Sunday, June 15, 2014

Three Little Pics: My Ghetto Blaster Bag

Mööduv nädal oli erakordselt kiire. Meil oli Meisiga kokku neli suurt pildiseeriat ja võin sulle saladuskatte all öelda, et järgmisel nädalal on mitmed postitused pühendatud just parfüümidele. Lõhnad on minu suurim kirg ja neid pole mitte ühelgi naisel kunagi liiga palju! Algava nädala märksõnadeks on Balmain ja Karl Lagerfeld. 

Meil õnnestus fotograaf Meisiga kõik soojad õhtud maksimaalselt ära kasutada ja meeleolukad fotoseeriad valmis teha. Eesti kliimas on ühel päeval täielik T-särgi ilm ja juba järgmisel päeval on tunne, et kasukas tuleb kapist välja võtta. Seega vedas meil sel nädalal ilmadega! Minu jaoks on iga pildiseeria omaette maailma loomine ja selleks kasutan sageli muusikat. Nimelt on mul nutikas käekott, kus on kaks kõlarit, mida saab ühendada iPodi või telefoniga. Praegu, kui me teeme võimalikult palju pildiseeriaid õues, loomuliku valgusega, on suurepärane, kui saame vabas õhus luua muusikaga oma väikese stuudio. Siin on kolm kaadrit, mis juhatavad sisse algava nädala. Ah jaa... Teatan pidulikult, et uuel nädalal on kolmel päeval võimalik võita oivalisi kingitusi Karl Lagerfeldilt ja Balmainilt. 

Esimene arvustus Balmainile ja parfüümi loos on juba üleval, sellest saad lugeda SIIT



PHOTOS: Meisi Volt

This week has been extremely busy. We did four big photo series with Meisi and I can tell you as a secret, that next week there will be many posts on perfumes. Scents happen to be a great passion of mine and a woman can't ever own too many of them. Next weeks key words are Balmain and Karl Lagerfeld.   

Meisi and I got the most out of warm night and we did took many photos. Estonian climate is so hectic. One day you can get away with wearing a T-shirt, but the next day you will be in a desperate need of a warm coat. So we got lucky with the weather. Doing a photo session is like creating whole another world for me and often I will use music while doing it. I happen to have a smart hand bag that has are two speakers in it, you can connect with iPod or phone. Now, when there is so much natural light and we carry most of our shoots outside, it is perfect that we can use music to create our little studio outside. Here are three shots that will make an introduction for the upcoming week!

Outfit details:

Dress: Betsey Johnson
Jacket: Lindex
Umbrella: La Perla
Jewelry: Balmain, Tiffany & Co and Zoe Coste

SHARE:

8 comments

  1. Nutikas kott :D
    Teisel pildil rõõmus päiksekese soeng, pisikese abilise sõrmed nagu päikesekiired :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle kaadri võiks tõesti võtta kokku sõnadega: lapsed on elu päiksekiired!

      Delete
  2. You look absolutely stunning! That dress is perfection!

    xx: Alina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, dear Alina. Betsey Johnson makes wonderful dresses.

      Delete
  3. Oh ma ikka armastan Sinu stiili :) peale iluund blogimaastikul, on mul nüüd suur tahtmine vahepealne puhkuaeg tasa teha ja inspiratsiooni koguda ka kõikide teiste blogijate tegemistest. Andsid mulle praegu ühe vägeva mõtte :))))) Aitäh & kaunist pühapäeva Stella¤

    Egelt
    http://onnelemb.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Egelt, rõõm on suur, kui saan olla inspiratsiooniks olla! Ja tore, et oled iluunest ärganud :)

      Delete
  4. See kott on ikka nii lahe :D väga lahedad pildid ning ise oled ka nii kena :)

    www.evailusadasjad.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Pildid on kaunid ja kott on vaoo, mul tütar hulluks ja ma peaks sellise kuskilt välja võluma, loodame et ta ei näe :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig