Monday, June 9, 2014

Review: Trussardi "My Land"

When it comes to the realm of perfumes, My Land by Trussardi is one of the most exciting surprises in recent times. It is an odour that leaves the boundaries of the sense of smell: it jump starts our most important sense – fantasy. It is an honest perfume that doesn’t endeavour to cover or be secretive: it offers you all that it has.  

Citrus, bark, tanned skin and sea salt strike a unique chord, the vibration of which holds you in its strong embrace through the day. As a painter, I only need to close my eyes and let this perfume fly me off. It takes me to the deep green forests of Tuscany, where ferns are heavy with the morning dew; or to the golden sandstone piazzas of mediaeval Florence, where time flows like honey. 


This is not My Land – my land is covered in snow and mists, the Sun barely shines, the icy waves hug our stony shores. But it can be the land I escape to, the land within me, where the mandarine trees are perpetually heavy with fruit, the Mediterraenean breathes its heavy warmth on my skin and the sky is simultaneously lit by the glow of the setting sun and the rising moon. This perfume is liquid inspiration. My Land is the land of us all, our collective subconscious memory of the golden moments, imprisoned in a bottle of perfectly designed elegance. Let the genie out – and your wish shall be fulfilled!

Mart Sander is is an Estonian singer, actor, director, author, and television host.
FOTO: Tiit Blaat

Trussardi  „My Land“ on üks viimaste aegade kõige meeldivamaid üllatusi lõhnade maailmas. Tegelikult on see lõhn, mis väljub haistmismeele valdustest – ta käivitab meie  kõige tähtsama meele: fantaasia. See on aus lõhn, mis ei ürita varjata ega salatseda: ta pakub sulle kõike mis temas on. 

   Tsitrus, puukoor, pargitud nahk ja meresool löövad unikaalse akordi, mille vibratsioon hoiab sind terve päeva oma tugevas embuses. Kunstnikuna pean ainult silmad sulgema ja laskma sellel parfüümil mind endaga kanda. See viib mind Toskaana tumerohelistesse metsadesse, kus sõnajalad on hommikuudust rasked; või keskaegse Firenze kuldsest liivakivist piazzadele, kus aeg voolab nagu mesi. 

See ei ole Minu Maa – minu maa on lumine ja udune, päike enam ei paista ja jäised lained peksavad vastu rannakive. Aga see võib olla maa, kuhu ma põgenen, maa minu enda sees – kus mandariinipuud on püsivalt viljadest lookas, kus Vahemeri hingab oma soojust minu nahale ja kus taevas hõõguvad üheaegselt loojuv päike ja tõusev kuu. See on inspiratsioon paaris tilgas. 

„My Land“ on meie kõigi maa, alateadlik mälestus elu kuldsetest hetkedest, mis on vangistatud täiuslikult elegantse disainiga pudelisse. Vaskne „lukk“ hoiab parfüümi taltsana ootel ning uudne disain on kaotanud vajaduse korgi järgi. Tihedalt ümber pudeli tõmmatud nahkvöö ei ole ainult mitte geniaalne dekoratiivne leid – see tagab ka selle, et lõhn teie käest niisama hõlpsalt maha ei libise ja kui libisebki – siis pehmendab pudeli kukkumist. Lase dzhinn välja – ja ta täidab su soovid!    

Mart Sander on Stellariumi kaasautor, kes arvustab meestele mõeldud ilutooteid ja parfüüme.
SHARE:

1 comment

  1. Oh milline kaunis kirjeldus!!!
    Lugesin kõigepealt ainult inglise keeles ja kaunid pildid tulid silme ette ning nina juba peaaegu hoomas kirjeldatud lõhnu...Emakeeles kõlab kirjeldus veel ahvatlevamalt
    Peaks ka džinni pudelist valla päästma;-)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig