Thursday, May 22, 2014

Stellarium Jewelry Collection: "Karmen or Carmen?"

Läbi aastate on minult küsitud ikka üht ja sama küsimust: "Karmen K-ga või Carmen C-ga?" Sellel on oma põhjus. Nii nagu paljud teavad ja sama paljud ei tea, on mul kaks nime. Lisaks Stellale on minu teine nimi Karmen ja see on Bizet ooperi "Carmen" järgi. 

Mul olid sündides mustad juuksed ja ema meenutab veel tänaseni, et minu must juuksepiir olevat lõppenud kulmude juures ... Isa avaldanud siis arvamust, et mustapäine maimuke tuleb kindlasti kirgliku loomuga ja sellisele sobib nimeks Karmen. Just nime Karmen pühendasin Stellariumi teisele kaelaehtele. Ja loomulikult on kaelaehte kivike sama värvi nagu minu silmad!


Kuid minu suguvõsas on veel teinegi Karmen, keda pean üheks ilusaimaks tüdrukuks üle terve maailma. Ja mina pole ainus, kes nii arvab. Tänavu mais pidas see Karmen oma sünnipäeva ja sügaval südames mõtlesin "Karmen or Carmen" ehtele nime pannes ka temale. Seega on kaelaehe inspireeritud kahest Karmenist. Mõlemil rohelised silmad. Ka tema käest küsitakse sageli üht ja sama küsimust:  "Karmen K-ga või Carmen C-ga?"

Kõik Stellariumi kaelaehted on juba müügil Pi-Ret Jewelry veebipoes, mida saad külastada SIIN. Esimesed 20 ostjat saavad lisaks kaelaehtele kingituse Shiseidolt. 


In years I have been asked the same question over and over again: "Karmen with K or Carmen with C?" This has its own reason. So like many of you don't know and many of you know, I have two names. I am not only Stella, but also Karmen and this name I had after Bizet opera "Carmen".   

When I was born I had jet black hair and my mother always remember hoy my hairline started from my eyebrows... My dad had his own opinion about it. Dark haired little girl definitely had a passionate character and therefore her name should be Karmen. So to the second piece of Stellarium necklace I gave the name Karmen. And of course the stone of the necklace has the same shade like my eyes are.   

But in my relatives there is also another Karmen who I think is one of the prettiest girls in the world. And I am not the only one who thinks so. This year in May Karmen had her birthday and deep down I also kept her in my mind when I was naming the other jewellery piece to "Karmen or Carmen". So this necklace has been insipred from two different Karmens. And she also often gets the question: "Karmen with K or Carmen with C?"

You can purchase HERE. Good news! First 20 customers purchasing a necklace of Stellarium collection will get a lovely gift from SHISEIDO skincare. 



SHARE:

14 comments

  1. Roheline on minu isiklik lemmik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on ühel päeval üks lemmik ja siis teine. Aga roheline on tõesti vapustav! Ja sinine loomulikult... Ja roosa :)

      Delete
  2. Sul oli õigus, Stella - oota, kuni veel rohelist näed. :) Uskumatult ilusad pildid ja Su silmavärvi ning kee kooslus...kuku pikali! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pille-Riin, Sul on vist ka rohelised silmad? Peaks olema samuti Sinu cup-of-tea :)

      Delete
    2. Oi ei, mul on taevasinised. ;)

      Delete
  3. Avasin täna põnevusega Su blogi, et näha uut kaelaehet ja ma ei pea küll pettuma. Te olete Piretiga ilusa asja valmis teinud. Eile tundus, et sinine on kõigist võimalikest parim, täna tundub, et roheline on kõigist võimalikest parim. Veebipoes on valge kiviga ehe. Nüüd jään seda ooatama. PS. Ma ei teadnudki, et Sul on kaks nime. Karmen on väega nimi. Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mull tundub igal päeval sama - kord on üks lemmik, siis teine favoriit ja lõpuks kolmas.

      Delete
    2. Naise meel ongi ju muutlik!

      Delete
  4. Sinu blogis on sel nädalal minu jaoks piltidega järjejutt, mis muutub aina huvitavamaks, ilusamaks ja köitvamaks. Elan Soomes, jälgin palju Eesti, Soome ja Rootsi blogisid. Selliste piltidega oled minu jaoks esimeste blogide hulgas. Müts maha, et viitsid nii suuri asju ette võtta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Ma ei ole enda jaoks Soome blogisid leidnud. Kui viitsid, viska mõne ägedaima blogi link. Suuri asju tehes usun aga veel suurematesse projektidesse. Ja neid blogil aina tuleb.

      Delete
  5. Eriti ägedad. Kas neid saab juba kuskilt osta? Hanna-Liina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõik Stellariumi kaelaehted on juba müügil Pi-Ret Jewelry veebipoes, mida saad külastada aadressil: www.pi-ret.com Esimesed 20 ostjat saavad lisaks kaelaehtele kingituse Shiseidolt.

      Delete
  6. Vorratult kaunid pildid! Soovin vaid, et kaelaehe oleks saadaval ka klaari kiviga...

    Anneli x

    ReplyDelete
  7. Vapustavad pildid ja lihtsuses peitub võlu, nagu öeldakse ;) Sa oled ikka imetlusväärselt tubli!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig