Monday, May 30, 2022

Juuksejutud Salonshopiga: kuld ja hõbe sinu kiharatel


"Mida teie siin pildistate?" küsib Londonis pastelsete majade tänaval üks naine, kes ise lõpetamas oma armsa sülekoera fotografeerimist. "Meie pildistamine ... Eesti kulda," vastan naljaga pooleks. Mul on parasjagu käes kodumaise firma RICH juukseõli. 
Eestit võib välismaal mitmeti tutvustada aga kui rääkida erinevatest ilutoodete brändidest, siis mainides RICHi, seostuvad mulle kolm sõna - kuld sinu juustel. 

Kas sina üldse teadsid, et RICH on meie armasa Eesti bränd? Minu üllatuseks ei tea seda veel tänaseni paljud eestlased. Seega, kui eelistad eestimaist, on see postitus sulle. Kui otsid aga lihtsalt uusi tooteid, millega oma juukseid poputada, loe kindlasti postitus läbi.

Kahtlemata on minu lemmikuimad erinevad šampoonid ja palsamid, mis on vist küll kõik tänaseks edukalt ära proovitud. Parim uudis on minu jaoks see, et nendel on juba mõnda aega müügil 750 ml šampoon ja palsam komplektis ning seda imehea hinnaga - kui ei usu, vaata siia. Ma olen juba aastaid ostnud erinevatelt brändidelt just suuremaid koguseid, mis tulevad kokkuvõttes odavamad ja mida saab mitme kodu vahel jagada. 

Minnes tagasi minu lemmikute juurde, siis ei saa üle ega ümber RICH juukseõlist. No kuidas sa lahkud kodust nii, et juukseõli pole kotis? Minul on selleks perfektne lahendus - mul on nii suur kui väike RICHi juukseõli ja väiksem on alati käekotis. 


Eriti tasub see ära talvel, kui kanname kampsuneid, meid kimbutab keskküttest tulenev kuivus ja juuksed on elektrit täis. Kuid minul on juba pikalt kaunis komme, et võtan oma juukseõli kontoris käekotist välja ja kostitan juukseid kerge einega - nendes on kohe rohkem elu ja energiat. Blondid juuksed on juba kord sellised, et nad lihtsalt neelavad selle hoolikalt peopesadele tilgutatud õli endasse. Kuid mis teeb RICHI juukseõli sedavõrd vastupandamatuks? Tegemist on haruldast argaaniaõli sisaldava juuksestruktuuri taastava eliksiiriga, mis kingib juustele elastsuse, niiskustasakaalu ja elujõu. Lisaks annab eliksiir sinu juustele sära ja vähendab värvi tuhmumist ja mis kõige põnevam - aeglustab juuste vananemisprotsessi. Seega, kui oled uue juukseõli otsingul, siis on just see üks parimaid valikuid ja lisaks toetad sa kodumaist brändi. Eriti meeldib mulle, et saad osta endale nii väikese (vaata siit)  kui ka suure pudeli (võrdle hindu siin)

Rääkides šampoonidest, siis RICHi puhul võib küll öelda, et kellele ema, kellele tütar ja kellele isa, kellele poeg. Nende valik on muutunud sedavõrd suureks, et absoluutselt igaüks leiab endale lemmiku. Otsid lahendust kuivadele juustele? Intensiivselt niisutav UV-kaitsega šampoon muudab kuivad, kahjustunud ja stressis juuksed satiinpehmeks, kohevaks ja säravaks. Vaata siia ja imesta, kui hea hinnaga saad uut šampooni proovida või vana lemmikuga uuesti semmima hakata? Soovid ülikerge tekstuuriga volüümi lisavat UV-kaitsega šampooni, mis toidaks ja muudaks juuksed tugevamaks ja kergesti kammitavaks? Aga palun - ka sellele murele leiad vastuse siit.

Hõbe sinu juustel 

Kõige uuem ja kuumem toode, mis äsja ilmavalgust nägi, on aga blondidele juustele violetset ja külma tooni kinkiv šampoon ja hõbemask. Kui rääkida sellest sulnilt roosas purgis peituvast tumelillast maskist, siis see sisaldab võrratult violetseid pigmente, mis neutraliseerivad sinu juustes kollased ja soojad alatoonid. Lisaks on tal võluvõime võimendada valgeid, blonde ja halle toone. Boonusena niisutab, tugevdab, taastab, toidab ja rahustab sinu juukseid. Minul on nutikas komme vaid näo ümber olevad juuksesalgud maskiga katta ja tulemuseks saan komplimente vastakult ja paremalt - kes on sinu juuksur, kes sedavõrd meisterlikult näo ümber olevad salgud hallikaks timmib? Õige vastus on RICH Blonde Hairmask. Minul kulub toodet sedavõrd vähe, et jõuludeni saab kindlasti läbi, siis võib aga juba uuesti jõuluvanale kirjutada ja muide hind ... No hind on taaskord äärmiselt soodne - kiika siia.



Need, kes soovivad aga juustesse korralikku hõbedast tooni, saavad oma kollektsiooni lisada ka samanimelise šampooni, mis neutraliseerib soojad toonid hallides, heledates ja blondeeritud juustes. Lisaks kirgastab šampoon juuksevärvi ja lisab sära. Huvitava tõigana toon välja, et hõbemaski ja šampooni armastavad ka bründetid. See on kõige kindlam viis saada oma juustele uus ja müstiline helk, mida kohe pärast föönitamist märkad. Seega pole need tooted vaid blondidele. Muide, neid kahte toodet on vaid limiteeritud koguses, seega tasub testida. Uskumatult hea hinnaga šampoon - kas pole? Veendu selles siin.

RICHil valikus on mul veel palju lemmikuid, päris kindlasti on nende juukseharjad ühed parimad ja juukselakk on igati tubli abimees, kui lokid tahavad tuulega võitlusse asuda, seega, soovitan sul piiluda kogu sarja siit. Ja ärgem unustagem legendaarseid RICHi juukseharju, mis on justkui muinasjutust - kuldse ja hõbedase rüüga kaunitarid, mis kihutavad malbelt meie kiharates aga ka parimad abimehed, kui on vaja pusadele sõda kuulutada. 

* Postitus ilmus koostöös Salonshopiga.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig