Wednesday, August 31, 2022

Juuksejutud Salonshopiga: Alterna boosterid sinu juustes


Augusti lõpp ja septembri algus on just täpselt selline aeg, mil soojade ilmade imeline lust ja lillepidu on läbi. Hinge on märkamatult hiilinud tõsidus ja aeg on teha mitmeid väikseid aga vajalikke muutuseid - näiteks pühkida vihmavarjult tolm ja otsida välja soojem mantel. 

Kuid ka juuksed vajavad nüüd senisest suuremat hoolt. Kui jätsid nad suvel pisut hooletusse või tunned hoopis, et päike ja merevesi on kiharatele liiga teinud, tasub võtta appi uued rituaalid. Alternal on selleks puhuks tooted, mis teevad koduse juuksehoolduse palju lõbusamaks. Aga ka tõhusamaks. 

Alterna sarjas "My Hair My Canvas" on kaks toodet, mida lisad kolm-neli pumbatäit palsamisse või juuksemaski ning see on just see vitamiinisüst, mida iga juus täna vajab. Alterna "Glow Crazy Shine Booster" (suurepärase hinnaga toote leiad siit) on kõrge kontsentratsiooniga silikoonivaba vegan-koostisega läiget andev geel, mis annab juustele selle kauni ja tervisest pakatava sära, mis võiks ideaalis igast juuksepahmakast õhkuda. 

"Glow Crazy Shine Boosteri" teiseks ülesandeks on anda juustele niiskust, siidisust ja kergesti kammitavust. Mina olen viimasega just hädas - ma pole pikalt jõudnud juuksurisse, et juukseotsi lõigata ja kipun krunn peas, nagu Kunksmoor magama jääma. Hommikuks on ei tea kust marssinud jälle minu juustesse väikesed pusad, mida siis üsna tormakalt harutan. Vahepeal läks nii hulluks, et juukseid lendas kammimise käigus vasakule ja paremale ning üsna pea mõistsin, et kui nii edasi läheb, on mul varsti kolm karva peas ja needki ühes reas. 



Seega võtsin oma tavapärasele juuksehooldusele appi kaks kavalat toodet - esimene nendest ongi "Glow Crazy Shine Booster", mis on rikastatud taimse kaaviari, viigikaktuseõli ja täiesti uue läiget andva kompleksiga. Juuksed on tõepoolest mõnusalt siidised ja kamm käib kergemini läbi. 

Kuid mul on vannitoas veel teinegi salarelv, mis täpselt samast sarjast ja väga võimas - Alterna "Jelly Fix Repair Booster" (eriti hea hinna leiad siit) on kõrge kontsentratsiooniga vegan-koostisega geel, mida kasutan peamiselt selleks, et puhastada juuksed kõikvõimalikust saatest, mida nad nii heldelt õhust endasse korjavad. Lisaks ennetab see juuste katkemist ja muudab need kergemini kammitavaks. "Alterna Jelly Fix Repair Booster" ongi minu teine salarelv, mida segan juuksemaski või palsamisse. Ühe pesukorra poputan juukseid "Glow Crazy Shine Boosteriga" ja teisel pesukorral flirdin hoopis "Jelly Fix Repair Boosteriga" - väärib märkimist, et värvitud juustega kulub pisut rohkem poputamist, et oodatud efekt saada, samal ajal kui minu tütrel, kellel on loomulikult pruunid juuksed, tekkis imeline läige pärast esimest pesukorda. 

Alterna "My Hair My Canvas" sarjas on mitmeid tooteid, mis on minu asendamatud abimehed - nende seas palsam "More To Love" (kiika siia) ja Cool Hydrations Nourishing mask (loe rohkem siit). Kuid need kaks boosterit, mis olid seekordse postituse kangelased, on kahtlemata justkui nähtamatu kaitsev vihmavari, mis tõrjub erinevad kahjustused. Seega soovitan sul pigem varem kui hiljem avada oma juuste kohal vihmavarju, et nad saaksid õitseda nii nagu suvel meie aedadest lust ja lillepidu vastu vaatas. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig