeg end sooja tviidi mässida :)

      Delete
  3. Stella pildid on alati üllatavad. Kerid ja kerid: kõigepealt soeng-meik, siis jõuad kleidini, siis käekott ja tead, et pärast järgmist scrolli tulevad mingid ulme pöörased jalatsid. Ja nii oli seekordki. Vähemalt ei olnud tossud :) Ilus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan komplimendi eest! Nii vahva on lugeda, milliste ootustega Stellariumi ootd`e vaadatakase ja mida oodatakse :) Mul on mingi veider aimdus, et blogis näeb peagei veelgi pöörasemaid jalanõusid :) Aitäh!

      Delete
  4. Minul on aastate-aastatevanune väike must kleit, mille valin alati, kui tundub, et riietekapist pole midagi selga panna :D , juurde sobivad erinevad lisandid ja seda kandes tunnen ennast nagu koos vana hea sõbraga :) Vahel nimetan seda lausa oma surikleidiks (huumoriga ikka).
    Sinu fuksiavärvi kleit ja kaunid kristallkingakesed on tuttavad Bondi peo fotodelt, kus tegid vahva kleiditriki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kus Sa seda kleiditrikki nägid? Me tegime Meisiga sellest paar videot, kuid otsustasime kasutada seda kunagi edaspidi. Ja ühe videointervjuu tegin ka, kuid see jäi samuti arhiivi ... Mäletan küll, et meie ümber sagis selle "striptiisi" ajal päris palju fotograafe, kuid nagu ikka, ei leia ma end kunagi ajalehtedest üles :D

      Delete
    2. Bondipeo galeriis täiesti olemas fotod 209 kuni 215 :D
      http://www.ohtuleht.ee/597825/galerii-ja-video-tv3-pidas-bondi-teemalist-sugispidu#209

      Delete
    3. Päris lõbus! Ma ei olegi seda galeriid vaadanud. Aitäh jagamast!

      Delete
  5. Mulle meeldib see kuldse ja hõbeda kohtumine sinu seekordse outfiti juures.Juustes kuldne pael, kõrvas sooja-tooni kõrvarõngad ja jalas hõbedast kingad. Selle koosluse peale annab tulla, kuid mõjub vähemasti sinu seljas väga hästi. Käekoti eest eraldi punktid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle väga meeldib järjest rohkem kulda ja hõbedat miksida. Rohkem sooja ümber näo ja jahedad jalajäljed sügises :) Tänan punktide eest käekotile. Ütlen talle edasi :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig