Thursday, November 5, 2020

Premeeri end Stellarium BeautyBoxiga!



November toob ilusa uudise! Esitleme kaua oodatud Stellarium BeatuyBoxi "Minu Ilu" ja tellimine on alanud! Me kõik võiksime rohkem või vähem oma ilu eest hoolt kanda, sest siis on ka hing rahul. Mis saab olla mõnusam, kui avada üllatusi tulvil karbike, kuhu on spetsiaalselt sinu jaoks sätitud põnevad ilutooted.

Kes veel ei tea, siis iga Stellarium BeautyBox on teisest pisut erinev ja pannakse kokku vastavalt tellija isikliku ankeedi alusel  - seega on iga karbike ainulaadne. Sel korral leiad boxist sellised firmad nagu Vita Liberata, Gucci, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Bourjois, Max Factor,  SkinfixElizabeth Arden, Calvin Klein, Burberry, Clarins ja traditsiooniliselt jätame mõned firmad hoopis üllatuseks. 

Stellarium Box maksab 55 € ja summa sisaldab kättetoimetamiskulu. Nagu tavaks saanud, on meil müügil limiteeritud kogus King Size Stellarium Boxe, mis sisaldavad veelgi rohkem luksuslikke kaubamärke ja põnevaid üllatusi. Sel kuul saab iga King Size Boxi tellija endale täissuuruses parfüümi. King Size Stellarium Box maksab 100 € ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Soovid Stellarium Boxi tellida? Kirjuta meile: stellariumbox@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig