Thursday, May 8, 2014

Take a Tour of Lindex & Seppälä showroom!

Kolmapäeval lippasin pärast tööd otse Viru tänava lillemüüjate juurde ja jäin peaaegu veerand tunniks täiuslike lillede otsingule. Nimelt on Lindexi ja Seppälä showroom lõpuks ometi avatud ja sel puhul toimus tore esitlus. Mul oli kindel plaan leida peo perenaisele Anna Elisabethile ilus lillekimp. Minu jaoks algab külaskäik just nendest väikestest detailidest nagu kingitus ja lilled. Nii ma siis muudkui valisin ja valisin lilli ... 


Palusin, et lillemüüja paneks tagasi tulbid... ja teised tulbid... ja valged roosid... ja roosad roosid... Lõpuks leidsin Annale täpselt sellist värvi lilled nagu ta isegi on - kirglik, tuline ja alati südamega asja juures! Nimelt valisin talle oranžid roosid, kus oli ka pisut punast. Minu meelest täiesti oivaline valik. Saanud lilled õnnelikult kätte oli mul veel mõnisada meetrit sammuda ja juba leidsingi end avarast showroomist, kus pidu käis täies hoos. Moehuvilised kaunitarid uurisid riiedeid, muusika mängis ja Mamo suupisted viisid keele alla. Pean tunnistama, et minu peatus suupistete laua juures kestis häbematult kaua. Anna Elisabeth ise säras nagu päike ja tundus, et tema rõõmu ja entusiasmi kiirgas ka kõigile kohalviibijatele. Võid selles kohe ise veenduda, sest siin on ilus galerii. 

FOTOD: Andre Altjõe
I am happy to announce that Tallinn has become richer as it has gotten whole new showroom! I recently went to the party attended by so many fashion gurus, photographers and journalists. Everyone made their appearance to see Lindex and Seppälä's new showroom, that was captivating with its big rooms, chic clothing, delicious snacks and kind hostess. What else could you need during a day to be happy? 

SHARE:

4 comments

  1. Tundub, et sel õhtul kõik naeratasid. Stella, kas Sa kannad ise samuti Lindexi riideid? Mis firma kollane käekott Sul pildil olid? Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma kannan Lindexi riideid hea meelega. Nendel on väga ilusaid asju ja üks muinasjutuline pildiseeria Lindexi kleidist on blogis lähiajal tulemas. See kollane käekott on Michael Korsi looming :) Sul on ikka silma :) Millal Sa oma blogi avad?

      Delete
  2. Oi, armas Stella, need lilled olid (ja on siiani!) tõesti imeilusad ja mul on uue küünla üle ka superhea meel! Aitäh, et Sa tulid, nii hea on kerge hirmuga suurt üritust korraldades tunda tuttavate ja turvaliste inimeste lähedust. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur rõõm oli tulla ja olla. Sa oled tõesti imeline perenaine ja nagu Alexandra eelnevas kommentaaris kirjutas: tundub, et kõik naeratasid sel õhtul :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig