Sunday, December 26, 2021

Stellarium Box "Head Uut Aastat!" on kohal!

See hoogne aasta hakkab läbi saama, kuid on üks lubadus, mille ma paar päeva tagasi tegin. Nimelt jäi mul sel aastal Stellarium Boxe puudu ja neile, kes tellisid karbikese hiljem, lubasin, et pärast pühi teeme mõned Stellarium Beauty Boxid veel. Siin nad on ja brändid, mida sel korral boxist leiad, on lihtsalt suurepärased! 

Väärib märkimist, et iga Stellarium Box pannakse kokku hoole ja armastusega personaalse ankeedi alusel - see on põhjus, miks meie karpe armastatakse ja oodatakse. Kirjuta meile, millistest toodetest sa kõige enam puudust tunned ja meie täidame sinu soovid. Seekordne Stellarium Box kannab nime "Hea Uut Aastat!" ja selle karbikesega saavad palju tähistada uue aasta algust. Millised brändid sind sel korral boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on koha sisse võtnud järgmised firmad: Burberry, Payot, Philosophy, Korres, Belle Beauty, Placent Active, Max Factor, Biore, Beekman, Elizabeth Arden, Grown Alchemist, Calvin Klein ja mõistagi leiab iga tellija karbist lõhnaküünla! Traditsiooniliselt jätame mõned firmad hoopis üllatuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks?




Stellarium Boxe on taaskord vaid limiteeritud koguses. Stellarium Box maksab 55 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. Nagu tavaks saanud, on meil müügil limiteeritud kogus King Size Stellarium Boxid, mis sisaldavad veelgi rohkem kalleid kaubamärke ja põnevaid üllatusi. Sel kuul saab iga King Size Boxi tellija endale täissuuruses parfüümi,. King Size Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Tähelepanu! 55 eurone Stellarium Box on müüdud läbi. Alles on üksikud King Size Stellarium Boxid.

Soovid tellida endale üht üllatusi tulvil karbikest,? Selleks kirjuta: stellariumbox@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig