Sunday, May 4, 2014

Selle kevade kuumimad ilutooted

Selle kevade uued ja kuumad ilutooted on sinu ees! Mul on rõõm jagada ajakirja Pulss ilukülgi, kus dekoratiivkosmeetikast on kindlasti põnevad Clarinsi "Lip Balm Crayon", Shiseido neljas erinevas toonis kolmikpaletid ja Collistari suvine kollektsioon. Parfüümidest on minu südame võitnud limiteeritud koguses Carolina Herrera "212 Summer Surf" ja Juicy Couture "Couture La La Malibu". 

Kindlasti väärivad mainimist Payot uus sari Techni Liss ja Lancome Visionnaire. Nii. Nii. Mina olen oma arvamuse välja öelnud. Kuulan nüüd meeleldi sinu oma. Millised tooted sulle sellel leheküljel kõige ahvatlevamad tunduvad? 


SHARE:

17 comments

  1. Carolina Herrera lõhn tundub mõnus :)

    ReplyDelete
  2. Lancome Visionnaire seerum on väga hea. Peaks kreemi ka proovima. Täitsa huvitav. Coco Mademoiselle on ülihea lõhn ning uued tooted on kindlasti meeliülendavad. Kusjuures sama lõhnaga on ka soap and clory kehakoorija " the scrub of your life". Kahjuks seda Eestis ei ole aga hind on see eest palju kliendisõbralikum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on see seerum kapis, pole veel avanud. Ma avastasin, et olen viimasel ajal seerumeid liiga palju kasutanud ja teen nüüd väikse vahe sisse. Sügisel võtan Lancome Visionnaire`i seerumi kasutusele. Kats, kuidas sina seerumiga rahule jäid?

      Delete
    2. Väga hea, imendub hetkega. Teeb seda mida lubab. Ainus negatiivne on see, et mõju kestab täpselt niikaua kuni toodet jätkub. Naha endine seisund taastub paari päevaga. Kujutan ette, et koos kreemiga on see puhas ime.

      Delete
  3. C.Herrera ja J.Couture lõhnad ahvatlevad :)

    ReplyDelete
  4. Mulle hakkas Pupa BB kreem huvi pakkuma :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pole ise testinud. Anna kindlasti teada, kui ostad ja oskad juba hinnagut ja hindeid Pupa BB kreemile anda. Jään huviga ootama!

      Delete
  5. Carolina Herrera 212 ja Guerlaini lõhna nuusutaks üle, esimese alglõhna olen mitmeid pudeleid kasutanud ja teine tundub ahvatlev. Shiseido nöopaleti pistaks ka suvisesse meigikotti :) ja Lindexi kaelakee on ka ilus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pole ka veel uue Guerlainiga tutvust teinud. Aga see kollektsioon on alati põnev olnud.

      Delete
  6. Lõhnu tahaks otseloomulikult esialgu proovida ja nuusutada, kuigi kujunduse poolest on nad kõik armsalt kevadised. :) AGA mis minu silmi paelus on Clarinsi suvise kollektsiooni Brazil lauvärvi karp.... Hind on küll krõbe, aga näeb kirjeldamatult luksuslik ning toonid imeilusad ja veel eriti see sinine... nii sügav ja kaunis toon. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lauvärvide puhul on see, et nad püsivad tohutult kaua. Ma ei ole vist mitte ühtegi lauvärvikarpi lõpuni kasutanud. Kindlasti kestab ka see Brazil terve igaviku. Lõhnad on lahedad - Herrera Surf on kümnesse.

      Delete
  7. Ooo, see Chanel`i parfüüm on ideaalne Maikuu sünnipäevalapsele! ¤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on vannivaht ja lõhn on küll lummav ja jääb veel kauaks nahale.

      Delete
  8. Guerlaini "Limon Verde" tundub suveks uus ja huvitav ja Shiseido näopalett on rõõmsate toonidega suviseks säraks :)

    ReplyDelete
  9. Clarinsi suvine kollektsioon Brazil (kõik kolm toodet :)) on tõeliselt ihaldusväärne, samuti tekitas huvi Juicy Couture "Couture La La Malibu" - oi kuidas tahaks nuusutada seda :) ja kolmas lemmik on iga naise kosmeetikakoti unistus - Shiseido näopalett! Selline oleks ideaalne valik siit pildireast :).

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig