Wednesday, May 24, 2017

Lady With Bare Shoulders


The weather in Estonia is a mystery to many. Today it's warm, tomorrow it can snow. The weather changes within minutes sometimes. I'll never forget when I was standing in my parents' garden once, the sun was shining and it was so warm. All of a sudden, menacing gray clouds appeared from somewhere, a cold current arrived and some minutes later it was raining incessantly. The weather turned. The luck turned. It was raining for a week in a row, and it was like cold autumn outside. As of now, we've had three days of Estonian summer, and I managed to wear a dress with bare shoulders.

These images have been shot on one of those warm summer days when you just can't believe your eyes when looking out of the window. You grab a summer dress from the wardrobe, find your sunscreen, and stay outside as long as possible. I was sitting on a terrace with my friends, then I enjoyed an outdoor concert, and just walked, walked, walked. Late in the evening I grabbed my scooter and swooshed through the twilight streets. I have also raised my daughter in this spirit - when it's warm outside, you need to take advantage of it. You can sit indoors all you want the rest of the year. That's also something photographer Meisi knows, with whom we shot some summery photo series. There's nothing more luxurious than celebrating a sunny day in a white dress. What did you get up to to mark the unexpected arrival of summer? 


Outfit details:

Dress: Calypso Christiane Celle
Bag: MERÏKH Versatile bag (here
Shoes: Kat Maconie 
Earrings & necklace: Pi-Ret Jewelry
Wristwatch: Tiffany & Co "Atlas"


Eestimaa ilm on paljudele müstika. Täna on suviselt soe, homme sajab lund, ülehomme vihma ja siis võib jälle randa minna. Ilm muutub vahel minutitega. Mul ei lähe meelest, kui seisin kord oma vanemate koduaias, päike paistis ja nii soe oli, äkitselt ilmusid ähvardavad hallid pilved, kohale jõudis külm hoovus ja mõni minut hiljem sadas lakkamatult. Ilm pöördus. Õnn pöördus. Nädal aega ainult sadas ja väljas oli justkui külm sügis. Praeguse seisuga on Eestimaa suve olnud täpselt kolm päeva ja ma sain käia isegi paljaste õlgadega kleidis.

Need kaadrid on tehtud ühel nendest soojadest suvepäevadest, kui aknast välja vaadates sa lihtsalt ei usu oma silmi. Haarad riidekapist suvekleidi, otsid välja päikesekaitse ja oled õues nii kaua, kui võimalik. Käisin nädalavahetusel sõbrannadega terrassil istumas, siis nautisn välikontserti ja lihtsalt jalutasin-jalutasin-jalutasin. Õhtul hilja haarasin aga tõukeratta ja tuiskasin läbi hämarate tänavate ringi. Selles vaimus olen kasvatanud ka oma tütart: kui ilm on soe, tuleb seda ära kasutada. Toas jõuab istuda küll ja küll. Seda teab ka fotograaf Meisi, kellega tegime paar suvisemat pildiseeriat. Pole midagi luksuslikumat, kui päikeselist päeva valges kleidis pühitseda. Mida sina ootamatult saabunud suvel oled ette võtnud?


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

1 comment

  1. Päikeselistel puhkepäevadel kraamisin välja suvekleidid ja kasutasin samuti võimalust jalutada ja väljas olla võimalikult palju. Iial ei tea, millal pooltalv tagasi võib tulla ja pärast on vähemalt sellest hea meel, et see aasta oli suvi vähemalt puhkepäevadel :D

    Selle aasta kevad võis lõpuks ootamatute päikeseliste soojade päevadega tõesti tekitada peapööritust ja panna kummuli kukkuma, nagu Sinu piltidel näha võib :) Tean, mis tunne see on :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig