Thursday, May 25, 2017

Queen Has Been Wearing the Same Nail Polish Since 1989


Over the years, Queen Elizabeth has proven that she has very specific taste. She owns more than 200 versions of the same purse, ends each night with a glass of bubbly and won't travel without her favorite dessert on hand.  So it's no surprise that Her Royal Majesty's methodical nature extends to her nail care. Apparently she will only wear one particular shade of pink from the Essie collection. 

The iconic "Ballet Slippers" nail polish is a celebrated favorite of beauty bloggers and celebrities alike. It's a modest hue that wouldn't clash with any of the Queen's bright outfits and is subtle enough to stay hidden under her white gloves.  According to the Essie website, Queen Elizabeth has been a fan of the pink polish since before 1989, when her hairdresser sent the company a letter requesting a bottle of "the only color Her Majesty would wear". A close look at the Queen's fingernails suggests it really is possible that she's remained loyal to the shade for all these years.  And at just $9 a bottle, this nail polish preference is certainly more manageable than her expensive purse habit. Read more:  The Bag Whisperer: The Royal Handbag


Kuninganna Elizabeth II eelistab alati kindla peale minna. Tema lojaalsus erinevatele brändidele on lausa imepärane - tal on üle kahesaja käekoti, mis on kõik ühte tüüpi ning ta on juba aastakümneid truu ühele ja samale koogile.

Kuninganna eelistab heleroosat lakki sest see sobib tema värviliste kostüümide ja mantlitega. Firma Essie sai aastal 1989 kirja, kus kuninganna juuksur teatas, et nad soovivad osta "seda ainsat küünelakki, mida Tema Kõrgeausus kannab". Tegemist on Essie küünelakiga "Ballet Slippers". Kiire pilk erinevatele fotodele ja tõepoolest näib, et kuningannal on alati küüntel seesama lakk. Küünelakk maksab kõigest 8 eurot, mis pole kuigi suur, arvestades kuninganna kallist käekottide maitset. Stellarium tegi Elizabeth II käekottididest ja sellest, kuidas ta oma käekotiga salajasi signaale saadab, suure ülevaate
SIIN.
SHARE:

1 comment

  1. Imetlen Elizabeth II võrratut rõõmsatoonilist riietust alati. Ja mis sobiks sinna juurde paremini, arvestades lisaks kuninganna austusväärset elegantset iga, kui neutraalne Ballet Slippers. Pealegi, kui mõni asi muutub korra lemmikuks, siis võib see jääda nii aastateks. Ja vahest on isegi kuningannal on vaja, et meie kiires ja pöörases maailmas oleks mõni kindel ja stabiilne asi, isegi kui see on ainult küünelakitoon :)

    Kui mäletan õigesti, siis Elizabeth II kroonimistseremooniaks valmistati tema jaoks erilist tooni huulepulk, mille eriline punane toon pidi sobima kroonimisrekvisiitidega. Vaimustav, kui ainult spetsiaalselt sinu pärast luuakse uus värv ja nimetatakse sinu järgi.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig