Friday, July 14, 2017

Girl Friday: The Galliano dress


Beige dresses have always been something I walk past, without giving them a second though. I'm usually very pale and why accentuate something with that doesn't compliment me at all with beige clothing? It's a different story with my daughter - she is tanned in the summer, has dark hair, and all sorts of cream shades work well on her.

So I bought her this wonderful Galliano vintage silk dress a few months ago. I liked the quirky cut, the perfect pearls, and who could resist good quality silk? So I took the dress home and thought that I should try it on once before giving it to my daughter.  The dress fits perfectly... It fit my summer complexion and the moment I tried it on in front of the mirror, photographer Meisi called me. She mentioned she's near my house and thought to call me suddenly in case I was in the mood to do a quick photo shoot. Isn't Meisi wonderful? Well... 

My hair was up in a home-bun, and I had my morning makeup on. I quickly grabbed shoes and a bag from the wardrobe and rushed outside. We walked for quite some time until we found this romantic rosehip wall, and the rest is before your eyes. This was an impromptu photo shoot, and nevertheless, it became my favourite of this summer. I have a tendency to overthink, and it seems to me lately that unplanned things suit me even better. Perhaps it's smart to let things go? And it's nice that a person can learn something at every age. So, I'll let this summer go as it does... My mother has always loved impromptu happenings. She says life would be boring otherwise... 

Outfit details:

Dress: Galliano
Shoes: Ivanka Trump
Bag: Therapy



Beežikad kleidid on olnud minu jaoks need, millest poes alati ilma pikema jututa mööda kõnnin. Tavaliselt on mul supikana jume ja milleks tuua beežika riietusega esile seda, mis mind mitte üks raas ei kaunista? Minu tütrega on teised lood - ta on suvel jumekas, tumedate juustega ja kannab igasugused kreemikad toonid välja.

Seega ostsin talle mõni kuu tagasi selle võrratu Galliano vintage siidkleidi. Mulle meeldis selle eriskummaline lõige, täiuslikult tikitud pärlid ja kes saaks silitava siidi vastu? Nii viisin kleidi koju ja mõtlesin, et enne tütrele kinkimist proovin seda ise selga. Kleit istus valatult... 
Sobis minu suvise jumega ja sel hetkel, kui ma peegli ees seda proovisin, helistas fotograaf Meisi. Ta mainis, et on minu kodu lähedal ja mõtles mulle nii ekspromt helistada, et kui mul on tuju poseerida, siis teeme ühe pildiseeria. Kas Meisi pole võrratu? Noh... Mul olid juuksed koduselt krunnis ja hommikul tehtud meik. Haarasin garderoobist kähku kingad ja koti ning lippasin õue. Jalutasime päris pika maa, kuniks leidsime selle romantilise kibuvitsaseina ja kõik muu on juba sinu ees. 

See pildiseeria on tehtud täiesti eksprompt ja ometi sai sellest minu selle suve lemmik. Mul on komme alati iga asi üle mõelda ja nii tundub mulle viimasel ajal aina enam, et planeerimata sündmused sobivad mulle hoopis rohkem. Ehk on vahel tark lasta asjadel lihtsalt omasoodu minna? Seega lasen suvel minna nii nagu ta läheb... Minu ema on alati armastanud ekspromt ettevõtmisi. Ta ütleb, et muidu oleks elu igav... Ja mu emal on alati õigus. Ilusat nädalavahetust kõigile!

SHARE:

18 comments

  1. Võrratu hooletu elegants ja ilus nude kleit. Kipun ise enamjagu ülemõtlema, üleplaneerima ja ülesättima, ja püüan rohkem olla impulsiivne ja korrektse sätituse asemel liikuda hooletu sundimatuse poole :) Arenguruumi ikka on veel.
    Beež kleit sobib sulle imehästi ja minul tuli puudriroosa hooaeg vahelduseks mustvalgele ajale. Ei suuda ühestki õrnroosast asjast mööduda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma oleks sajajalgne, siis ilmselt juba esmaspäeva hommikul tulin kõigi oma saja VASAKU jalaga voodist välja. Seega on lood nii, et nädala algusest peale olen pidanud pidevalt plaane ümber tegema ja krunn kuklas ringi käima. Sellega võib täitsa ära harjuda, kuid jah... See ootamatu pildiseeria tuli vahva. PS. Mul on kapis ootamas üks heleroosa Ferragamo kleit, loodan selle varsti üles pildistada :)

      Delete
    2. Jään ootama heleroosa Ferragamo fotoseeriat :)

      Delete
  2. Nii armas jutt, boheemlaslik stiil on mu suur lemmik 💙 ja emal on tõesti alati õigus 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, mu emast tuleb ka sel redel juttu. Ma panin oma Instagrami üles pildi, kus ma olin noh... pisut rohkem paljastatud kui tavaliselt ja ema soovitas selle kohe maha võtta. See oli nii naljakas...Pilt sai üleval olla vaid 2 minutit, kuid siia ma ta siiski panen...

      Delete
  3. So elegant and classy, I also like the accessories. And the hairdo is just right for this outfit. Great photos!

    ReplyDelete
  4. See viimane pilt on lihtsalt täiesti võrratu!!

    x
    selfmadeblog.ee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma vaatasin täna seda pilti ja mõtlesin, et seal kaadris on üks asi valesti ning otsustasin, et võtan selle ikkagi maha ja siis tulin vaatama, kas keegi on veel midagi kommenteerinud :D Ja sisuliselt tänu Sinule jääb see nüüd üles :) Aitäh, Piia.

      Delete
  5. Sa oled nii lummav,natuke boheemlaslik.Mu ema kinkis mu tütrele sünnipäevaks haldjaliku roheka Diane von Furstenbergi kleidi.Saadud second hand poest.Kust su tütrele mõeldud kleit sai ostetud?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, Diane von Furstenbergil on nii ilusad asjad! Ma ise kannan päris palju tema Secret Agent käekotte, kus saab esipaneele vahetada ja olin üsna nördinud, kui sel hooajal see kott ja erinevad esipaneelid enam müüki ei tulnud... Kui piltidel olev Galliano kleit kuulus varem minu joogatreenerile ja jõudis nüüd meie naispere kätesse :)

      Delete
  6. Väga kaunis kleit ja kogu stiil, see on üks mu lemmikuid hetkel! Tütrel on väga vedanud - tõeline aaretekirst valmimas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Eks ole näha, milline stiil tal välja kujuneb ja loodame, et see aaretekirst raisku ei lähe :)

      Delete
  7. Sinu lokid on alati mulle meeldinud, kuid see hooletu krunn on cool. Arvan, et see kleit olekski natuke liig, kui seal oleksid veel ka lokiline pea juures. Mulle meenutad sa hooletut prantsuse naist. Selle soenguga kannad sa muidugi kõik välja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks stilistikaga ongi nii, et on võimalus kõik üle võlli panna (loe: tort tordi otsa) või siis vaikselt doseerida. See soeng on tegelikult igapäevane, sest kodus olles tunnen, et tahan juuksed näo eest ära saada.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig