Sunday, February 5, 2023

Fun Fact: Mis on ühist Jennifer Lopezi kuulsal kleidil ja Google Image süsteemil?

Millal veel, kui Grammyde eel meenutada ühe unustamatu kleidi ja olulise otsingumootori omavahelist sidet? Kas teadsid, et Google Images, mida esitleti maailmale 12.juulil aastal 2001, loodi just seetõttu, et aasta varem kandis Jennifer Lopez Grammyde jagamisel väga paljastavat Versace kleiti.

Nimelt läksid inimesed aasta 2000 veebruaris üsna pööraseks ja otsisid internetist Jennifer Lopezi ikoonilist kleiti. Nii mõistsid Google`i arendajad, et nende süsteemi tuleb lisada fotode otsing. Kes teab, kui kaua oleks algse nimetusega Google Image Search leiutamine aega võtnud, kui Lopez poleks selles kleidis laineid löönud.

Kleit on elanud aga oma elu edasi. Aastal 2014 otsustas Lopez kleiti uuesti kasutada - ta astus sellega Bronxis lavalaudadele. Nüüd oli kleidle lisatud Versacele omased haaknõelad ja glmauurne vöö, mis inspireeritud taaskord suurest haaknõelast 



Täpselt 20 aastat hiljem tuli Versace moemaja Milano moenädalal välja taaskord džunglist inspireeritud kollektsiooniga, millest üks kleit sai momentaalselt populaarseimaks. Kui lavalaudadele astus Jennifer Lopez, kes kandis seljas kleidi uusversiooni, sai sellest üle 7000 euro maksvast tualetist automaatselt kollektsiooni hitt, mis sai kõige rohkem eeltellimusi. 



Kuidas iseloomustada seda kleiti ja Jennifer Lopezi? Ehk tegi seda siiski kõige paremini sarjast X-Files tuntuks saanud näitleja David Duchovny? Vaata videost, mida vaimukat on Duchovnyl kosta:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig