Saturday, September 17, 2016

Perfume portrait: Jimmy Choo Illicit Flower


Sometimes we want to make an impression when entering the room. Sometimes we prefer to remain unnoticed. That's also the case with perfumes. Sometimes I grab a spicy perfume already in the morning. The next day starts with a light scent instead. Jimmy Choo's Illicit Flower is like a soft wind of the beach. A good companion to start the day with.

Never before have a dress and perfume matched so well. But these two - Jimmy Choo's Illicit Flower and the pink flower dress by designer Marilin Sikkal, they form a perfect duet. I wonder if this maxi dress holds the illicit flowers of the while world? Why should one flower be illicit or forbidden at all? We took those photos at Rohuneeme beach where water was uncharacteristically warm for September, and the weather even more so. On a far horizon, a lonely ship was on its journey, and some fishermen were hustling on an otherwise empty beach. The air was crisp and the beach was full of pastel tones.


Illicit Flower by Jimmy Choo is a mix of sensual flower and mystical musk.The throne of the top notes is carried by apricot and mandarin. The charming heart notes are brought to you by rose and grapefruit flowers. The base notes add musk and sandalwood. All this should make the scent of a forbidden flower. If you're looking for a new perfume, you should definitely try Illicit Flower. It has a colourful freshness with all its pers in it. For me, this bottle also carries this day from now on - a warm evening, empty beach, lonely ship, and time that stopped for a moment. I could have stayed sitting on that rock looking at the sea that evening... I could have endlessly run on the beach barefoot, but as always, our obligations sneak up, and life tells us to rush forward. This makes the moments when time stops for a bit all the more precious. All the more precious the scent that we write our story into, and that we remember again when we wear it.


Vahel me tahame ruumi sisenedes mõjuda. Vahel eelistame märkamatuks jääda. Nii on ka lõhnadega. Aegajalt haarab käsi juba hommikul vürtsika parfüümi järele. Järgmisel päeval aitab hommikule purjed heisata hoopis kerge tualettvesi. Jimmy Choo "Illicit Flower" on justkui malbe tuuleiil rannal. Hea kaaslane, kellega päeva alustada.

Mitte kunagi varem pole üks kleit ja lõhn omavahel nii hästi sobinud. Kuid need kaks - Jimmy Choo "Illicit Flower" ja disainer Marilin Sikkali roosa lilledega kleit moodustavad ideaalse dueti. "Illicit Flower" tähendab keelatud lille - huvitav, kas sellele maani kleidile on kogutud kogu maailma keelatud õied? Ja miks peaks üks õis üldse keelatud olema? Need pildid tegime Rohuneeme rannas, kus septembri kohta oli ütlemata soe vesi ja veelgi soojem ilm. Kaugel silmapiiril sõitis üksik laev ja muidu tühjas rannas askeldasid mõned kalamehed. Õhus oli kergust ja rand oli tulvil pastelseid toone. 


Jimmy Choo "Illicit Flower" on segu sensuaalsest lillest ning müstilisest muskusest. Lõhna tipunootides troonivad aprikoos ja mandariin. Šarmantses südamenoodis seiklevad roos ja greibi õied. Baasnoodis musitseerivad muskus ja sandlipuu. Kõik see peaks andma kokku keelatud lille lõhna. Kui sa otsid parasjagu endale uut lõhna, võiksid kindlasti proovida "Illicit Flowerit". Selles on värvikas värskus koos kõigi oma andidega. Minu jaoks on nüüdsest selles pudelis ka see päev: soe õhtupoolik, tühi rand, silmapiiril ükskik laev ja aeg, mis jäi korraks seisma. Tol õhtul oleksingi võinud jääda istuma sellele kivile ja ainiti merd silmitseda... Oleksin võinud joosta lõputult paljajalu rannal, kuid nagu ikka, koputavad kohustused õlale ja elu sunnib meid edasi ruttama. Seda väärtuslikumad on hetked, mil aeg seisab. Seda väärtuslikum on lõhn, millesse paneme oma loo ja mida endale peale pihustades taaskord meenutame. Milline on hetkel sinu signatuurparfüüm?


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

10 comments

  1. Fantastilised fotod, fantastiline päev ja kindlasti ka fantastiline lõhn :)

    Kuigi olen kirjutanud ja olen jätkuvalt kindel, et minu lõhn on roos, on sellel sügisel minu signatuurlõhn Kenzo Takada loodud Avon Life.

    Life on elegantne lõhn, mille moodustavad kannikesed, vesiroos ja iiris. Kõik need koos mõjuvad säravalt ja kirkalt, mis minu jaoks sellesse sügisesse just sobib. Parfüümipudelil on oma lugu - jaapani peredel on oma vapp ja Kenzo Takada perel on vapil kellukas, mis on kannikese moodi, nii on pudeli kujundus kannikesest inspireeritud.

    Sai pikk jutt, aga olen sellest nii vaimustatud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenzo Takada loodud Avon Life tundub täitsa põnev. Tean, et Meisi käis ühel Avoni üritusel, peab maad uurima, kas tal on seesama lõhn. Järgmine kord vaatan ta peegelilaua üle :)

      Delete
  2. Minul on signatuuriks YSL Black Opium, lõhn mis on mulle nii lemmikuks saanud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on ka see lõhn üks lemmikuid olnud. Väga hästi püsib peal ja pudel meeldib.

      Delete
  3. Minul ilmselt signatuurparfüümi polegi :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm... Mul seostub Sinuga Lancome Midnight Tresor. Ei kujutagi ette kedagi teist seda kandmas.

      Delete
  4. Enda parfüümivarudest hetkel valiksin välja Gucci Bamboo. Tekitab sellise erilise tunde. Kord sattusin selle lõhnaga pisut hoogu, sest see on selline küllaltki tugev lõhn. Püüan vältida olukorda, kus ma ise ja teised "lämbuksid" parfüümi külluses :)
    Kleit on väga kena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gucci Bamboo on väga mõnus lõhn. Mul on nende tualettvesi, hea ja kerge. Muide, olin ise hiljuti olukorras, kus üks daam üritas mind parfüümiga lämmatada ja ... pärast seda vaatan hoolikalt, et ma ise sama ei tee. Kuigi, kõik sõltub lõhnast. Kui on parfüüm, mis sulle meeldib, pole probleemi, kui sellega on liialdatud.

      Delete
  5. Replies
    1. See ei jätnud ka mind külmaks ja nii ta mu riidekappi rändas :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig