Friday, August 16, 2013

Girl Friday Loves Riding

Sel aastal kingiti mu tütrele sünnipäevaks punane tõukeratas. Laenasin seda korraks, tõukasin hoogu, sõitsin ja sõitsin ning ei saanud enam pidama. Süda paisus õnnest ja rõõm tõukerattast oli nii suur, et läksin järgmisel päeval poodi ja ostsin endale samasuguse. 

Ükskõik, kui väga ma seda lapsena ei soovinud, tõukeratast ma ei saanud. Ema kartis, et ma kukun. Jalgrattast võisin samuti vaid und näha. Nüüd on mul mõlemad ja sel suvel olen mõõtnud teid just tõukerattaga. Seda nii koos tütrega kui ka üksi. Armastus esimesest silmapilgust. Monteerisin tõukerattale ka kella, sest linnatänaval läheb seda ikka vaja.


Tõukerattad olid meil kaasas ka Viljandis, kus äsja suvitasime. Seda outfiti-seeriat tegin rõõmsaks kõrgete kontsadega. Muide, soovitan tõukeratast kõigile kontoriinimestele, kellel kipub õhtuks selg pingesse minema - mind on see väike kaherattaline rõõm palju aidanud. Kiire sõit tõmbab õhtuks kogunenud pinged seljast ära. Aga suurim lust on kihutada võidu oma tütrega ja võita nendel hetkedel tagasi lapsepõlv.


Outfiti detailid:

Kleit: Popi Dress
Kingad: BCBGirls
Kõrvarõngad: Pi-Ret Jewelry "Stella On The Moon"  

Mul on komme oma asjadele nimesid panna. Kuid tõukerattale pole veel nime leidnud. Kas keegi kommenteerijatest pakub särtsaka nime? Igaks juhuks informeerin, et nimi Välk on juba võetud - seda kannab mu tütre punane sõiduk, kelle väike ratas paistab ka viimaselt kaadrilt.
SHARE:

19 comments

  1. Milline ema - võrratult kaunis, nooruslik ja säilitanud endas ka natuke lapselikkust! :)
    Kuigi pean ennast loominguliseks inimeseks, ei tulnud mul ühtegi head nimemõtet pähe. Arutlesin küll hetkeks omaette: "Mis on punane ja kiire?" Vastus: "Ferrari". :D Igatahes, ennelõunane aeg pole ikkagi minu jaoks.

    beautybyastra.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilma lapselikkuseta ei ole võimalik ellu jääda. Just sellised mõnusad rõõmud on mu tütar mu ellu tagasi toonud. Tõesti näib, et koos lapsega algab uuesti ka lapsepõlv ... Ja ... Khm. Ka 1. september pole enam kaugel.

      Delete
  2. Vähemalt on sul põlved ja küünarnukid terved (loodetavasti):) Mina väiksena suutsin ennast nii põhjalikult ära kukutada, et põlved-küünarnukid siiamaani armilised.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai-ai. Ma olen jalgrattal mõned korrad kukkunud. Mõni aasta tagasi kaks korda ühes ja samas kohas. Esimest korda täiesti absurdsel viisil mingi puujuure taha ja teisel korral umbes samas kohas - sõitsin rattaga, äkki meenus, et siin ma eelmisel korral kukkusin ja kukkusin uuesti ... Siiani ei usuks, kui see poleks minu endaga juhtunud.

      Delete
  3. Üks armsamaid outfiti postitusi mis kunagi tehtud on :)

    ReplyDelete
  4. Nii kihvt! Koos tütrega ringi rallida. :P
    Tõukeratas mulle väga ei istu, aga loodetavasti paari aasta pärast saan enda pisikesega koos ratast vändata. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üks päev hakkas väljas sadama ja tütar lunis, et me läheks ja sõidaks vihmas tõukerattaga. Alguses olin vastu, aga siis mõtlesin, et mis seal ikka - ajasime tõukerattad välja ja kihutasime mööda tänavat edasi-tagasi. Pärast olime märjad nagu kassid, aga tuju oli taevas :)

      Delete
  5. mina paneksingi tõukerattale särtsaka nime - Särts :) või siis Sära.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heidi, aitäh Sulle nime eest! Panengi oma tõukerattale nimeks Särts. :)

      Delete
  6. mina paneksingi tõukerattale selle särtsaka nime - Särts :) või siis Sära.

    ReplyDelete
  7. Lemmik postitus läbi aegade, no lihtsalt super! :) Mul lõi punasega seoses nime Rubiin pähe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meenub sellega kino Rubiin, mis asus kunagi Viljandis. Mu abikaasa räägib Viljandis käies mulle iga kord kinost Rubiin. :)

      Delete
  8. Übercool outfit. Lõbus ja vabameelne!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig