Saturday, October 29, 2016

Chatting with the former First Lady


It's been the busiest October of my life. There has been an event, a little confusion, a lovely encounter or a new experience literally every day. In the beginning of the month, I was invited to the talk show 'Evelin' of the former first lady Evelin Ilves. Evelin was doing a story on my old friend and Stellarium's co-author Mart Sander, who has written men's perfume portraits for the blog.

I met Mart Sander when I was 16, and I went to do an interview with him. Our friendship still lasts. So, the editor of the show invited me to the show as Mart's muse. I invited my daughter Rene along to sit in the audience, and when she came to me in a nice grey dress in the evening saying she is planning on wearing that to the show, I realised I had completely forgotten to think about what to wear. I stood in front of my wardrobe and all I could see were black dresses that are chic, yes, but I wanted a bit of colour for the show... 

As always, my head ran empty, and all of a sudden I realised I should look at what I've been wearing for Stellarium's Girl Friday posts over time. I was flicking through the images until I stumbled upon the red adidas dress... I decided I'll take it and the problem was solved. I would have never imagined that outfit posts could be useful retrospectively. But they are when your head is empty and you have no idea what to wear. I'm sharing pictures taken during the show, and those who want to watch the show, can do it here.


See on olnud kõige kiirem oktoober minu elus. Eranditult iga päev on olnud mõni suur sündmus, väike segadus, tore kohtumine või erakordne elamus. Kuu alguses kutsuti mind Evelin Ilvese telesaatesse "Evelin". Nimelt portreteeris Evelin minu pikaajalist sõpra ja Stellariumi kaasautorit Mart Sanderit, kes on blogile kirjutanud meesteparfüümide arvustusi.

Ma ise kohtusin Mart Sanderiga 16aastaselt, kui läksin temaga intervjuud tegema ja meie sõprus on kestnud tänaseni. Seega leidis saate toimetaja mind üles ja kutsus saatesse, kui Mardi muusa. Nimelt on Mart mind maalinud ja olen sellest ka blogis kirjutanud, loo leiab siit. Kui rääkida stuudios saatekülaliseks käimisest, siis mina kutsusin publiku sekka istuma oma tütre Rene ja kui ta tuli õhtul pidulikus hallikas kleidis minu juurde ja ütles, et plaanib sellega saate lindistusele tulla, hakkasin mõtlema, et olin sootuks unustanud, mida selga panna. Seisin oma garderoobi ees ja silma hakkasid vaid musta värvi kleidid, mis on küll šikid, kuid tahtsin saatesse pisut värvi... 

Nagu ikka, jooksis mu pea tühjaks ja järsku tabasin end mõttelt, et peaksin kähku vaatama, mida olen läbi aegade Stellariumi Girl Friday postitustes kandnud. Lappasin endast pilte, kuniks jõudsin punase adidas kleidini... Postituse, kus kannan seda kleiti teise soenguga ja keset sügavat talve, leiab siit. Otsustasin, et seda punast kleiti ma ka kannan ja mure oli murtud. Ma poleks kunagi arvanud, et outfittide üles postitamisest võib hiljem kasu olla. Nimelt siis, kui pea on tühi ja pole kõige vähemalgi määral aimu, mida selga panna... Jagan pilte, mida tehti saate ajal ja need, kes soovivad saadet järgi vaadata, saavad teha seda siit.


PHOTOS: Kalev Lilleorg
MAKE UP: Katrin Sangla
SHARE:

6 comments

  1. Vahva on kuulata blogijat rääkimas. Ma olen vaadanud sinu meigivideosid ja vloge, kui telesaade on jälle midagi muud. See kleit on kindlasti äärmiselt originaalne valik. Kas sa plaanid veel vloge teha? Kõue mõisa pildistamise vlog oli väga professionaalne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle on sageli öeldud, et huvitav on kuulata, kui blogija saab nö. hääle ja sa näed telepildis. Mis puutub vlogidesse, siis ma olen teinud kokku ca 6 vlogi, kuid ei ole neid kunagi üles laadinud. Osad tunduvad liiga isiklikud ja teistel ma ei näe samuti suurt mõtet. Ma loodan, et aasta lõpus saan millegagi üllatada. Olen reisidel teinud vloge ja mõningatel üritustel, kuid ma ei pea oluliseks nende jagamist. Nendel on ka teine väärtus - ma võtan neid, kui tavalisi koduvidosid, mida inimesed aastaid enne YouTube`i tegid.

      Delete
  2. Tahaksin lugeda sinu garderoobi nippidest, kuidas sa oma asju hoiad. See kleit on nagu uus, kuigi oled seda varem ka kandnud. Meenub pilt, kus olid ühel peol sellega. Kas Su on mingi spetsiaalne viis, kuidas sa maani kleite hoiad? Kui tihti neid keemilisse puhastusse viid? Kuidas otsustad, milline kleit su kappidesse kauemaks jääb või kas sa üldse annad/müüd asju ära?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii palju häid küsimusi. Tule varsti blogisse tagasi ja teen postituse :)

      Delete
  3. Väga hea valik ja särav komplekt. Jaanuarikuisel outfitipostitusel meeldis mulle veel üliväga, et huulupulk ja kõrvarõngad olid ka täpselt kleiditoonis.
    Armastan kanda ka komplekte, mida olen enne kandnud, mis on ilusad ja mugavad ja "sissekantud" ja töötavad :) Uhiuued asjad vajavad vahel minu jaoks harjumist ja paaril korral sissekandmist, et nad minulikud tunduksid ja neis oleks mugav ja vaba olla. Aga see vist ainult minu kiiks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muide, mul olid saates ka need punased Pi-Ret Jewelry kõrvarõngad, kuid neid näeb vaid siis, kui oskad vaadata. Mis puutub riiete sisse kandmisse, siis seda on suisa soovitav teha. See pole kiiks :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig