Friday, September 2, 2022

Perfume Portrait: White Tea Eau de Parfum


Väike valge pudel. Nagu moodsast muinasjutust. Üks pihustus nahale. Ja puzzle viimane tükike on omal kohal. Selles pudelis on suvesooja päikese viimased kuldsed kiired, mis nahale pihustades toovad rõõmuallikast piisakesi. See on White Tea Eau de Parfum - miski ei saa mõjuda imelisemalt, kui pudelisse peidetud lust ja lillepidu. 

Parfüümipudel on ilmselt paljude minimalistide unistus, kuid kuldse kirja näol ei puudu selles ka romantilised noodid. Samad mõtted haaravad mind, kui parfüümi endale aina nahale pihustan. Miks on selles lõhnas rohkem haaravust, hunnitust ja samas hillitsetust, kui paljudes teistes? Ta ei ole sinu nahal märkamatu, kuid samas ei röövi ta kandalt tähelepanu. Temast saab sinu vaikne partner, kui sa läbi päevasündmuste astud. Ehk sosistab ta sulle kõrva isegi mõne julgustava nalja, kui sa argitegevustes mossitama kipud. Ta on väärikas ja samas värvikas kaaslane, kes kõnnib sinuga ühte sammu. Toetab sind igas hetkes.

Mis loob siis selle tunde, et parfüümis on veel killuke juulikuu kuumust ja samas jahutavat meretuult? Lõhna tipunootides on Itaalia mandariin ja muskaatsalvei - see kingib kandjale värskust. Südamenootidest leiad valge tee, mate absoluudi, roosivee ja krooniks jasmiini kroonlehed. Põhjanootides on peidus tonka oa absoluut, muskuse ja ambrapuit. 

Pole kahtlust, et kõik need kaunid koostisosad tekitavad parfüümi kandes illusiooni, justkui kannaksid sa seljas maailma kõige suvisemat kleiti, kus sumisevad mesilasied, lendavad liblikad ja õitsevad lilled. See tunne saadab sind läbi päeva, teeb sammu nõtkemaks ja toob muige huulile. Kui sa otsid oma ellu just selliseid elamusi, võiks Elizabeth Ardeni parfüüm White Tea olla sinu uusim kaaslane. 


FOTOD: Senna Gansa

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig