Thursday, June 5, 2014

A Warm Welcome by Nurme Seep

Mul on alati olnud sügav austus meie kodumaiste kosmeetikatootjate vastu. Üks firma, mida jäägitult fännan, on Nurme Seep. Kui sa mäletad, siis Stellariumi esimese sünnipäeva puhul tuli poelettidele müüki blogi-nimeline küünal, mis valmis just koostöös Nurme Seebiga. Poolteist aastat tagasi oli Nurme Seebi perenaise Marit Tiitsi Stellariumi nimeline küünal mõnda aega üks popimaid müügiartikleid, kuid sellel firmal on veel väga imelisi tooteid. 

Mõni aeg tagasi avas Nurme Seep Tallinnas, Sikupilli keskuses oma esimese esinduspoe, kus käisin oma ustava kaameraga pilte tegemas. Kui ma tavaliselt väldin suuri kaubanduskeskuseid, siis Nurme Seebi tore pesa mõjus lausa lohutavalt. Poodi sisenendes tervitasid mind lisaks Maritile kõik need vaimustavad aroomid!



Marit ütleb, et Nurme Seep sai alguse soovist otsida oma ellu kirge ning loovust. Soovist leida midagi, mis pakuks rõõmu, mis lööks silmad särama ning annaks innustust. Ja voila! Läbi juhuse sündis Nurme Seep! Kui esialgu oli nende eesmärgiks teha oma kätega sõpradele ja sugulastele kingitusi, siis õige pea kasvas tutvusringkonnast välja säärane fänniklubi, et Nurme Seebi toodetest sündist oma bränd. Praegu lööb Nurme Seep Eestis kõvasti laineid ja on vallutanud ohtralt südameid. Eesti naised armastavad näo- ja pediküüriseepi, vannitrühvleid, kehakoorijaid ja küünlaid. Minu enda suur lemmik on Nurme Seebi näovesi, mida olen varem arvustanud SIIN ja igapäevases kasutuses on mul pediküüriseep. Kui ma Nurme Seebi poekeses ringi käisin, siis leidsin enda jaoks veel uusi ja põnevaid tooteid. Tahan ära proovida magusmandli õli, mandariini vannitrühvlid ja meresoola seebi. Kuniks mina unistan, kiika kaadreid, mida Nurme Seebi esinduspoes tegin. Vaata kindlasti ka Nurme Seebi kodulehekülge ja netipoodi, mille leiad SIIT.

Hea uudis! Kõigi nende vahel, kes jagavad seda postitust oma Facebookis ja kirjutavad Stellariumi kommentaariumisse, milline on nende lemmikuim toode Nurme Seebilt või mida nad sooviksid kindlasti proovida, loosin 20.juunil välja küünla Stellarium. Sellest, kuidas bloginimeline sidrunheina ja tsitronella küünal sündis, saad lugeda SIIT.



 I have always had a deep respect towards Estonian natural cosmetic brands. One of them I love to pieces is Nurme Seep. If you remember, to celebrate Stellarium s first birthday, in co-work with Nurme Seep we let out a candle with the name of the blog. One and a half year ago was Nurme Seep developer's Marit Tiit's created Stellarium candle most popular item in the shop. But this company has so much more wonderful products they create. 

For a while ago they opened their first real shop in Tallinn, in Sikupilli Shopping Center, where I went to take some shots with my trustworthy camera.   If I usually avoid big shopping centers, then the lovely nest of  Nurme Seep was so uplifting. When I first stepped into shop I was greeted by lovely Marit and all the lovely aromas that lingered there! 



Marit is talking that Nurme Seep got started from a wish to find a passion and creativity into her life. From a wish to find something that would give happiness and joy, would make eyes sparkle and would give motivation. And voila! Accidentally and by chance Nurme Seep was born! When at first was their only purpose to make gifts for friends and relatives by hand, then very soon their own fan club grew out from that little circle. Nurme Seep was finally an independent brand! Right now is Nurme Seep really popular in Estonia and conquering more and more hearts. Estonian women love Nurme Seep's facial soap, pedicure soap, bath truffles, body scrubs and candles. My own huge personal favourite is Nurme Seep's facial toner, that I reviewed HERE and in my daily routine I also use their pedicure soap. When I walked around their shop I found more and more new and interesting products. I would like to try out their sweet almond oil, tangerine bath truffles and sea salt soap. While I am daydreaming, you should look all these shots I took in their shop. What are your favourite products from Nurme Seep?




SHARE:

17 comments

  1. Alati on innustav lugeda inimestest, kes soovivad otsida oma ellu kirge ning loovust ning teevad selle jaoks ka midagi ära! Nurme Seebi tooted meeldivad mulle väga. Fotode järgi lähen kindlasti uurima, kas neis võrratu kujundusega plekk-toosides on peidus ka mõni suviseks kasutamiseks sobiv huulepalsam :)

    ReplyDelete
  2. Minu kõige lemmikumad tooted on nende kehakoorijad, eriti taaselustav greip.
    Kui paari nädala pärast Tallinna tulen, pean üles otsima ka Sikupilli keskuse, kus muidu kunagi käinud ei ole :)

    mariann.nurmeste

    ReplyDelete
  3. Minu lemmik on juba pikka aega pediküüriseep. Juba ongi otsakorral, vaja uut. Veel prooviksin hea meelega ära mõne nende küünla. :)

    ReplyDelete
  4. Imearmas poeke, nagu Marit isegi. :) Pediküüriseep on üle prahi!

    ReplyDelete
  5. Kahjuks pole ühtegi Nurme Seebi toodet veel jõudnud proovid, aga kindlasti sooviksin proovida suhkruga kehakoorijat. :)

    ReplyDelete
  6. Mulle ka meeldib nende greibi kehakoorija, kuid sooviks ka proovida (eriti suvele mõeldes :)) sheavõid.

    ReplyDelete
  7. Pediküüriseep on väga hea, soovitan!

    ReplyDelete
  8. Nurme Seebi kehakoorijad on minu lemmikud!

    ReplyDelete
  9. Pole kahjuks veel proovinud, kuid sooviksin väga proovida jojobaõli :)

    ReplyDelete
  10. Minu lemmik on pediküüriseep. Olen suur küünalde austaja, stellariumi küünal küll senini proovimata.

    ReplyDelete
  11. pediküüriseep on olnud lemmik

    ReplyDelete
  12. pediküüriseep on olnud lemmik

    ReplyDelete
  13. ma armastan nende küünlaid, need on kahjuks ka ainukesed tooted, mis ma neilt proovinud olen :(

    ReplyDelete
  14. pediküüriseep on mu sõbranna lemmik ja kui teda külastasin,tutvustas ta mulle seda,ma ise ei teadnud kahjuks nurme seepidest mitte midagi ja ausalt,armusin ära,nüüd muretsen ka endale looduslike komponentidega seepe,milledes on lummus ja originaalsus!

    ReplyDelete
  15. armas ja kodumaine,tunda on kvaliteeti lohnad ja omadused on vaga head

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig