Wednesday, April 12, 2017

Tanya Burr Cosmetics: too good to be true?


The first YouTube channel I started following five years ago belongs to the famous makeup artist Tanya Burr with her soft voice and warm smile. Our encounter was accidental. I had come down with bad bronchitis and I had to spend a few weeks in bed. I was feeling quite bad, but I didn't want to keep calling my close ones all the time to complain. Completely accidentally I found a virtual friend from YouTube, who talked to me about makeup and all, and had the air of a sip of water on a hot day.

Since that time I've kept an eye on Tanya's doings. So you can imagine the excitement I was overcome with when Tanya launched her first makeup series. I didn't think about it for long. To be precise, I didn't think at all and ordered a few lip glosses. One shade became my inseparable favourite - it is called Smile Dream Sparkle and it's like fresh dew on your lips. When Tanya launched the new lipgloss design and I realised that my favourite shade was not there any longer, I ordered 30 Smile Dream Sparkle shade lipsticks to stock up. No joke!

Some time after that Tanya released two new palettes that combine blush, bronzer, and highlighter. Of course I ordered those products as well. The price was more than reasonable for that kind of a palette, only about ten euros. True, I wasn't exactly sure if the palette would meet my demands, because I'm somehow used to good things costing more than ten euros... But when I tried those two palettes, I was more than surprised - the blush was ideal, the bronzer was perfect, and the highlighter gave me a magical glow. I started wondering perhaps I wasn't completely objective when using her products? Maybe I only like them because she was my virtual friend years ago who kept me company and even gave me consolation when I had bronchitis?

When I started studying at the international makeup school, I met some of the top makeup artists who gave us lectures. They have encountered various cosmetics over the years and know what's good without a doubt. So we tested Tanya Burr's eye shadows, blush palettes, and lip glosses. They got maximum points for quality, shades, and how well they stay on. Tanya's Peachy Glow Cheek Palette is always in my purse and I like the big mirror for checking the whole makeup.  



Talking about the latest discoveries - her matte lipsticks have replaced other lip products in my makeup bag. Tanya's matte lipstick series Soft Luxe Lip Gloss is one of the best ones, because it truly stays on the whole day, it doesn't dry your lips, and they are not afraid of a big meal. The most popular shade in the series is named after Tanya's dachshund Martha Moo. The greatest advantage of that shade is that it goes both with a pale and tanned face. There is a similar shade matte lipstick by Chanel, but it doesn't stay on as long. Tanya's products are of truly high quality and they have come to stay. Tanya is beautiful, sincere, and has a spark in her eyes. The one you would like to be your daughter's friend. Speaking of friends, I've given Tanya's products to my friends many times. They have all sparked up by them. It seems that the spark in Tanya's eyes has transferred into her products. By the way, I'm going to England soon, what kind of reasonably priced products where quality is very high do you recommend buying?



Esimene YouTube`i kanal, mida ma viis aastat tagasi jälgima hakkasin, kuulus maheda hääle ja sooja naeratusega meigikunstnik Tanya Burrile. Meie kohtumine oli juhuslik. Nimelt oli mind tabanud äge bronhiit ja ma pidin paar nädalat voodis veetma. Tundsin end üsna nirult, kuid samas ei tahtnud ma pidevalt lähedastele helistada ja viriseda. Täiestu juhuslikult leidsin YouTube`st endale nõnda nimetatud virtuaalse sõbranna, kes lobises minuga meigist ja muust ning mõjus vahetult nagu sõõm külma vett kuumal päeval.

Sellest ajast olen vahelduva eduga Tanya tegemisi jälginud. Seega võid sa kujutada ette minu elevust, kui Tanya lansseeris paar aastat tagasi oma esimese meigisarja. Ma ei mõelnud pikalt. Õigemini ei mõelnud ma üldse ja tellisin endale mitu huuleläiget. Ühest toonist sai minu lahutamatu lemmik - see kannab nime "Smile Dream Sparkle" ja mõjub huulel kui kerge kastepiisk. Kui Tanya lansseeris uue disainiga huuleläiked ja avastasin, et seda tooni uues sarjas enam polnud, ostsin "Smile Dream Sparkle" tooni endale 30 tükki varuks. Ilma naljata!

Mõni aeg hiljem tuli Tanya välja kahe uue paletiga, kus komplektis on põsepuna, bronzer ja särapuuder. Loomulikult tellisin ka need tooted endale. Hind oli sellise paleti kohta enam kui mõistlik, kõigest kümne euro kandis. Tõsi, ma polnud kindel, kas see palett ikka vastab minu ootustele, sest miskipärast oleme harjunud, et head asjad maksavad ikka rohkem kui kümme eurot... Kuid kui ma tema kaks erinevat paletti oma peeglilauale sättisin ja neid testma asusin, olin enam kui üllatunud - põsepuna oli ideaalne, bronzer täiuslik ja särapuuder kinkis põsesarnadele maagilise kuma. Ma jäin mõttesse, kas ma pole tema tooteid kasutades ehk objektiivne? Äkki meeldivad need mulle lihtsalt seepärast, et aastaid tagasi oli ju tema minu virtuaalne sõbranna, kes pakkus mulle bronhiidi ajal seltsi ja isegi lohutust?

Kui asusin rahvusvahelisse meigikooli õppima, kohtusin oma ala parimate meigikunstnikega, kes andsid meile loenguid. Nad on läbi aastakümnete puutunud kokku erinevate kosmeetikumidega ja teavad ilmeksimatult, mis on hea. Nii testisime koos Tanya Burri lauvärve, põsepunapalette ja huuleläikeid. Need said kõik täispunktid nii kvaliteedi, toonide kui ka püsiviuse osas. Tanya Peachy Glow Cheek Palette on mul alati käekotis ja selle teeb meeldivaks suur peegel, kus saab kogu meigi kontrollida.

Kui rääkida viimastest avastusest, siis on tema matid huulepulgad on minu kosmeetikakotis teinud teistele huuletoodetele tuule alla. Tanya mattide huulepulkade sari Soft Luxe Lip Gloss on üks parimaid, sest huulepulk püsib huulel tõesti terve päeva, ei kuivata huuli ega karda suurt praadi. Sellest sarjast on kõige populaarsem toon saanud nime Tanya taksikoera järgi ja kannab nime Martha Moo. Selle tooni suurim eelis on, et see sobib nii kahvatu kui ka päevitunud jumega. Näiteks sarnast tooni matt huulepulk on ka Chanelil, kuid see ei püsi poolti nii kaua huulel. Tanya tooted on tõesti kvaliteetsed ja need on tulnud selleks, et jääda. Tanya ise on on ilus, vahetu ja säravate silmadega tüdruk. Selline, keda sa sooviksid oma tütre sõbrannaks. Rääkides sõbrannadest, siis a ise olen Tanya tooteid korduvalt oma sõbrannadele kinkinud. Pole olnud kingisaajat, kelle silmad ei lähe Tanya paleti peale särama. tundub, et Tanya enda silmade sära on kandunud ka tema toodetele. Muide, olen lähiajal Inglismaale sõitmas, milliseid mõistliku hinnaga tooteid, kus kvaliteet teeb võidukäiku, soovitate mul osta?



SHARE:

3 comments

  1. Kust neid oleks kõige mõistlikum tellida? Paar e-poodi, kus need silma jäid, kas ei saada kaupa Eestisse või saadavad ainult kalli kulleriga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feelunique (http://eu.feelunique.com/) on hea koht. Seal algab tasuta saatmine siis, kui oled 40 euro ulatuses kaupa tellinud. Vahel nad miskipärast lisavad ikka saatmiskulu ja siis ma olen jätnud toote tellimata, ootan järgmise päevani ja siis seda saatmiskulu enam pole. Ma ei saa aru, mille alusel nad seda teevad, kuid seda võiks jälgida :)

      Delete
  2. Sinu tuules tellisin ka endale Marta Moo, lauvärvid ja paleti. Kas lauvärve kasutades tarvitad primerit?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig