Wednesday, May 31, 2017

Jumpsuit is the New Dress


I have long lazy days behind me where I went to visit my parents. Looking around my mother's wardrobe I found a skirt with a trick. Actually, it wasn't a skirt, but trousers that seemed like a skirt when worn. I remember how I admired my mother's courage and looked at the different jumpsuits she wore with elegant effortlessness.

I am late to wake up. Both figuratively and literally speaking. Being totally into jumpsuits lately, I'm thinking where have I been all this time? I have written about the fact that I think it's unbearably tiring to mix a shirt and a skirt or trousers and a jumper in the morning. So I mostly wear dresses. Now dresses have been pushed off their throne by jumpsuits... it's no secret my wardrobe (...and husband) is scared because new jumpsuits appear and the poor wardrobe isn't made of rubber. The one I'm wearing in this photo dries is one of my favourites - the big flowers give a tropical feel and in hot weather, it's ideal to wear. For the time a cold breeze starts to bother, I found this poison green jacket from the wardrobe.

Outfit details:

Jumpsuit: Yumi (here)
Jacket: handmade
Shoes: Office
Bracelet: J.Crew
Bag: Therapy (here)
Sunglasses: Converse


Mul on seljataga pikad ja laisaid päevad, kui käisin oma vanematel külas. Vaadates ema garderoobis ringi, leidsin ühe tema nipiga seeliku. Tegelikult polnud see seelik, vaid väga-väga laiade äärtega püksid, mis tundusid seljas justkui seelik. Mäletan, kuidas ma väikese tüdrukuna ikka ema kuraasi imetlesin ja vaatasin erinevaid jumpsuite, mida ta nii elegantse hooletusega kandis.  

Ma olen hiline ärkaja. Nii otseses kui ka kaudses mõttes. Olles viimasel ajal totaalses vaimustuses erinevatest jumpsuitidest, mõtlen ma: kus ma ometi varem olin? Ma olen blogis ka enne kirjutanud, et minu jaoks on talumatult väsitav miksida hommikul kokku pluus ja seelik või püksid ja pusa. Seega kannan enamjaolt vaid kleite. Nüüd on kleidid omakorda troonilt tõuganud erinevad jumsuitid... Mis seal salata, minu garderoob (... ja abikaasa) on samuti hirmul, sest aina uusi pükskostüüme lisandub ja vaene garderoob pole ju kummist. See, mida tänases pildiseerias kannan, on üks minu lemmikuid - suured lilled loovad mõnusalt troopilise tunde ja palava ilmaga on see seljas täiesti ideaalne. Kui jahe tuuleiil kipub kiusama, siis leidsin oma kapist selle mürkrohelise jaki. Selle postitusega soovin kõigile naistele head rahvusvahelist kleidikandmise päeva, mis on juba 1.juunil. Ära unusta siis juba täna kapist endale ilus kleit välja vaadata... Või hoopis jumpsuit! Minu garderoobis on hetkel sootuks teised lood: jumpsuit ongi uus kleit!


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

3 comments

  1. Minu lemmikud! Jumpsuidid ja seljakotid! Paar aastat tagasi avastasin need ja olen neid suutnud oma kappi soetada nii mõnedki. Paar musta värvi ja mõned heledad ja mustrilised. Ülimugavad, kerge kombineerida kokku tagi, bleiseri või salliga vajadusel ja väikesed seljakotistiilis käekotid on nii efektsed :)

    ReplyDelete
  2. See jumpsuit on imeline, mina jällegi olen kuidagi eriliselt võlutud tumedal taustal asetsevatest lillekestest :) Aga jumpsuit on lahe, näeb stiilne välja ja ... ootab kuuma suvepäeva, mil talle pole vaja peale laduda mitut kihti kampsuneid või jakke, mida iga kord tualetti külastades siis maha koorida ja tagasi panna... :)

    ReplyDelete
  3. Jumpsuit is beautiful. I like to wear them. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig